Jump to content

Canon'dan Arıza Uyarısı


BrightBlade

Recommended Posts

2F07890ED0EF5E4AAAC6C781b.jpg

Canon 1987 ve 1998 seneleri arasında imal ettiği ve sattığı PC6, PC7, PC7RE, PC11, NP1010, NP1020, NP6010 model fotokopi makineleri için bir uyarı yazısı yayınladı.

Yazıda, bu makinelerin, çok uzun süre kullanıldığında ufak da olsa duman çıkarma veya yangın riski taşıdıklarının tespit edildiği, bu model fotokopi makinelerinin fiksaj ünitesi ısıtıcılarının enerji kabloları ile ilgili olan bu hatanın imalat süresinde veya serviste meydana gelmiş olabileceği açıklandı.

Şu ana kadar Türkiye'nin de bağlı olduğu Canon Avrupa Bölgesinde, bu tarz bir olay henüz rapor edilmemiş olmasına karşın, Canon'un müşteri memnuniyeti ve güvenliğine verdiği önem nedeniyle, firmanın bu ürünleri kullanan tüketicileri bilgilendirme için gerekli tedbirleri aldığı, sorunun düzeltilmesini üstlendiği duyuruldu.

Açıklamada, herhangi bir müşterinin başvurması durumunda ürününün teknik serviste incelenmesi ve gerekli parça değişimlerinden doğacak tüm masrafların Canon tarafından ücretsiz bir şekilde karşılanacağı, kişisel fotokopi makineleri için (PC modelleri) gerekli tüm inceleme ve parça değişimlerinin de ücretsiz olarak yetkili Canon teknik servislerinde gerçekleştirileceği bildirildi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...