Jump to content

Nlite Yada Rvm Ile Dosyaları Bırden Fazla Işlemden


EXPOLIT

Recommended Posts

Nlite yada Rvm ile dosyaları bırden fazla işlemden geçirip xp cdsini yapmak cd de stabıl bozukluguna yada işlem yavaslıgına neden olur mu?..

yani bugun dıyelım cablerı attım, yarın bırkac dosya ekledım, daha sonrakı gun ise gene bır kac dosya ekledım yanı toplam 3 kere işlemden gecırmıs oluyorum... en sonuncada iso dosyası olarak kapadım... şimdi sormak istediğim bu xp cdsi sağlıklı olur mu?..

Link to comment
Share on other sites

yukardaki sabit konulara bakarsan eğer XP için anlatımlar var, en iyi anlatım morning'in. orada teker teker hangi işlemin ne zaman ve ne ile yapılacağı yazıyor. burada önemli olan ne yaptığının sırası mesela önce görselleri entegre edip sonra da güncellemeleri entegre edersen güncellemeler bazı sistem dosyalarını değiştireceğinden görsellerin kaybolacaktır, bunun gibi. ne ile entegre ettiğinin önemi yok önemli olan işlem sırası.

Link to comment
Share on other sites

Bak ben ilk etapta rvm kullanıyorum ama svcpack oluşturmayacak dosyaları bununla yapıyorum örneğin temalar,SFC,Uxtheme,TCIP,HIVESYS.BDBD,Openal,vs bunlar svcpack klasörü oluşturmuyor ardından Hfsliple güncelleme ve programları entegre ediyorum sonra Nlite kullanıyorum ince ayar vs.Enson driverleri ekliyorum eğer nlite önce kullanır rvm veya hf slip sonra kullanılırsa svcpack içindekileri siliyor haberin olsun

Link to comment
Share on other sites

o işi bende biliyorum yazılarda cvp bulamadım... bırkac kez işlemden geçirmek yanı bır kac defa mudahele etmek sıstemı yavaslatır mı?... sağolasın...

biraz mantıklı olalım sistem neden yavaşlar önce bunu bilmemiz gerekiyor, sen sadece sistemin dosyalarını değiştiriyorsun, bu dosyaları istersen 10 dakikada değiştir istersen 10 günde değiştir ikisi arasında bir fark yok tek farkı zaman ama yaptığın iş aynı. tekrar söylüyorum ÖNEMLİ olan işlem sırası bu sıra her türlü modifiyede önemlidir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...