Jump to content

Doping Adsl Telefon Hatsız İnternet...


BeNefSE
 Share

Recommended Posts

Doping Sade İnternet sahibi olmak çok kolay!

Şimdi napıyoruz?

"http://www.sadedoping.com/BendeIstiyorum.aspx"]Ön başvuru formunu dolduruyoruz. Doping

Müşteri Hizmetleri bizi arıyor* ve adresimize imzalamamız için ilgili başvuru formlarını gönderiyor. Formu imzalayıp kimlik fotokopimizle birlikte kargo görevlisine geri veriyoruz. Hepsi bu kadar! Sonrasında bize kesintisiz yüksek hızlı internetin keyfini sürmek kalıyor.

Doping’li değilsek ve hiç telefon hattımız yoksa, Sade Doping’li olmak için;

1. Sade Doping tarifelerinden birini seçiyoruz.

2. Sadece Doping abonelik formunu dolduruyoruz.

3. Doping bizim yerimize Sade Doping başvurusunu yapıyor. Alt yapımız hemen aktif hale getiriliyor. Aynı fiyata iki kat hızlı internet bizim oluyor. Hem de her ay telefona sabit ücret ödemiyoruz!

Telefon hattımız var ama Doping’li değilsek ve başka bir internet sağlayıcısına aboneysek,

Sade Doping’e geçmek istiyorsak;

1- Sade Doping tarifelerinden birini seçiyoruz.

2- Doping’e geçiş formunu ve Sade Doping başvuru formunu dolduruyoruz.

3- Doping’e geçiyoruz. Doping bizim yerimize telefon hattımızı iptal ediyor ve Sade Doping’li oluyoruz. Aynı fiyata iki kat hızlı internet bizim oluyor. Hem de her ay telefona sabit ücret ödemiyoruz!

Zaten Doping’liysek ve telefon hattına sabit ücret ödemek istemiyorsak;

1. Sade Doping başvuru formunu dolduruyoruz.

2. Doping bizim yerimize telefon hattımızı iptal ediyor. Aynı fiyata iki kat hızlı internetimiz kesinti olmadan devam ediyor! Hem de her ay telefona sabit ücret ödemiyoruz!

* Telefon hatsız internet hizmetinin devreye girmesi için BTK’dan (Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kurumu) son onaylar beklenmektedir.Bir hafta gibi bir süre içinde Sade Doping hizmetinizde! Uygulama devreye girdiğinde Doping Müşteri Hizmetleri başvuru sahiplerini arayarak abonelik işlemlerini başlatacaktır.

Kampanyalar.jpg

BackButton.png

TableLeft.jpg

Hız / Kota Kampanyalı Ücret

TableRight.jpgKampanyalar.jpgBackButton.pngTableLeft.jpg

Hız / Kota Kampanyalı Ücret TableRight.jpg 1Mb/sn 4GB 36,81 TL yerine ilk 10 ay x 19,99 TL 1Mb/sn Sınırsız 55,00 TL yerine ilk 10 ay x 29,99 TL 1Mb/sn 4GB Fiyatına 2Mb/sn 4GB 42,00 TL yerine 25 ay x 36,81 TL 1Mb/sn Sınırsız Fiyatına 2Mb/sn Sınırsız 73,00 TL yerine 25 ay x 55,00 TL 2Mb/sn Sınırsız Fiyatına 4Mb/sn Sınırsız 88,00 TL yerine 25 ay x 73,00 TL 4Mb/sn Sınırsız Fiyatına 8Mb/sn Sınırsız 109,00 TL yerine 25 ay x 88,00 TL 8Mb/sn'e kadar 4GB 39,00 TL yerine ilk 8 ay x 19,99 TL 8Mb/sn'e kadar Sınırsız 59,00 TL yerine ilk 8 ay x 29,99 TL

Edited by tmc200505
Link to comment
Share on other sites

tahahhüt bitince ücret 2 katı ve yine aynı para kimi kandırıyorsunuz

Arkadaşım kimse kimseyi kandırmıyor laflara dikkat edelim ben reklam yapmıyorum sadece bilgilendirme amaçlı.Bizim bilmediğimiz bir bilgiye sahipsen söylede bizde bilelim..........

Link to comment
Share on other sites

25 ay müşterisini garanti etmiş oluyor, firmanın hesabı bu. Sizler firmanın değil kendi hesabınızı yapın. Sizler için uygunsa veya başka firmalardan uygunsa abone olabilirsiniz. Burdaki mantık şudur. Adsl konusunda ucuzlamaya doğru gidiyoruz, 12 aya kalmadan başka bir firma daha ucuza verebilir. bu sefer sizin aldığınız abonelik pahalı kalabilir. O yüzden firma 25 ay taahüt istiyor. Yani bu gün ucuza aldığınız internet aboneliği 1 yıl sonra pahalı kalmış olabilir.

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar ucuzluk şurda:tlf aidatı yok aylık 20 tl en iyi yanı bu zaten.Dün müşteri hizmetlerini aradım hafta içinde hizmete başlayacaklarmış şu an aktif değiller yani.Ve başvura yaptığında da 1 hafta da telefonsuz adsl bağlıyorlarmış.25 ay taahhüt istiyorlar.Bunu da gözardı etmeyelim.bende düşünce aşamasındayım şu an....

Link to comment
Share on other sites

Bence böyle bir imkan varsa telekom başkasına kaptıracaksa kendi yapar. Ha tuzu kuruysa orasını bilmem ben 8 mb e kadar sınırsız kullanıyorum 2009 aralıkta indirim yaptılar temmuza kadar 29 tl ödedim şimdi gene 49 adsl 12 tl (hesaplı hat tarifeli hiç kullanmıyorum) toplam 61 tl ödüyorum. yani 25 ay taahütlü 8 ay 29 tl sonra 59 tl olacakmış .. Cazip görünsede ben adsl probleminde ttneti arayınca zıp diye geliyorlar. Ve hızım hiç 8 mb in altına düşmedi bu durumlar benim + olarak gördüklerim neticede servis sağlayıcım uyuz olsada memlektime uydu net gelmeden tarife ve sağlayıcı değiştirmeyi düşünmüyorum.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...

Alt yapı aynı telekomun bakır kablosunu kullanıyolar portunu kullanıyolar ayrıca yine telekomun adsl arıza ekibini çağırıolar.değişen hiç bişi yok.telekom sadece alt yapısı ve portlarını kiraya veriyor.Bu kampanya anca telekomda NDSL çıktığında faliyete gecer.NDSL = Yalın adsl. Ben telekomda çalışıyorum ordan biliyorum anlıcanız :)) türk telekom Ndsl de sabit ücret alırken bu gibi firmalar sabit ücreti telekoma ödeyip müşterileri kendine çekip süürümden kazanmak istiyolar :) Hadi hayırlısı :D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...

Az önce müşteri hizmetlerinden ardılar sonunda hizmete girmiş telefonsuz internetleri....

Tarifelere aşağıdaki linkten bakabilirsiniz...

[code]http://www.sadedoping.com/SadeDopingliKampanyalar.aspx[/code]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...