Jump to content

İşte Türkiyenin Paypal'ı


gαяƒι™

Recommended Posts

İşte Türkiyenin Paypal'ı

header_01.gif

index_09.jpg

Ödeme Sistemi Nedir?

Ödeme sistemi ile web sitenizi çok kısa bir sürede online alışveriş sitesi haline getirebilirsiniz. Ziyaretçileriniz web sitenizi gezer ve ürünlerinizi inceler, ürünlerin yanına koyacağınız Satın Al linki ile ziyaretçiniz www.odeme.com.tr sitesindeki size özel güvenli ödeme sayfasına gelir ve kredi kartı bilgilerini girerek ister taksitle, ister tek ödemede sattığınız ürünün ödemesini yapar.

Ödeme Sistemi sipariş tutarını sizin yerinize tahsil eder ve Ödeme Hesabınıza işler. Müşteri girişinden kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yaparak, günlük satış raporlarını, sitenizin günlük ziyaretçi sayısını ve ödeme bilgilerinizi görebilirsiniz.

Ödeme dönemlerinde çekilen toplam sipariş tutarları, komisyonlar düşüldükten sonra banka hesabınıza gönderilir.

001.jpg

Nasıl Kazanırım?

Satıcı Olarak ve Partner Olarak Kazanabilirsiniz...

- Satıcı Olarak;- Sadece dakikalarınızı harcayarak web siteniz üzerinden para kazanmaya başlamak için öncelikle Ödeme Üyesi olmanız gerekli.

Bir web siteniz varsa Ödeme'nin size vereceği ve sayfalarınıza yerleştireceğiniz 2 kod ile siteniz satışa hazır hale gelir.

Ürünlerinizi sitenize yerleştirecek teknik bilginiz yoksa yüzlerce Ödeme Partner'i size bu konuda yardımcı olacaktır. Üstelik Ödeme garantisi ve Kredi Kartı kolaylığı ile.

Ödeme Sistemi Üyesi olduğunuzda iki çeşit çalışma modeli kullanabilirsiniz.

Direkt Satış ve Partner Sistemi ile Satış

Direkt Satış ; Sitenize Ödeme kodlarınızı koyarsınız ve aynı anda sitenizden Kredi Kartı ile satışa başlarsınız.

Partner Sistemi ile Satış; Sitenize Ödeme kodlarınızı ve Satış Ortaklığı için Partnerlere vereceğiniz kazanç yüzdesini anlatan bir sayfa koyarsınız. Ödeme Sistemi'ne kayıtlı yüzlerce webmaster satış ortaklığı oranınızı ve ürünlerinizin sayfasına uygun olup olmadığına dikkat ederek sisteme yükleyeceğiniz tanıtım materyallerini kullanarak reklamınızı yapmaya başlar. Ödeme Paneli'nden size kayıtlı Partner'lerin sitenize gönderdiği hitleri ve satışları takip edebilirsiniz.

- Partner Olarak;- Partner kayıt formunu doldurmanız Ödeme Partneri olmanız için yeterli. Web sitenizde satışına yardımcı olacağınız sitelerin detaylı açıklamalarını ve satış yüzdelerini Partner Paneli'nden inceleyebilir, sadece bir kaç saniyenizi harcayarak Ödeme Ortaklarına hit göndermeye başlayabilirsiniz.

Sitenizden gelen ziyaretçi kredi kartı ile bir ürün satın aldığında Satış Ortağı olduğunuz firmanın belirlediği yüzdeniz Ödeme Hesabı'nıza geçer.

002.jpg

Satış Ortaklığı

Kişisel veya Kurumsal bir web siteniz varsa ve bu siteden para kazanmak istiyorsanız Satış Ortaklığı sistemimizi kullanabilirsiniz.

Ödeme Sistemi bayi sistelerinden web sitenizin içeriğine uygun olanı seçip sitenizde yayınlamanız yeterli.

Ödeme Sistemi satıcıları ve reklam yapan siteleri tek çatı altında toplayan Türkiye'nin ilk sitesidir.

Web sitelerinizde tek bir Partner Id kullanarak tüm bayi sitelerin satış ortaklığı sistemlerini kullanabilirsiniz. Partner kayıt formunu doldurmanız Ödeme Partneri olmanız için yeterli. Web sitenizde satışına yardımcı olacağınız sitelerin detaylı açıklamalarını ve satış yüzdelerini Partner Paneli'nden inceleyebilir, sadece bir kaç saniyenizi harcayarak Ödeme Ortaklarına hit göndermeye başlayabilirsiniz.

Sitenizden gelen ziyaretçi kredi kartı ile bir ürün satın aldığında Satış Ortağı olduğunuz firmanın belirlediği yüzdeniz Ödeme Hesabı'nıza geçer..

partner1-.jpg

partner2.jpg

Daha Fazla Bilgi İçin :

www.odeme.com.tr

Webmaster Arkadaşlara Duyurulur

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

ben bunu tam anlamadım beyler...biraz yardımcı olsanız...

yani paypal hesabımla ürün mü satıyorum...o halde bu siteye ne gerek var....müşteri benim paypala parayı yatırır...kargo ücretiyle birlikte...ben de ürünü paketleyip ona gönderirim... eee, bu durumda bu siteye ne gerek var....

yoksa ben mi yanlış anladım?....

teşekkürler.....

Link to comment
Share on other sites

Daha Fazla Bilgi İçin Bir Link Vermişsin Sitede Aşşağıda Yazan Bilgiler Yer Alıyor Gerçekten Çok Aydınlatıcı Olmuşlar

:D

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

--------------------------------------------------------------------------------

www.odeme.com.tr

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...