Jump to content

Çok eski bir teknolojinin reklamları


emily

Recommended Posts

O zamanlar Windows 1

Microsoft'un bugünlere gelmesinde büyük rol oynayan, ve o zamanların karizması olan Windows 95'in nasıl tanıtıldığını görmek ister misiniz? Videoyu izleyin.

Bu güne kadar size Windows Vista ile ilgili bir sürü haber yaptık, hep Windows'un yeniliklerinden bahsettik. Şimdiyse bir nostalji yapalım dedik ve yaklaşık 12 yıl öncesine doğru bir yolculuğa çıktık. Windows 95'in çıktığı günlere bir göz attık. Bakın elimize nasıl bir video geçti.

O zamanlar Windows 2

Günümüze dönmemekte ısrar ediyoruz. Bu sefer, o yıllarda Microsoft'un karizması için New York'ta çekilen reklam filmini sizlere sunuyoruz.

Geçtimiz günlerde Windows 95'in ilk reklamlarından bir tanesini bu haberimizde vermiştik(ustteki). Devam ettiğimiz bu haber serisinde bu sefer Microsoft'un kendisini bir adım daha aştığını ve reklamlarına çekici bir hava kattığını göreceksiniz. Tabii şimdiki işletim sistemlerine göre ne kadar çekici bir reklam olduğu tartışılır ama Bill amcanın o zamanlar yaptığı devrimin ilk tohumları, bu reklamlarla atılmadığı ortada. Şimdi arkanıza yaslanın, bir nostalji daha yapıyoruz.

shiftdelete

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years yıl...
Windows Xp Gerisi Yalan.

Adım gibi eminim 10 yıl sonrada Vista ve windows 7 içinde aynı şeyi soyleyeceksiniz.Tarih tekekkürden ibaret diye boşuna dememişler.Windows 98 den şaşmayın XP de neciymiş hiç bir donanımı tanımıyorr.Yüksek kapasiteli bilgisayar istiyor çok yavaş falanda filanda...Aradan 6 yıl geçti vista çıktı XP kıymete bindi aynı dava şimdi windows 7 içinde geçerli.Yavaş yavaş Windows 7 homurtularıda başladı Vista sp2 de kalın seslerini duyar gibiyim.Anlaşılan bu durum her dönemde devam edecek.Ya millet komple Windwos u terk edecek yada 70 milyona piyango vurup hakkını verecek bilgisayarlar alıp oyle kullanacagız bu işletim sistemlerini

bana göre

windows 2000:Vista

Windwos XP:Windows 7(SP paketsiz kullanabilirseniz kullanın bakalım XP yi hodri meydan kurdum düz XP bir arada amanınnnn :shiftyninja: )

bu arada videolar duman olmuş :whistle:

Link to comment
Share on other sites

Yaşadığımız Zamana göre değişiyor tabiki. 98 varken 98 iyiydi kraldı:shiftyninja: e 2000i çıktı bilmem nesi cıktı Xpsi çıktı. hepsinin tadına vardık. Vista rezaletti vallahi. Şu anda Xpdeyim. Win7 bekliyorum.

Link to comment
Share on other sites

Yaşadığımız Zamana göre değişiyor tabiki. 98 varken 98 iyiydi kraldı:shiftyninja: e 2000i çıktı bilmem nesi cıktı Xpsi çıktı. hepsinin tadına vardık. Vista rezaletti vallahi. Şu anda Xpdeyim. Win7 bekliyorum.

Vista SP2 oldukça güzel bilgisayarım hızlı açılıp kapanıyor.Vista sp2 bana göre XPden daha iyi XP çok göçüyor kardeşim kim ne derse desin kaçtane XP kurdum modifiyeli modifiyesiz SP Li sp siz yok ustam tutmuyor Vistanın yerini Bu kadar dayanıksız işletim sistemi görmedim Vistanın bazı zamanlar canını çıkartıyorum banamısın demiyor XP deyken program kurmaya korkardım.XP kabusu yaşayacagıma vista kullanırım daha iyi (tabi bu benim görüşüm) Vista SP2 den sonra tek sorunu şu kopyalama meselesi gerçekten çok yavaş sırf bu yuzden windows 7 ye terfi edeceğim umarım aynı şey onda da başıma gelmez

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...