Jump to content

Hdd Sürücünün Kaybolması


force_existence
 Share

Recommended Posts

Arkadaşlar mrb bilgisayarımdaki harddisk 4 bölüme ayırmıştım yaklaşık 4-5 senedir böyle kullanıyordum bilgisarımda Deep Freeze programı var biraz önce veri aktarmak için devre dışı bıraktım verileri yükledim sonra pc yi aç kapa yaptım pc de şuan iki sürücü görünüyor birisi c diğeride d diger iki birim kayboldu tekrar nasıl çıkartabilirim yardımlarnızı bekliyorum..
Link to comment
Share on other sites

peki diğer görünmeyen 2 sürücü içerisinde bir evrağın varmı ? birde sistem geri yüklemeyi dene olmaz ise formata geç diski tamamen birleştir.tekrar 4 e böl yeniden kur işletim sistemini.zaten en sağlıklı bölme kurulum ekranında olandır.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşından felan bir hdd getir ona yedekle.başka türlü çözemezsin bu işi kardeş.bende bir sorun yaşadım 1 tb samsung vardı 720 gb arşiv vardı.1 tb daha aldım sıfır :D ona yedekledim formatladım.disk belleğinide 2 tb çekmiş oldum :D

Link to comment
Share on other sites

Yukardaki son paylaştığın resimdeki uygulamayı yapmasaydın,sisteme yüklediğin deepfrezeyi önce onu kaldırıp bir baksaydın kayıp sürücüler geri geldimi diye son şekli ile.Sonra Partition Find and Mount programını denerdin.http://www.tnctr.com/topic/165154-kayyp-suruculerinizi-geri-getirin/page__gopid__966992 topicte ayrıntıları vardı.Yine dene derim onu ama şimdi biçimlendirme yapmışsın sen bir dene kurtarma şansın olurmu.Selametle kal.

Link to comment
Share on other sites

kardeş bak şimdi başlat'a bas ordan gpedit.msc yaz kullancı ayarlarına gir windows bileşenlere gir ordanda windows gezginine bas sağ menüde Belirtilen Sürücileri bilgisayarımda gizleye bas orda istersen tüm sürücüleri gizlersin ya da isterssen tüm sürücüleri gösterebilirsin.bak resimde gösterdim kesin çözüm denilebilir.

[img]http://i52.tinypic.com/9uroet.jpg[/img]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...