Jump to content

Bir Elma Size Ne İfade Ediyor ?


YeniçeRiyan-i

Recommended Posts

Sizce nedir bir elma ? Yediğiniz bir meyve mi ? Eminim pek çoğunuz bunu okurken ne yani bi elmanın ne işe yaradığını anlatmak için mi vaktimizi çalıyor bu adam diye hayıflanmak üzeresinizdir, sabırlı olun... Bir elma aralarında duygusal bağ olan iki insanı temsil eder, aslında o iki insanın birbirine karşı hissettiği duyguların bütünüdür önemsemediğimiz o bir "elma" renginin ne olduğu fark etmez fazla yeşil veya kırmızı elmadır sonuçta. Şöyle düşünelim madem iki yarım bi tüm elma eder, bu iki yarıma bir kendinizi birde sevdiğiniz insanı koyun, eğer iki yarımın bütün ettiği elma çürükse bu kesinlikle bi yarımın suçu değildir, unutmayınız ki sizde bu elmanın bir parçasısınız ve elmanın çürük olmasında diğer yarımı kadar sizinde hatanız vardır. Aksine bu elma sapasağlam ve diriyse bu iki yarımın başarısıdır. Yani, hiç bir insan 8/8 hatalı yada başarılı değildir. Gördünüz mü bir elma neler ifade ediyormuş özünde...

;)

Umarım ilişkileriniz dalından yeni koparılmış bir elma kadar sağlıklı olur...

Link to comment
Share on other sites

Hocam İnanın Bende bilmiyorum Ne Yaptığımı.

Bu arada Bir çalışma içinde bulunacaktık Göremiyorum sizi yoksa Ekildimmi :D

Asla ekmem sözkonusu olamaz seni kardeşim.Senin dosyaları inceledim ve hepsi 32 bit olduğundan maalesef çalışma imkanı bulamadım,biliyorsun ben x64 kullanıyorum ve gerek editlediğim dosyalar gerekse yaptığım mod x64.Ama bir proje varsa aklında ben hazırım yeterki neyi nasıl yapacağımızı konuşalım.

Bu arada msn alışkanlığım olmadığından açmak bile aklıma gelmiyor zaten şuan kurulu bile değil.Sen bana yeterki çalışma olduğunu belirt,çalışırız alimallah.

Tekrar Elma mevzusuna gelecek olursak;elmayı elma yapan lezzetidir kardeş.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...