Jump to content

Adobe Acrobat Pro 8 Türkçe


kkkmert

Recommended Posts

Arkadaşlar bana Adobe Acrobat Pro 8 türkçe yazılımı lazım sitede araştırdım var Admin arkadaşımızı yüklemiş [b]sk8er_boi[/b] ama 5.part gitmiş elinde olan birisinın upload etmesini istiyorum mumkunse o yukleyen arkadaştan istiyorum konu 2006 da açılmış aktifliğini yitirdiği için yeniden açma isteği duydum ve konuyu açtım .

[img]http://pic1.resimupload.com/r2/thumb_525822663.jpg[/img][/URL][/img]

http://www.tnctr.com/topic/8119-adobe-acrobat-prov812-ve-900332-pro-extended/
Link to comment
Share on other sites

[b]sk8er_boi[/b] arkadaşa bu konuda mesaj hattım hiçbir şey demedi dönüş bile yapmıyor elimde yok bulamadım bulunca yüklerim biraz bekliyebilirmisin diye hiçbir yanıt vermedi.

[warning]KintaRo> Flood yaptığınız için uyarı seviyeniz yükseltildi.[/warning]

Link to comment
Share on other sites

ben 4 tane indirdim hep türkçe dediler ama hep ingilizce çıktı ben bu sitenin çok eski üyelirindenim ilk defa bir istekte bulundum uyarı vermişsin turkçe ise bir türkçe ara yüzü eklede görelim elimde bu yazılımdan 4 adet var indirdiiğim ama ingilizce çıktı.[size="3"]sk8er_boi[/size][b][/b] bu adreste Türkçe olanı var mesaj attım ama dönüş yapmıyor elimde yok kayboldu yada her neyse söylemesi lazımdı.
http://www.tnctr.com/topic/8119-adobe-acrobat-prov812-ve-900332-pro-extended/

Link to comment
Share on other sites

[tnctr='index.php?showtopic=87']Forum Kuralları[/tnctr]

[color="#FF0000"]3. [/color] Aynı mesajı bir defadan fazla gönderemezsiniz. Üst üste birbiriyle ilişkili birkaç mesaj gönderemezsiniz. Mesajınıza ekleme yapmak için "edit" butonunu kullanmalısınız. Konunuzu yukarı çıkarmak için konu içinde Bulunan "Konuyu Yukarı Çıkar" butonunu günde 1 kereye mahsus olmak üzere kullanabilirsiniz. Bunun insiyatifi yönetimdedir.

Programda Multilanguage yazıyor. İndirip denemelisin. Her istediğinizi temin etmek gibi bir yükümlülüğümüz yok. Elimizden geldiğince araştırıp sizlere sunuyoruz. Sizde bir zahmet indirip deneyin. 380.000 kişilik forumda sk8er_boi'a günde kaç mesaj geliyordur ve kaç tanesine cevap verebiliyordur bunuda bir düşün istersen.

Link to comment
Share on other sites

Çalışmayan rapidshare adreslerin silinmesi form yöneticisi arkadaşımız sağolsun bir yazılım paylaşmış ama 5.parti uçmuş bende kontrol etmeden indirdim ve 4 tane parti elimde kaldı 5.parti bi yükleyemedi balimine yüklemyiceksiniz komple kaldırında boşa benim gibi indiripte parttleri geri çöpe atmasın hem kota hem zaman kaybı oldu.


http://img683.imageshack.us/img683/7941/20003307.jpg

http://img816.imageshack.us/img816/6711/41145140.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...