Jump to content

Ttnet Tarife Değişikliği Ücreti ?


harun001

Recommended Posts

arkadaşlar ttnet de tarife değişikilim söz konusu mesela net4 paketinden sınırsız 1mb hızındaki tarifeye geçeceğim ama ay sonu faturaya ne kdar yansır bilmitorum.Benim her Ayın 18inde fatura gelir ben ne zaman geçsem an az zararla bu işin içinden çıkabilirim.?

Link to comment
Share on other sites

Mesala kotan şiimdi 6-7 gb aşmışsa sınırlı iken kotan hemen geç derim bugun ama eyer bu ay 20-22gb geçmişsen geçme derim gelecek ay az gir internete ondan sonra tarifeni degiştir derim çünkü benim kota lıydı ve 21 gb dı kotayı baya bi aşmışdım 70 tl ye yakın para geldi sınırsıza geçerken (ilk ay)

Link to comment
Share on other sites

Beyler hangi tarifeye geçerseniz geçin, müracaat günü sonunda işleme konur ve ona göre hesaplanarak faturaya yansıtılır..

Örneğin, bu gün geçtiniz diyelim, ay başından 28 Eylül tarihine kadar mevcut kullandığınız tarife üzerinden, geriye kalan 2-3 gün için de, yeni tarife üzerinden hesaplanarak rutin aylık faturaya yansıtılır..

Kota aşımından hiç bir şekilde kaçamazsınız. Bilgilerinize...

Saygılar..

Link to comment
Share on other sites

aynı olay yaklasık 2 sene once basıma geldı tarıfe degısıklıgınde 4gb kotalıdan sınırsız pakete ınternet uzerınden basvurdum hat sahıbının kımlık fotokobısını de verılen telefona faxladım faturama ek bır ucret eklenmedı normal olarak sınırsız paket tarıfesını odemeye basladım

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...