Jump to content

exi23

Üye
  • Posts

    1150
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by exi23

  1. Selamun aleyküm gençlik. :)

    1. Show previous comments  7 more
    2. exi23

      exi23

      Hahaha abi Allah yardımcımız olsun. Elimizden geleni yapıyoruz valla ne edelim. :D Bir an önce kurtulmak ve yüz yüze geçmek temennisiyle. :)

    3. hakanhelin

      hakanhelin

      sağlıklı sıhhatli olunda gerisi hikaye, tuğrulunda dediği gibi yaşlandık artık fazla takılmıyoruz nette daha dorusu haber sitelerine takılıyorum 

    4. exi23

      exi23

      Aynen öyle abim. :) Şükür iyiyiz sizler nasılsınız? Ben de eskisi gibi uğraşmıyorum pek. :) 

  2. Selamun aleyküm Tuğrul :) Nasılsın abi ne var ne yok görüşmeyeli. :)

  3. Aktivasyon tamamlandı ama core sürümü olmasına rağmen 45 günlük. :D Teşekkürler büyük ustaaaa. :D Artı hayırlı olsun tayinin. ;)
  4. Buyur siraustam. :) Denendi çalışıyor ancak internet explorer ile izlerken yakalıyor diğer tarayıcılarda işe yaramaz haberin olsun. :) Program çalışır durumdayken ie ile izlemeye başladığında alttan blink diye bi sesle çıkar download kutucuğu. Kolay gelsin. 
  5. Merhaba arkadaşlar. TTNET limitsiz 8 mbit' e kadar hızı olan 24 ay taahhütlü pakete sahiptim. Her ay hiç kullanmadığım telefona 28 TL civarı fatura ödüyorum. Nete de 63 TL ödüyorum sanki net cafe çalıştırıyorum. Bu ay itibariyle taahhüt sonra erdi. Ev telefonunu kapatacağım. Sizden bana ev telefonu gerektirmeyen, limitsiz ve uygun fiyatlı bir iss önermenizi bekliyorum. Kullananlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Teşekkürler. 
  6. Aynı sorunu yaşayanlara yada yaşayabilecek olanlara yardımcı olması açısından yazıyorum. Modemde kablosuz şifreleme yöntemi olarak TKİP/WPA ya da TKİP/WPA2 olarak ayarlandığında WPS'yi devredışı bırakıyor cihaz. AES'te sorun yok WPS çalışıyor. Diğer modemlerde de bu şekilde mi bilmiyorum ama kaç gündür uğraşıyorum. İade etmeyi bile düşünmüştüm ama buldum sonunda. İyi forumlar.
  7. Selamlar dostlar. Hayırlı günleriniz olsun. :-)

    1. Show previous comments  3 more
    2. exi23

      exi23

      Malesef hakan abi ya pek uğramıyorum foruma ama sizi ve muhabbetinizi özledim valla. :)

    3. Cyph3r

      Cyph3r

      çok şükür bi yaramazlık yok bizde. fazla uzatma öyle arayı... sen gittiğinden beri bill amca 2 sistem daha çıkardı :D

    4. exi23

      exi23

      Çok şükür Allah daha da iyi etsin. :) Haklısın abi uzatmamaya çalışırım. :) Hadi ya 8 i biliyorum ama başka ne var? :)

  8. Selamlar dostlar. Hayırlı gnüleriniz olsun. :)

  9. Selamun aleyküm forum sakinleri. İki gün önce Asus DSL-N10E modem satın aldım ancak tüm denemelerime rağmen wps bağlantısı yapamıyorum. Modemin ilk açılışında wps ışığı yanıyor ama sonrasında wps düğmesini ne kadar uzun basılı tutarsam tutayım yanmıyor, tarama falan da yaptığı yok, kablosuz alıcılar arasında wps destekli de demiyor. Arayüzünden PBC başlat diyorum başarılı bir şekilde başlatıldı diyor ama ışıkta tık yok. Bozuk mu yoksa özel bi ayarı falan var da ben mi birşeyler kaçırıyorum. Cevap verecekler için şimdiden teşekkür ederim.
  10. Bu yolla etkinleştirdim şu an 2. kms server aktif.   
  11. En güzeli stellar phoenix data recovery. Dün aynı durumu yaşadım %99 geri dönüş sağladı tabi sadece format atılmışsa, üzerine herhangi birşey yazmamışsan. Yazmışsan bu oran düşer.
  12. Bismillah. "Andolsun size kendinizden öyle bir Peygamber(s.a.s.) gelmiştir ki, sizin sıkıntıya uğramanız ona çok ağır gelir. O, size çok düşkün, müminlere karşı çok şefkatlidir, merhametlidir." Tevbe/128

  13. Kadir geceniz mübarek olsun. Rabbim hepimizi affolunan kulları arasına dahil etsin...

    1. Fox

      Fox

      Amin Hocam Cümlemizi ..

  14. Tamamdır DNS sunucularını değiştirince aktifleştirdi.
  15. Evet arkadaşlar aktifleştirmiş bulunuyorum. CMD' den kendiniz yapın programla uğraşmayın. Tek yapmanız gereken DNS adreslerini 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak değiştirmek. Kolay gelsin. Sunucu bu. [code] slmgr.vbs /skms benderrodriguez-1-pt.tunnel.tserv28.waw1.ipv6.he.net slmgr.vbs /ato [/code]
  16. [quote name='KenanK' date='14 August 2012 - 01:26 ' timestamp='1344896770' post='1230526'] [b]kascanız hacı.. ben 100 defa falan denedim.. sonunda oldu.. 5er 5er çalıştırdım hep .bat dosyası halinde... sonunda oldu.. server şuan aktif [/b] [/quote] Hangisi benderrodriguez olan mı?
  17. İşe yaramadı.Aynen dediklerini yaptım ama yok malesef olmadı. Bağlantı kurulamıyor diyor yine.
  18. Framework yüklemesi istedi ya. :/ Yüklüyoruz bakalım.
  19. [quote name='HaXeM' date='13 August 2012 - 23:33 ' timestamp='1344890020' post='1230481'] www.tnctr.com/topic/206532-w8t-1006-beta/page__view__getnewpost burdaki programın bir üst versiyonu ile x64 enterprise etkinleştirdim 1 saat bile olmadı [/quote] Buraya yükleyebilir misin kardeşim.
  20. [quote name='Dervisim' date='13 August 2012 - 23:19 ' timestamp='1344889154' post='1230474'] Sanki office sürümlerinden hangisinin windows 8 e uyacağı bir yerlerde yazıldı çizildi öyle hatırlıyorum ama gözümüzden kaçtı heralde.Saygılar. [/quote] Bu etkinleştirme işinin enterprise için olanı yok mu? Office programı olarak da Libre office kullanıyorum ben TR ve hafif işimi görüyor.
  21. Ya kim ne derse desin ben win8 üstüne tanımıyorum. Dün bu etkinleştirme işinin uzamasından dolayı win7' yi geri yükleme gafletinde bulundum. Win8' den sonra win7 kağnı gibi geldi bana ve win8' de sadece bluetooth sürücüsü yüklemesiyle uğraşmıştım, win7De en az 45 dk. sürücü yüklemeleriyle uğraştım. Açılış ve kapanış süresiyle de delirtti beni win7. Hiçbir sorun da yaşamamıştım windows 8'de. Neyse adam gibi bir etkinleştirme çıksın da direk win8' e geçiş yapacağım.
  22. Bir gönlü mü kırdın; ağlamalısın. Hele özür dilemesini bilmiyorsan; senden dost olmaz, Senden yâren olmaz.. ya incittiğin, kırdığın gönlü ALLAH (c.c.) seviyorsa..! RASULULLAH (S.A.V.) seviyorsa..! hatta arz-ü sema dahi seviyorsa..!! Nerden bileceksin, bilmiyorsun. Bilseydin ödün kopardı dokunmaktan...

×
×
  • Create New...