Jump to content

Beşiktaş - Fenerbahçe - 20 Şubat


Sirius
 Share

Recommended Posts

[color="#FF0000"][size="5"]Edit://arkadaşım siz aklınıza geleni söylüyorsunuz kendi hatanızı görmüyorsunuz sonra gelip bize çatıyorsunuz.akşam akam bir keyifmiz vardı adamın boazında bırakıyosun. kendi hatana gelince ben bişi yapmadım deyip konuyu kapatıyosun başaksının ufacık bir hatasına gelince illa savaş çıkartıcaksın demi?[/size][/color]

Edited by ahmetcanars
Link to comment
Share on other sites

[quote name='ahmetcanars' date='20 Şubat 2011 - 22:50 ' timestamp='1298235627' post='966926']
kargalar ötmeye başladı :D 8taş nolduu noldu :D aldınızmı babayı aldınızmı :D 8taşın bir kaç yıl önceki yediği gol sayısı 8 miydi neydi söylermisiniz :D
[/quote]
Mizah tarzına dikkat etsen fena olmaz.

Link to comment
Share on other sites

Bir Beşiktaşlı olarak öncelikle Fnerbahçe nin haklı galibiyetini kutluyorum.Bileğinin hakkıyla kazandılar.Beşiktaş takımındaki bazı oyuncuların profesiyonelliklerinin düşük olması pahalı patladı.Bir iki hakem hatası olmuşsa d bu maçın sonucuna tesir etmedi görüşündeyim.Fenerbahçe sakin ve karalı oyunuyla 10 kişi kalan Beşiktaşı yenmesini bildi.Hakemden önce adama sorarlar 10 kişi niye kaldınız?Kalmasaydınız.O nedenle bu galibiyet haklı bir galibiyetti.Beşiktaş çöküşe doğru iyice gitti.Artık seneye ne yaparlar bilmem ama bu sene nal topladık...Saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

[center][img]http://i.imgur.com/8ON1z.jpg[/img][/center]

[center][img]http://www.haber34.com/UserFiles/fenerbahce-sevilla.jpg[/img][/center]

[center][img]http://img1.loadtr.com/b-396767-fenerbahçe.gif[/img][/center]

[center][img]http://i.imgur.com/6dN6L.jpg[/img][/center]

[color="#0000FF"][b]İLK YARI[/b][/color]

[spoiler]İLK YARI
45' Dakika : Hakem Cüneyt Çakır ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 1-1 Beraberlikle sona eriyor.

44' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Beşiktaş Ekrem'in attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.Ekrem sağ kanattan ceza sahası içine girdi, çaprazdan kaleye ayağının dışıyla çok sert vurdu ve top 90 diye tabir edilen köşeden ağlarla buluştu.

43' Dakika : Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

42' Dakika : Beşiktaş'ta Simao sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Volkan çıkarak topu uzaklaştırdı.

41' Dakika : Beşiktaş atağında Simao sol çaprazda yerden kaleye sert vurdu ama top kaleci Volkan'da kaldı.

40' Dakika : Fenerbahçe atağında Andre Santos sol kanattan ceza sahası içine pasını verdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

39' Dakika : Beşiktaş atağında Ernst ceza sahası içine pasını verdi ama top kaleci Volkan'da kaldı.

38' Dakika : Fenerbahçe atağında Emre sağ kanata doğru uzun oynadı, Niang topla buluştu ama savunma araya girerek topu kazandı.

37' Dakika : Beşiktaş atağında Ernst sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top ters kanattan taca çıktı.

36' Dakika : Beşiktaş atağında Simao ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama kaleci Volkan iki hamlede topun sahibi oldu.

35' Dakika : Beşiktaş atağında Quaresma sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

34' Dakika : Beşiktaş atağında Ekrem sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

33' Dakika : Beşiktaş'ta Quaresma sağ kanatta ofsaytta kaldı.

32' Dakika : Fenerbahçe atağında Alex ceza yayı üzerinde topla buluştu ama savunmada Ferrari araya girerek topu uzaklaştırdı.

31' Dakika : Beşiktaş atağında Quaresma ceza sahası içinde ayağının dışıyla kaleye sert vurdu ama top kaleci Volkan'da kaldı.

30' Dakika : Beşiktaş'ta Simao sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

29' Dakika : Beşiktaş'ta Quaresma hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.

27' Dakika : Fenerbahçe'de Alex sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı savunmadan seken topa Mehmet Topuz şutunu vurdu ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

26' Dakika : Beşiktaş atağında Guti ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Volkan'da kaldı.

25' Dakika : Fenerbahçe atağında Selçuk sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu taca gönderdi.

24' Dakika : Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Alex ceza sahası içine pasını verdi, Dia topla buluştu kaleci ile karşı karşıya şutunu vurdu ve top direkten geri geldi sonrasında savunma topu uzaklaştırdı.

23' Dakika : Beşiktaş atağında Quaresma sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Yobo topu uzaklaştırdı.

21' Dakika : Fenerbahçe atağında Alex sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma ön direkte kafayla topu uzaklaştırdı.

20' Dakika : Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Emre ceza sahası önünde topla buluştu, kaleye aşırtma vuruşunu yaptı ve kaleci Rüştü topu köşeden son anda parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

19' Dakika : Fenerbahçe atağında Niang orta alanda topu aldı, rakiplerini çalımlayarak hızla ilerledi, ceza sahası içine girdi kaleye sert vurdu ve kaleci Rüştü güçlükle topu kapattığı köşeden kornere çeldi.

17' Dakika : Fenerbahçe'de Andre Santos rakibi Quaresma'ya yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

16' Dakika : Fenerbahçe atağında Dia sol kanattan ceza sahası içine girdi, rakiplerini geçerek kaleye sert vurdu ama kaleci Rüştü topu saha içine çeldi.

15' Dakika : Beşiktaş atağında Ernst ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Volkan'da kaldı.

14' Dakika : Fenerbahçe'de Alex sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

13' Dakika : Fenerbahçe atağında Dia sol kanattan topla ilerlemek istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

12' Dakika : Beşiktaş atağında Quaresma sol çaprazdan ceza sahası içine girdi, yakın direğe sert vurdu ama top ya ağlarda kaldı.

11' Dakika : Beşiktaş'ta Ekrem rakibi Dia'ya yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

10' Dakika : Beşiktaş atağında Quaresma orta alanda topla buluştu ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

8' Dakika : Fenerbahçe atağında Dia sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Niang arka direkte şutunu vurdu ama top auta çıktı.

6' Dakika : Fenerbahçe atağında Dia sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada İbrahim Toraman araya girerek topu taca gönderdi.

5' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Necip'in kendi kalesine attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Alex sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Selçuk iki kişi arasından yükseldi onu geçen topa savunmada Necip kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

4' Dakika : Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

3' Dakika : Beşiktaş atağında Quaresma sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunmada Andre Santos'a çarpan top taca çıktı.

2' Dakika : Fenerbahçe atağında Dia sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunmada Ferrari son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.

1' Dakika : Karşılaşma Beşiktaş'tan Almeida'nın vuruşuyla başlıyor.

0' Dakika : Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe 45 puanla 2. , Beşiktaş ise 32 puanla 6. sırada bulunuyor.

0' Dakika : Spor Toto Super Lig 2010 - 2011 Sezonu 22.hafta karşılaşmasında Fi-Yapı İnönü Stadında Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya geliyor.

[/spoiler]

[color="#0000FF"][b]2.YARI[/b][/color]

[spoiler]
2.YARI

90' Dakika : Hakem Cüneyt Çakır maçı bitiren düdüğü çalıyor. Fenerbahçe İnönü Stadında 2-1 geriye düştüğü karşılaşmayı 4-2 kazanarak haftayı 3 puanla kapatıyor ve puanını 48'e yükselterek maç fazlası ile liderliğe yükseliyor.

90' Dakika : 4. Hakem Süleyman Abay maçın sonuna 2 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

89' Dakika : Fenerbahçe orta alanda top çeviriyor ve rakip kaleye gitmiyor.

88' Dakika : Beşiktaş'ta Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 34 numarayla Almeida Giren oyuncu 11 numarayla Nobre

87' Dakika : Fenerbahçe'de Mehmet Topuz hakemin düdüğünden sonra topa vurduğu için Sarı Kart gördü.

86' Dakika : Fenerbahçe bu dakikalarda orta alanda top çeviriyor.

85' Dakika : Fenerbahçe atağında Niang sağ kanattan ceza sahası içine yöneldi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

84' Dakika : Beşiktaş atağında Quaresma ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

83' Dakika : Fenerbahçe'de Bekir rakibi Quaresma'ya yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

82' Dakika : Fenerbahçe atağında Cristian sol kanata yerden pasını verdi ama top doğrudan auta çıktı.

81' Dakika : Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 77 numarayla Gökhan Gönül Giren oyuncu 4 numarayla Bekir

80' Dakika : Beşiktaş atağında Quaresma sol korner çizgisi yanından ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

79' Dakika : Fenerbahçe atağında Alex ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Rüştü'de kaldı.

78' Dakika : Beşiktaş sol çaprazdan serbest vuruş kullandı, Quaresma direkt kaleye sert vurdu ama top auta çıktı.

76' Dakika : Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 5 numarayla Emre Giren oyuncu 20 numarayla Özer

75' Dakika : Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 92 numarayla Dia Giren oyuncu 16 numarayla Cristian

74' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Alex ile 4. golü buldu.Dia ceza sahası içine arapasını verdi, Alex topla buluştu kaleci Rüştü ile karşı karşıya kaldı kaleci Rüştü'yü geçti ve dar açıdan plase vuruşla topu ağlara gönderdi.

72' Dakika : Fenerbahçe atağında Dia ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

71' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Alex'in attığı gol ile 3-2 öne geçiyor.Emre sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Alex iki kişi arasından kafayı vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

70' Dakika : Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Dia sol kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi, Mehmet Topuz çaprazda gelişine sert vurdu ve top direğin dibinden az farkla auta çıktı.

69' Dakika : Beşiktaş'ta Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 18 numarayla Necip Giren oyuncu 55 numarayla Aurelio

68' Dakika : Fenerbahçe'de Alex sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

66' Dakika : Beşiktaş'ta Necip rakibi Niang'a yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

65' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Alex'in attığı penaltı golü ile durumu 2-2 yapıyor.

64' Dakika : Hakem Cüneyt Çakır Fenerbahçe lehine penaltı kararı verdi.

63' Dakika : Beşiktaş'ta Ferrari rakibi Lugano'ya ceza sahası içinde topsuz alanda dirsek atınca direkt Kırmızı Kart gördü.

62' Dakika : Fenerbahçe'de Gökhan Gönül rakibi Simao'ya yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

61' Dakika : Beşiktaş atağında Simao sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

60' Dakika : Fenerbahçe'de Semih oyuna girmek için hazırlanıyor.

59' Dakika : Beşiktaş gole çok yaklaştı. Almeida savunmanın arasına atılan topla buluştu, ceza sahası içine girdi kaleci ile karşı karşıya kaldı plase vuruşunu yaptı ve kaleci Volkan topu saha içine çelerek mutlak bir golü önledi.

58' Dakika : Beşiktaş atağında Almeida savunmanın arkasına atılan topla buluştu ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.

57' Dakika : Fenerbahçe'de Alex sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

56' Dakika : Fenerbahçe atağında Dia sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma Alex'ten önce topu uzaklaştırdı.

54' Dakika : Beşiktaş atağında Quaresma sol kanattan ceza sahası içine girdi, kaleye doğru ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.

53' Dakika : Beşiktaş atağında Quaresma sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Volkan son anda topu kornere çeldi.

52' Dakika : Fenerbahçe'de Alex sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

51' Dakika : Fenerbahçe'de Alex sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmadan seken topu kaleci Rüştü kornere çeldi.

50' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Beşiktaş İbrahim Toraman'ın attığı gol ile 2-1 öne geçiyor.Simao ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu top savunmaya çarparak İbrahim Toraman'ın önünde kaldı, İbrahim Toraman bekletmeden kaleye sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

49' Dakika : Beşiktaş ceza sahası önünde Alex'in topa elle dokunması ile serbest vuruş kazandı.

48' Dakika : Beşiktaş atağında Ernst ceza sahası içinde topla buluştu, şutunu vurdu ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.

47' Dakika : Beşiktaş atağında Quaresma topla beraber ceza sahası içine yöneldi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.

46' Dakika : Fenerbahçe hakem Cüneyt Çakır'ın düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladı.[/spoiler]

Edited by mucit41
Link to comment
Share on other sites

[quote name='Nash' date='21 Şubat 2011 - 12:29 ' timestamp='1298284783' post='967087']
[code]http://www.antu.com/AntuGorsel.aspx?ID=557[/code] Mutlaka izleyin Beşiktaşlı arkadaşlar için çok hoş bir şarkı olmuş :)
[/quote]

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Link to comment
Share on other sites

[i][font="Century Gothic"][size="5"][b]Bir Fenerli olarak takımımı tebrik ediyorum, Bjk'lilerden ise verdiğimiz üzüntüden dolayı özür dileriz: D, Bu işler böyle biri güler diğeri üzülür, zamanı geldiğinde belki bizlerde üzüleceğiz ama önemli olan sağa sola çekmeden, mazeretler arkasına gizlenmeden galip geleni daha doğrusu haklı halibiyet alanı profesyonelce tebrik etmektir.
Maçın kırılma noktası Ferrari'nin yaptığı lüzumsuz penaltıydı ki sonrasında olanlar oldu zaten ,ayrıca bence maçın adamı Dia olmalıydı ki muhteşem oynadı...
[/b][/size][/font][/i]

Edited by kafadar_14
Link to comment
Share on other sites

[img]http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/2010/687520110221111318906.jpg[/img]

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye karşı 4-2'lik derbi mağlubiyeti sonrasında derbi geyikleri de başladı. internette dolaşan derbi geyiklerinden bazıları:

"NASA'dan Beşiktaş'a sert uyarı: Yıldızlarla oynamayın"

- İstanbul'un girişinde yakalanan arabada Beşiktaş'ta oynama vaadiyle kandırılan 7 Portekizli ele geçirildi.

[b]- Beşiktaş'a gelmek isteyen Cristiano Ronaldo'ya kontenjan nedeniyle olumsuz yanıt verildi.[/b]

- Beşiktaş Yönetimi'nde tek hedef: Türk kalan defans hattını değiştirmek

[b]- Dış Ticaret müsteşarlığı, Türkite ile Portekiz arasındaki dış ticaret açığının alarm vermesi sebebiyle Beşiktaş Kulübü'nü uyardı.[/b]

- Eskiden Kartal kullanırdık, şimdi ise Q7 ve Ferrari kullanıyoruz.

[b]- Profesör Doktor Alex De Souza reÇETEyi yazdı: 4-2[/b]

-Dünya üzerinde anlatılan en kısa fıkra : Profesör Alex vurdu Rüştü kurtardı

[b]-Quaresma: Ben futbolun oğluyum - Alex: Benim öyle bir oğlum yok[/b]

-NASA'dan Beşiktaş'a sert uyarı: "Yıldızlarla oynamayın"

[b]-Bence dünkü maçta Aref'in parmağı var![/b]

-Eskiden Kartal kullanırdık, şimdi ise Q7 ve Ferrari kullanıyoruz.

[b]-Satılık kırmızı "Tüplü" ferrari / sahibinden[/b]

-Beşiktaş seyircisinin "üç üç üç üç" isteğini kırmayan Alex de Souza'ya teşekkürler...

[b]-Ferrari görürsün, almak için çok uğraşırsın, alırsın hevesin kaçar Bir KARTAL görürsün ! Kolay binersin ! Zor vazgeçersin[/b]

-Q7 zengin işi, biz kartala bineriz.

[b]-Q7 ve Ferrari Beşiktaş ta kazaya karıştı 4 ölü 2 yaralı var.[/b]

-ALEX E LAF EDEN beşikTAŞ OLUR

[b][img]http://fotogaleri.haber7.com/inner//436220110221111331624.jpg[/img]İnönü’de yanlış anons![/b]

Geçen yıla damga vuran ‘yanlış anons’ polemiği Beşiktaş’ın başına geldi.

Derbide F.Bahçe’nin attığı ilk gol skorborda yanlış yansıdı. Tabelada Selçuk’un golüyle 1-0 öne geçen taraf olarak Beşiktaş yazıldı.

Link to comment
Share on other sites

[quote name='Nash' date='20 Şubat 2011 - 19:53 ' timestamp='1298232223' post='966850']
Şu an 4 - 2 gidiyor dağıtıyoruz İnönü' de eve yeni geldim, konu açan yok ben açayım dedim yorumları alalım.


:rofl: :rofl: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :shifty:

Maçın yıldızı anketi:

a) Alex
B) Ferrari
[/quote]
Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun öyle sevinin ortada emek hırsızlığı var sağolsun cüneyt çakır ş.....z'i bir forma giymediği kaldı maçın kopma anıdaki pozisyonda önce lugano faul yaptı saniyeler içinde ferrari nin faul u geldi hakemin görüş açısında olay yaşandı hakem faul'ü vermedi ferrariye kabak patladı eğer luganonun yaptığı faulü çalsaydı ferrai harekti yapacaktı zaten penal olmayacaktı ferrai atılacaktı ama bjk oyundn kopmayacaktı takımların yenilmesi veya kazanması bize birşey kazandırmıyor ben haksız olan golleri saymıyorum bana göre maç sonucu 2-1 beşiktaş galip resmi sonuç beni bağlamaz

Link to comment
Share on other sites

her sene şampiyonlar ligine katılabiliyorsan , uefa da en az çeyrek final görebiliyorsan ,stat da ve ekran başındaki insanlar oynadığıın futboldan zevk alabiliyorsa , 8 milyonu tabataya veya misimoviç guiza gibilerine değilde altyapıya verebiliyorsan belki bir gün büyük takım olursun yoksa 2100 yılında bile hala kendimizi avutucaz bu kafayla.Fenerbahçeliyim mutluyum saygılar :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...