Jump to content

Adobe: Her Akıllı Flash'la Donanacak, Iphone Hariç


muselmansuffe

Recommended Posts

Adobe: Dünyanın Tüm Akıllılarını Flash İle Donatacağız (iPhone Hariç!)

androidflashs.jpg

Steve Jobs ile aralarında geçen karşılıklı atışmalar ertesinde, Apple'ın restini gören Adobe, şimdi de 'arttırıyorum' dedi…

Arttıracakları şey ise tabii ki Flash destekli akıllı telefonlar olacak

Öyle ki, Adobe cephesinden gelen açıklamaya göre 2012 yılı sonu itibarı ile tam Flash desteği sunacak akıllı sayısı tam tamına 250 milyon adet olarak dile getirildi. Bu arada an itibariyle Flash 10.1'e tam destek sunan herhangi bir akıllının dahi piyasada olmadığını hatırlatalım. Android 2.2 ile birlikte başlayacak bu salgının gerçekleşebilmesi için gereken diğer şartlar ise Blackberry'lerin ve Windows Phone 7 serisi modellerin de katılımı.

Eğer tüm bu modeller Adobe şemsiyesi altına girerse, verilen bu rakam -ki yeryüzündeki toplam akıllı telefon sayısının %53'ünü kapsıyor- çok da olasılıksız görünmüyor. Hele bir de bunlara Symbian ile WebOS ile gelecek modelleri eklersek bakarsınız daha bile yükselebilir adet.


androidflash.jpg

Peki ya iPhone..? Boşverelim iPhone'u, dünya ondan ibaret değil nasılsa :)

Hmm bu arada unutmadan, Flash 10.1, yeni Android'lerde su gibi akıyor aklınızda olsun.


Kaynak: ceplab
Link to comment
Share on other sites

IPhone sarsılır, bu sadece IPhone için geçerli değil ki. Bu atışma büyürse Apple ile Adobe un arası açılır. fotoşop motoşop yalan olur.Güncelleme desteğini çektiği anda biter bütün Macler. Sence bu etkilemez mi IPhone u?
Link to comment
Share on other sites

Ben firmalar arasındaki kızışmadan bahsediyorum sen hala video oynatma peşindesin :p

Adpbe Apple ın en büyük destekçilerinden. Onlar dışında Mac ve Windowsa ortak program yazan büyük çaplı firmaların sayısı bir elin parmaklarını ya geçer ya geçmez.

Özellikle Maclerin kullanılmasının en büyük sebeplerinden birisi PS. Apple bu işi uzatır da Adobe u kızdırırsa Adobe Apple ı sinek gibi ezer. Sadece fotoşop değil işin garibi. Flash güncellemesi yayınlamaz web tarayıcıları için. Yöntem çok.

Apple ın yerinde olsam, akıllı olurdum. Adobe herhangi bir firma değil...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...