Jump to content

Bilgisayarın Fiyatı Ne Kadar Eder Ve Teklifleriniz


fearlesshackteam

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar,

Bir arkadaşımın bilgisayarını satmak istiyorum ama tam bir fiyat çıkaramadım. 2. el olarak satılacağı için fiyat ne kadar oynar bilmiyorum. Bu konuda bilgili arkadaşlar fiyat konsuunda bilgilendirirse sevinirim.

1 hafta içinde satmam lazım bilgisayarı. Sadece kasa var. Diğer parçalar satıldı.

Satma nedenim : Arkadaşımın ailesi Bursadan Ankaraya taşındı. Bir süre yaşadılar ve şu anda geri taşınmak istiyorlar. Ankaradan Bursaya eşya taşıma ücreti çok yüksek. Eşyaların geri gelmesi için acilen bu bilgisayarın satılması lazım. (Merakla soracak olanlar için yazdım.)

Bilgisayarın genel özellikleri

İşlemci : Intel Pentium Processor E2140 (1M Cache, 1.60 GHz, 800 MHz FSB)

Anakart : MSI MS-7387

Ram : 1 GB Kingston DDR2

HDD : 120 GB

Ekran Kartı : Ati Radeon X1550

DVD : ATAPI DVD A DH20A4P

Kart Okuyucu : 5 i bir arada kart okuyucu

resim_437202879.PNGresim_992010046.PNGresim_132555600.PNGresim_831519709.PNGresim_566094227.PNGresim_206440605.PNG

Bilgisayar yaklaşık 2.5 yıllıktır. Ailevi sorunlardan dolayı en fazla 7-8 ay kadar kullanılmıtır. Sadece 4 kez format atılmıştır. İlkinde Vista zorluğundan XP sisteme geçilmiştir. İkincisinde ntldr hatasından dolayı tekrar XP kurulumu yapılmıştır. Windows 7 çıktığında deneme amaçlı W7 kuruşmuştur. Ve son kez de şu anda satış için XP kurulumu yapılmıştır. Bunun dışında sistemi yoracak hçbir işlem yapılmamıştır.

Donanım olarak bir kusuru yoktur. Aşırı sessiz çalışmakta, gündüz vakti sesini duymak çin kasaya kulağınızı yaklaştırmanız gerekmekte, gece vakti biraz dikkatlice sese odaklanınca duyulmaktadır. Ses konsuunda hiçbir sorun çıkarmaz.

Bilgisayarın ilk hali budur.

casper_neo_b.jpg

Şu anda klavye ile kasa kalmıştır. Klavyeyi satmayı düşünmüyorum ama isteyen olursa uygun bir fiyata verebilrim. Donanım konusunda tek kusuru dvd sürücünün bulunduğu yerin kapağı şu anda yerinden çıkyıor. Taşınma sırasında el değmesi ile tutucu yayı çıkmıştır. Satıştan önce ek kısa sürede bir yay eklenerek sorun giderilecektir. Başka herhangi bir sorunu bulunmamaktadır. Yine de özel olarak soracaklarınız varsa cevaplayabilirim.

MSI-ANAKART-ISLEMCI-RAM-MS-7387-ANAKART__23007959_2.jpg

Bursa içi elden teslim edebilirm. Osmangazi,Nilüfer,Yıldırım,Gürsu,Kestel ve İnegöle ben gelebilirim. Diğer yerleri pek bilmem ama buraları biliyorum. Başka yerlerden alacak varsa kargo ile veya bursa içinde ise ortak bir göürşme yerinde teslim edebilirim.

Ödemeyi AKBANK veya teslim sırasında yapabilirsiniz. İki taraflı samimiyet ve güvence için yüzyüze görüşmenin daha doğru olacağını düşünüyorum.

Şu anda satacak olduğum bilgisayardan yazıyorum. Çalışma konusunda hiçbir sıkıntınız olmaz.

Konuyu 2 ayrı forumda açtım. İlgilenenler var ise daha çabuk ileitşime geçsinler.

PM ile iletişime geçerek msn adresimi alabilirsiniz. Burdan yasak olduğu için vermiyorum. Kasa ve anakart resmini ben çekmedim ama CPU-Z resimlerini ben çektim. Fotoğraf çekecek bir cihaz yok elimde ama illa resmini görtmek isterim derseniz bir arkadaşımın telefonu ile çekebilirim. Kasa ve anakart resimdeki ile birebir aynıdır.

Link to comment
Share on other sites

normalde arkadaşlarında dediği gibi anca 250eder belki 300veren bulabilirsin ben ekran kartı+fanıve bir kaçparçasına 100-150veririm kalan parçalarla kasayıanca 175satabilirsinbende bursa orhangazide oturuyorumgetirebilirsen yüzyüze konuşalım özel mesaj at

Link to comment
Share on other sites

Ya satmak istiyorum ama şöyle bişey de var. Parçalara bölersem eğer elimde kalan parçalar olabilir. Bu nedenle tam oalrak satmak istiyorum. Çevremdeki 2. el pc alan yerleri de araştırıyorum şu anda. Pazar gününe kadar tek parça alan olmazsa mecbur bölerim.

Arkadaşlar alacak varsa 300 tl ye bursa içinde gün içerisinde teslim ederim. Başka şehirde olanlara kargo ile gönderirim. Haftasonuna kadar satmalıyım bilgisayarı.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...