BuqRaHan Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 (edited) Merhaba arkadaşlar bugün laptopuma format attım fakat ilk defa böyle bir problemle karşılaştım. 1)Karşılaştıgım problem ise kablolu Hd Mouse nin Sol tarafa doğru gitmesi fakat sağ tarafa doğru gitmemesi. 2)Laptopun üzerinde bulunan kendi mousesi masaüstü simgelerine çift tıklamama rağmen klasörü açmaması ve sadece ismini değiştirme kısmını açması(Klasör Adını Değiştirme.) Not: Format atarken kablolu mouse takılıydı. Bundan kaynaklanan problem olabilir mi ? Saygılarımla.. Edit: HID uyumlu (fare) Edited February 27, 2011 by BuqRaHan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chAsEEr Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 [warning][color=#FF0000][b]DİKKAT: Konu Başlığını forum Kurallarına gore yeniden düzenleyiniz. Aksi halde cope tasınacaktır. [topic=872]Forum Kuralları[/topic] - [ Madde 10-16 ]Konu düzenlenene kadar yazılan tüm iletiler silinecektir.[/b][/color][/warning] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElsaTeknikServis Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 [quote name='BuqRaHan' date='28 Şubat 2011 - 00:56 ' timestamp='1298848008' post='971363'] Merhaba arkadaşlar bugün laptopuma format attım fakat ilk defa böyle bir problemle karşılaştım. 1)Karşılaştıgım problem ise kablolu Hd Mouse nin Sol tarafa doğru gitmesi fakat sağ tarafa doğru gitmemesi. 2)Laptopun üzerinde bulunan kendi mousesi masaüstü simgelerine çift tıklamama rağmen klasörü açmaması ve sadece ismini değiştirme kısmını açması(Klasör Adını Değiştirme.) Not: Format atarken kablolu mouse takılıydı. Bundan kaynaklanan problem olabilir mi ? Saygılarımla.. [/quote] 1- FORMATI TEKRAR AT DOSYALARI EKSİK YAZMIŞ OLA BİLİR 2- MAUS İLE BİR ALAKASI YOKTUR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
volkanyalcin Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Dostum 1. Hd mouse nedir anlayamadım 2. Farenin takılı olmasından kaynaklanmaz. 3. Notebook'un touchpad'inden söz ediyorsan aygıt yöneticisinden fare aygıtlarını kaldır bilgisayarı (Alt+F4 e basarak yapabilirsin) yeniden başlat windows onları yeniden kursun , Synaptics yazılımı ve markaya ait driver'ını yüklesen iyi olur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuqRaHan Posted February 27, 2011 Author Share Posted February 27, 2011 Dediğiniz yaptım fakat yine aynı problem devam etmekte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmuji Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 bir de başka bir windows kurulum cd si kullanmayı dene.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuqRaHan Posted February 28, 2011 Author Share Posted February 28, 2011 [quote name='djmuji' date='28 Şubat 2011 - 02:46 ' timestamp='1298854610' post='971416'] bir de başka bir windows kurulum cd si kullanmayı dene.. [/quote] Tekrardan format attım farklı windows 7 cd si ilie yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Bu defa laptopun üzerindeki mouse düzeldi onda sorun yok fakat kablolu ve kablosuz mouse taktığım zaman sorun yaşıyorum. Kablolu mouse sağ tarafa gitmiyor kablosuz mouse takılıp kalıyor bir noktaya. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuqRaHan Posted March 1, 2011 Author Share Posted March 1, 2011 Şimdi de böyle bir hata alıyorum bu driveri nasıl kaldırabilirim ? [img]http://i52.tinypic.com/mu00j.jpg[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuqRaHan Posted March 12, 2011 Author Share Posted March 12, 2011 Arkadaşlar merhaba. Yine aynı sorunla karşılaştım laptopun touchpadı ile kablolu mouse çakışıyor sanırım mouse imleci sürekli donup kalıyor ne yaptıysam bir türlü düzeltemedim. Kablosuz mouseyi taktığım zaman en fazla saniye çalışıyor sonra tekrardan donup kalıyor hiçbir işlem yapamıyorum. Bunun bir çözüm yolu yok mu ? Saygılarımla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElsaTeknikServis Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 [quote name='BuqRaHan' date='12 Mart 2011 - 11:30 ' timestamp='1299922825' post='978746'] Arkadaşlar merhaba. Yine aynı sorunla karşılaştım laptopun touchpadı ile kablolu mouse çakışıyor sanırım mouse imleci sürekli donup kalıyor ne yaptıysam bir türlü düzeltemedim. Kablosuz mouseyi taktığım zaman en fazla saniye çalışıyor sonra tekrardan donup kalıyor hiçbir işlem yapamıyorum. Bunun bir çözüm yolu yok mu ? Saygılarımla... [/quote] VAR LEPTOPUN MAUS UNU ETKİSİZ HALE GETİRCEKSİN BİRDE NİE CAKIŞIYOR ONU ANLAMADIM MAUS DEGİŞTİR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuqRaHan Posted March 12, 2011 Author Share Posted March 12, 2011 [quote name='ElsaTeknikServis' date='12 Mart 2011 - 12:05 ' timestamp='1299924909' post='978766'] VAR LEPTOPUN MAUS UNU ETKİSİZ HALE GETİRCEKSİN BİRDE NİE CAKIŞIYOR ONU ANLAMADIM MAUS DEGİŞTİR [/quote] 3 farklı mouse den denedim 3 ünde de aynı sorunla karşılaştım fakat şöyle birşey var bilgisayara format atmadan önce touchpad ve mouse yi aynı anda kullanabiliyordum hiçbir sorunla karşılaşmıyordum. Touchpad ı etkisiz hale getirmeden sorunu halletme imkanım var mı ? Driver güncellemesi ile alakalı olacagını sanmıyorum. Eğer ki driverle alakalıysa mouse driverini nereden bulabilirim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charismas Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 microsoftun mouseler için bi programı war Microsft Mouse İntellipoint diye bunu dene işe yaraması lazım orda bahsettiği şeyde intellipoint ile alakalı Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuqRaHan Posted March 12, 2011 Author Share Posted March 12, 2011 [quote name='charismas' date='12 Mart 2011 - 20:24 ' timestamp='1299954865' post='979083'] microsoftun mouseler için bi programı war Microsft Mouse İntellipoint diye bunu dene işe yaraması lazım orda bahsettiği şeyde intellipoint ile alakalı [/quote] Denedim fakat fayda etmedi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts