hakarakurt Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 (edited) arkadaşlar bilgisayarda resimlerim var. resim dosyaları var ama açılmıyor. aslında bu bilgisayar benim bilgisayar değil, bir arkadaşın bilgisayarı. format atmadan önce C'deki resimleri D'ye kopyaladım. Formatttan Sonra C'den D'ye attığım hiç bir dosya açılmıyor. müzik ve resim dosyaları hiç biri açılmıyor. Tıkladığım zaman şöyle bir uyarı veriyor ; Dosyanın bulunduğu konuma doğru erişme izniniz olmadığınız için, Windows Fotoğraf Görüntüleyicisi bu resmi açamıyor. diye bir uyarı veriyor. resim dosyası üzerinde sağ tık özellikler deyip gelişmişi tıkladığımda ; Veriyi korumak için içeriği şifrele butonu tıklı ve pasif durumda bu konuda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. Edited March 9, 2011 by hakarakurt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babacık123 Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 kardes eger bilgisayar isiyle ilgilenmiyosan isin yoksa pc de formatla ama format çözüm değildir diğer uzman arkadaşlarını beklemeni öneririm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts