Jump to content

Bilgisayarın Donması Ve Acılmaması


stopdanger

Recommended Posts

merhaba arkadaşlar. ben dademın dizüstü bilgisayarım aniden dondu ve 5-10dk bekledim acılmadı.Bende açma/kapama düğmesinden kapattım.Fakat acmaya kalktıgmda 2sn sonra çıt diye ses gelıyor ve ekran gelmeyıp yenden baslatıyor.bu işlem böyle devam ediyor.Açılması için önerilerinizi bekliyorum .

Link to comment
Share on other sites

kardeşim eğer ekran hiç gelmiyorsa ya LCD de(ekranda) bir bozulma yada ekran kartında bir bozulma olabilir...

Bizim sana burdan talimat vermemiz yanlış bir şey olur...

Makinanın içini açıp bir şeyler yapman gerekli ve bu da garanti kurallarına aykırı :)

Benim tercihim makinayı fazla hırpalamadan garantisi varsa aldığın yere ******ür eğer garantisi bitmişse teknik servisine ******ürmen iyi olur...

Masaüstü olsa yardımcı olabilirdim.(Onu tak bunu sök gibi )

Ama sonuçta bu laptop :)

Link to comment
Share on other sites

ya laptopun işletim sistemi W7.Xp format cdsi takıyorum 2sn sonra dwd writerin yanından ve açma kapama düğmesinin ordan çıt diye bir ses geliyor ve kapatıyo bilgisayarı.ama prize takıp çalıştırınca bilgisayarı kapansa bile bilgisayar yenden açmaya başlıyor.Ungood arkadaşım dediğim gibi ekrana hiç bir şey gelmiyor karanlık.Senin dediğin gibi bugün aldığım yerdeki teknik serviste bir baktırcam olmadı servise göndericem.Servisede göndersem 1 ay dan aşağı bir zamanda göndermicekler bana ?

Link to comment
Share on other sites

Bazı notebooklar da Siyah ekran gelen (ilk ekran) çıkmaya bilir..Bir denemeni isteyeyecem..Start tuşuna basar basmaz delete ve F2 tuşlarına aynı anda bas çek yap..Bakalım bios ekranına düşecekmi..Dua et gelsin yoksa Servis yolu görünür..Ve lütfen şarjını kontrol et batarya çalışıyormu..

Link to comment
Share on other sites

bataryayı çıkar adaptöru pirizden çek belli bir süre bekle içinde aşırı enerji yüklenmesi var 30 dakika kadar sonra bataryayı takmadan adaptörü tak ve açma düğmesine bas

Link to comment
Share on other sites

yok bios ekranıda gelmıyor.zaten acılsa ilk bios açmak için tuş flan çıkıyo o çıkması lazım.Bataryanın sağlam olduğunu nasıl anlarız ?

Şarz ışığı vardır bilgisaayrın üstünde Şarz ışığı yanıyor ve açılmıoyrsa dediğim gibi sana servis yolu görüldü..Marka model yazamıısn..

Link to comment
Share on other sites

markası Packard Bell EasyNote TM86-JO-107TK. Servisi 2012 yılına kadar var . Daha lağtopu 1 ay önce aldmdı.Dün ilk defa dondu ve açılmadı.

Daha yeni bir netbook...Nerden aldığını bilmiyorum ama Yetkili teknik serivisine ulaş.Googleden bulursun.Direk merkezine sen gönder.En fazla 10 gün içinde elinde olur...Mağazadan falan aldıysan sakın mağazanın servisine bırakma bu 10 gün 1 ay olur...

Link to comment
Share on other sites

Servisi garanti belgesinde Destech Bilişim diye yazıyo.Bir mağaza gibi yerden aldım ve oranında teknik servisi var az sonra ******ürcem baktırcam ama bıraktırmıcam orda olmuyorsa servisini arıcam gönderin derlerse göndericez.Sanırım parca değişicek çünkü ekrana hiç bir şey gelmiyor.Hep siyah .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...