Jump to content

Yeni Avatar Ortaya Çıktı


Lifeless

Recommended Posts

Ödüllü çizgi film Avatar'ın yeni bir seriyle devam edeceğiyle ilgili dedikodular yapımcı tarafından doğrulandı. İşte yeni Avatar dizisiyle ilgili detaylar...

Geçtiğimiz günlerde Nickeolodeon'un ödüllü çizgi filmi Avatar: Son Havabükücü'nün yeni bir diziyle devam edeceğini duyurmuştuk. Yapımcı firma San Diego çizgi roman fuarında en sonunda yeni seriyle ilgili bir basın açıklamasında bulundu.

2011 yılında başlayacak olan yeni serinin senaryosu da bu açıklama sırasında ortaya çıktı. Avatar: Legend of Korra adlı seri, bir önceki dizinin 70 yıl sonrasında geçecek.

Aang'in ölümünden sonra Avatar olarak dünyaya gelen Korra görevini tamamlamacak için yapacağı yolculukların anlatılacağı dizi de süpriz konuklar da bulunacak.

korra1279797532.jpg

Kadın olan yeni Avatar daha agresif bir kişile sahip

Dizide sürpriz isimler yer alacak

Su bükücü olan Korra'ın üç element konusunda usta olduğunu söyleyen yapımcılar yeni Avatar'ın görevini tamamlamak için hava ulusundan birini arayacağını belirttiler.

Yeni Avatar'ın ruhsal rehberi ise Aang'in kendisi olacak. Korra'ya ise hava bükmeyi öğretecek kişiyse Aang'in oğlu olacak.

Orjinal diziden oldukça farklı bir atmosfere sahip olan dizi de Korra, modernleşmiş yeni şehirleri ve imparatorlukları ziyaret edecek. Suçlulara karşı savaşacak olan Korra'nın ise gelecek bölümler de ortaya çıkacak.

Yapımcılar yeni Avatar'ın Aang'den farklı olarak bik başlılığı ve öfkesiyle dikkat çekeceğini de söyledi.

Kaynak : SDN

Link to comment
Share on other sites

işte bu haber süper eski avatarı daha türkçeye çevrilmeden netten altyazılı izliyodum heleki son bölümler süperdi inşallah türkiyeye çabuk gelirde mahrum kalmayız

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...