Jump to content

Bu Videoyu (Swf) Convert Edebilcek Program Varmı


özgür1

Recommended Posts

arkadaşlar merhaba Elimde bir adet adobe captative de yapıldığını sandığım swf eğitim videosu var.bu videoyu ben vcdye çevirmek istiyorum, yalnız hiç bir swf çeviricisi işe yaramadı uğraşmalarım sonucu. swf olan videoyu swf hariç bir video formatına çevirebilecek program varmıdır

ekte çevirmek istediğim video mevcut

buradan indirebilirsiniz

http://www.guvenkarot.com/1.rar

saygılar

Link to comment
Share on other sites

Aklıma bir yol geliyor ama biraz çetrefilli gibi :)

Videoyu Photoshopa okut, frameleri layera aktaracaktır kendisi. Sonra o layerları Animation yardımıyla AVI formatına çevirebilirsin.

Acil çıkmam lazım, akşamüstü müsait olursam çeviririm :) Çeviremezsem bile anlatımını yaparım.

Link to comment
Share on other sites

Bir Program Vardı Bende Swf Formatlı Bir Dosyayı Başka Bir Video Formatına Çevirmiştim.Ama Biraz Karışık Oldu Swf Çevirici Sadece Görüntüyü Çevirdi Sesinide Başka Bir Programdan Alıp Birleştirdim ve Tek Parça Haline Getirmiştim.Onu Bulunca Atacağım Sana Kardeşim.

Link to comment
Share on other sites

Arkadaişar verdiğiniz programları denedim hiç biri olmadı maalesef.nuso arkdaşımız eğer hatırlarsa sadece ondan umutluyum yinede yapar diyen varsa konuya bahsettiğim swf dosyasını ekledim linkden indirebilir

Please register to see this content.
yapabilen olursa lütfen yazsın daha elimde 40 tane daha var

Link to comment
Share on other sites

Kardeş programlar var fakat tam anlamıyla sağlıkı değiller gecen gün bende çevridim swf formatını.Görüntü kalitesi birazda olasa düşer onu söyleyim.

Sothink SWF To Video Converter işini görür, arattır çıkıyor, bulamazsan yıne yardımcı olurum, kimilerini crackleri sıkıntılı oluyor ki çalışmadıgında video çevirmesi sırasında firma reklam logosunu gozunun önune koyuyor o logonun cıkmasını ıstemıyosan carcklemen gerekırkı calısan crack bulmam gerek demektır buda indirip bakman gerekir ben bunla çevirdim. Yok bu da olmadı dersen kardes sana bı yontem daha Snagit 10 gibi profesyonel ekran yakalama programı ile swf formatını oynat ve avi olarak kaydet bu kadar basit.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...