Jump to content

crazy_vefa

Üye
  • Posts

    208
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by crazy_vefa

  1. 4.0.1 8 ağustosta gelicek 402 yi nerden çıakrdınız.
  2. çekiyorum bakalım nasıl bir oyun.. söylerim yorumlarımı ve ripin sesini..
  3. kurdum herşey iyi gidiyor, microsoftun update packlerini nereden bulabilirim arkadaşlar ? günlük türkçe ve orijinal (kb9xx li bi güncelleme eksik olmayacak) ve home premium için olacak.. varmı böyle bir site..
  4. bunu yazdıracakmıyım yoksa mount etsem olur mu :? ayrıca son versiyon di mi ? edit: w7 64 bit kullanıyorum sorun olmaz dmi ?
  5. net sınırsız indirmeye akşam başlarım sahura biter, olsun sorun yok yavaş silsin orj win7 home pre 64 bite sahibim, microsoftun sitesinden son versyionunu bulurmusunuz, ilk defa deneyeceğim sistem modifikasyonu, win7 de istemediğim şeyleri çıkartmayı deneyeceğim, ilerleyen zamanlarda belki tema vs paketlerde entegre eder bende buradakiler gibi olurum...
  6. güncellemelerden sonra öyler uyarılar gelebilir, biraz bekleyin yeni loader lar çıkacaktır.
  7. waik gerekli diyor, waik hakkında ve kurulumu hakkında açıklam yapabili misiniz ?
  8. güncell :S yok mu bulabilecek birileri ?
  9. ingilizcesi zaten mevcut fakat tüm yerel dillerde final sürümü aynı anda yayınlayacaklar, ingilizce italyanca fransızca gibi geniş dillerin beta ları yayında sadece... ms office betadır mı lütfen yaa final sürümü çıktı, sadece vl yapmanız gerekmekte..
  10. evet fiyat biraz yüksek, 270 ve altı daha uygun...
  11. mesela firefoc da bişey indirirken silemezsn çünkü o çalışıyor, en kötü ihtimal reset atıp silersiin sorun yok
  12. hortlatmak mecburiyetindeyim ama Ave's Windows7 Style Builder adlı programın full sürümünü arıyorum bakarmısınız acaba, aratınca bu konu çıkıt.
  13. toshibalarda format tuşu yoktur.. varsa bile bios şifreli oldugundan başlamaz.. yedekleriniz falan yoksa maxblast 5 programıyla (cd imajı) hdd nizi fabrika çıkışlı yapın diyeceğim o da olmaz çünkü biosla alakası yok (laptobun pilini çıkart 1 saat beklet sonra tak. bios pili yoksa düzelir..
  14. arkadaşlar ne zaman düzelicek derdine düşmeyin elbet düzelecek, milyarlarca hesap var zırt diye yapamazlar lütfen
  15. zamanla geçer arkadaşım bunun için format mı atılır Allah aşkına
  16. ağ ı geçtim nonsteam serverlarda oynanıyormu? bence bu cs 1.6 nın modllu hali falan...
  17. eset indir, eset nod32 ama smart sec değil, crack e gerek yok, eğer kullanırsan benmle iletişime geç hergun guncel key veren bi site biliyorum nette aratırsan bulursun, onu yollarım sana....
×
×
  • Create New...