Jump to content

Vertice V650 (Fiyat Düştü)


Sailors

Recommended Posts

img0000000.jpg

img00003u.jpg

img00001yf.jpg

img00005s.jpg

img00008i.jpg

93656722.jpg

22617125.jpg

47352999.jpg

img00002n.jpg

TELEFON ÖZELLİKLERİ

WİFİ (Kablosuz İnternet) - TV - FM Radyo - MP3 - MP4 - JAVA - Yüksek ses çıkışı - 3D Sensör - Çift hat - Çift kamera - Bluetooth - SMS,MMS,Sesli mesaj,Chat - 62 MB Telefon hafızası - Msn (Online direk bağlan)- E-Posta - Facebook - Opera Mini - Fotograf editörü (Çektiğin resimleri şekillendir) - Video kamera - Ses kaydedici - Oyunlar - E-Kitap okuyucu - Full dokunmatik ekran hasas ... Daha ne olsun ...

Bilgisayar Artık Cepte : Facebook cihazınızda kuruludur bir tıkla gireceksiniz.Msn programı ile bir tıkla Msn'desiniz.Operaprogramı ile (5.0 Versiyon) internette daha hızlı sörf yapın.Java özelliği sayesinde java destekli oyun ve programları kurabilir ve kullanabilirsiniz. Rehber 1000 Kişidir ve birtıkla rehberinizi bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.. Oyun oynamak bu cihazda çok zevkli onlarca oyunu oynayın vakit geçirin. Ses kaydedici ile ister konuşmaları ister ortamın ses kaydını yapın.Mp3-Mp4 Özelliği sayesinde müziklerinizi dinleyin videolarınızı klipleriniz izleyin.

Konferans : Örneğin 1.Simden arama yapıyorsunuz ve konuşuyorsunuz. Bu aramayı bekletip diğer siminizden arama yapabilir ve bunuda bekletip diğerine geçiş yapabilirsiniz.

Menü Değişimi: Bu telefonda 13 farklı menü geçişi vardır.İstediğinizi seçip istediğiniz şekilde menü değişimini sağlayabilirsiniz.

Opera 5.0: Bu program ile internette daha hızlı sörf yapıp daha hızlı download yapabilirsiniz.

Ebudyy-Msn-İnternet : Tam Türkçe olan Ebudyy ile msn e çok rahat girebilir ve dilediğinizce ücretsiz chat yapabilirsiniz.

TV : Kulaklık takmadan tv izleyin radyo dinleyin. Onlarca tv kanalı kaydını yapın ve full ekran tv izleyin.TV'Den resim bile çekebilirsiniz.Otobüste tv de izlenen film tv v.s. yi otobüslerin koltuklarında fiş girişinden telefonu bağlayın dvd film tv yi ücretsiz olarak izleyin.Televizyon ve radyodan kayıt yapın!

3D Sensör : Oyun oynarken cihazın sensör özelliğim sayesinde telefonu sallayarak hareket ettirerek oyun oynayın. Bunun yanısıra arama geldiğinde ters çevirin telefon sessize geçsin - radyo-tv izler-dinlerken sallayın kanal değişsin buda yetmezmiş gibi müzik dinlerken sallayın müzik değişsin. 10 Adet Sensör vardır diğer cihazlar gibi 3 adet değil.

Sözlük : 13 Ayrı dilden Türkçe'ye çeviri yapan sözlüğü wireless bağlantısı olmadan kullanın cihazın içinde yüklü olduğu için.

Foto Editörü : Fotograflarınızı müzik eşliğinde slayt yapın. Editör özelliği sayesinde yeniden boyutlandırıp resimlerin üzerinde oynama yapın yazı yazın çerçeve yapın. Resimleri editör sayesinde telefon ekranına tam ekran yapabilirsiniz.

Bluetooth ile Uzaktan Kontrol : Cihazdaki Bluetooth özelliği sayesinde bilgisayarınızı uzaktan kontrol edin. Müzik açın kapatın sesini kontrol edin. Mouse'yi hareket ettirin. Dosyalarınızı açın resimlerinize bakın kısaca mouse ile yapılan herşeyi uzaktan yapın.

Hafıza : 2 Gb'a kadar hafıza desteklemektedir. Dahilisi 62Mb'dır.

Video-Kamera : Video kaydında sınır yoktur . Hafıza dolana kadar yani saatlerce çekim yapabilirsiniz. Daha sonra ise istediğiniz formatta tam ekran izleme imkanına sahipsiniz.Çift kameralıdır

Cihazdaki tüm dosyaları tek bir menüden kontrol edin.

Aramasını istemediğiniz kişileri karalisteye alın bir daha sizi rahatsız etmesin.

114 x 62.5 x 13 mm

Ağırlık : 110 Gram

Bekleme Süresi : 300 Saat

Konuşma Süresi : 3 Saat

Pil Gücü : 850 mAh

Ekran Boyutu : 3.2 240 x 320

Ekran Çözünürlüğü : 262K

Her yöne hareketli sensör

Telefon, 2GB TF kartı desteği genişletilebilir.

1.3 Mega piksel kamera için Resim ve video kapasitesi,1280 * 960

Stereo hoparlör

MP3 ve MP4 oynatıcı

GPRS ve WAP bağlantısı, MMS Transceive Bluetooth

Ses Kayıt

Takvim list, Alarm, Dünya Saati, Spotwatch yapmak için

caller resim, arayan Ring Tone

Telefon rehberi: 1000 kişilik, grup büyük baş etiket ile gelen arama desteği bir yüzük Mesajları & Multimedya Mesajlaşma:SMS, MMS desteği

Doğum Schedule power on / off: support to start / close altında saatini ayarla

Çalar saat: 5 grup,destek çalar saat, makine, Pazartesi Pazar arasında ayarlayabilirsiniz.

Oyunlar: Java oyunları

Bedava televizyon izleyebilme

875027848796189philipsn.jpg

Ebuddy ile

ebuddyb.jpg

Yukarıda yazan tüm iletişim araçlarını kullanabilirsiniz.

Opera mini

İster facebook'a girebilir

İsterseniz Youtube dan video izleyebilirsiniz

Dahili hafıza 62 mb

4x Zoom

(Çekim yaparken yakınlaştırma yapabilme)

İş numarasını,Şirket adını, e-posta adresini,Faks Numarası,

E-kitap okuyucu

Java destekli

Ürün sadece elden teslim edilecektir...(İzmir)

Ürünü resimdeki gibi 30.06 2010 tarihinde aldım...

Garantisi 2 yıldır...

Kutu içeriği

Veritice V650

2 Adet Batarya

USB Kablo

Şarj aleti

Kulaklık

1 Adet kılıf

Beyaz kapak

Fiyatı 180 TL dir. Pazarlık payı yoktur. Konu günceldir...

Link to comment
Share on other sites

Abi nerde oturuyosun izmirde oturuyosan elden teslim yaprım kargo parasıda vermezsin 2 yıl garantisi var 2 buçuk ay geçti daha 190 ver anlaşalım hiç sorunla karşılaşmadım şuana kadar ne donma ne bozulma yok tıkır tıkır çaılışıyo telefon bozulacağınıda sanmıyorum telefonu kullananlar memnun

Link to comment
Share on other sites

Ben Denizlide oturuyorum kardes dedim ya Çin olmasını istemiyorum mutlaka bozuluyor simdi olmasa bile ilerde bozuluyor mutlaka cok kullandım yani 170 verirsen bende düşünürüm almayı ama 190 lira vermem pahalı gelir bana ve adamlar suanda nokıa x6 yı bıle 160 liraya veriyor çin oldugu için onu almak daha mantıklı olur

Link to comment
Share on other sites

x6 yı 160 a mı veriyolar :blink:

Evet Made in Prc Ama :rolleyes: Imeı sı kayıtlı fırma garantılı 1 yıl

bu arada möç123 telının sıfır fıyatı 250 tl ye kadar dustu sen daha 190 da ınat yapıyorsun Adam onu alcagına 50 daha koyar kentaro nun samsung telını alır pişman olman olmaz :warning::pardon:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

[quote name='arda-06' date='25 Eylül 2010 - 18:03 ' timestamp='1285431224' post='889379']
konu açmayı bilmediğim için.
[/quote]


[size="3"]Nerde konu açmak istiyosan o bölüme girip[konu açmak isdedigin bölüm] sag üste ''Konu aç'' yazıyor oraya tıkla başlıgı yaz içerigi V.s sonra konuyu aç diye bişi yazıyor oraya tıkla konun açılıyor
Bu arada hayırlı satışlar..[/size]

Link to comment
Share on other sites

Telefon güzel iphone klonu nede olsa ama bence bu benim şahsi fikrim kesinlikle alacak arkadaşlara bir engel olmasın gerçi arasında uçurum fiyat farkı olsada benim tercihim orjinal iphone.Şu okul bitsin alıcam 1 tane iphone4 paşa paşa kullancam :)

Link to comment
Share on other sites

[quote name='baba3232' date='25 Aralık 2010 - 17:00 ' timestamp='1293297042' post='932297']
Telefon güzel iphone klonu nede olsa ama bence bu benim şahsi fikrim kesinlikle alacak arkadaşlara bir engel olmasın gerçi arasında uçurum fiyat farkı olsada benim tercihim orjinal iphone.Şu okul bitsin alıcam 1 tane iphone4 paşa paşa kullancam :)
[/quote]
Bence İphonI en güzel klonlayan Wentto Herseyıyle bırebır yapmıs ve dokunmatiğide cok süper kullanıslı Vertice ise bıraz daha cakma oldugunu bellı etmıs Wentto yu kullanan birisi Vertice yi hayatta kullanmaz..
iYİ SATISLAR

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...