atakan21 Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 (edited) [b][i]Eurovision 2011 birincisi[/i] Azerbaycan . Kardeş Ülkemiz olan Azeybancan 1. oldu [/b] [media]http://www.youtube.com/watch?v=RgE3bDH647M&feature=grec_index[/media] [font="Impact"]Ve buda Canlı performansları[/font] [media]http://www.youtube.com/watch?v=5qimiNmQsSs[/media] Edited May 15, 2011 by atakan21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
senolsenol1 Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 azerbaycan degil TURK Dunyasi kazandi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KemalALKIN Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 [quote name='senolsenol1' date='15 May 2011 - 10:57 ' timestamp='1305446220' post='1010909'] azerbaycan degil TURK Dunyasi kazandi. [/quote] aynen inş seneye biz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atakan21 Posted May 15, 2011 Author Share Posted May 15, 2011 (edited) ( B )üyük ( T )ürk ( B )irliği . BTB . Türk Bayrağı ile sahneye çıktılar Türkiye kazanmış gibi Sevindim. Edited May 15, 2011 by atakan21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdullahTR Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 ins seneye bizimmkilerde düzgün bir elemen secerler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gozyası Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 (edited) Sese hayran kaldım. Hakeddiler. Edited May 15, 2011 by gozyası Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EKE58 Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 Şarkı beş para etmez kanımca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuhabbetFedaisi Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 (edited) Kültürümüzden zerre yok. Yarı çıplak İngilizce ile kazansan ne olur kazanmasan ne olur? Rezillik.. Varsa kazanan, kendi güzelliklerini her vesile ile başkalarına anlatabilen, aktarabilendir. Ben yarışmayı canlı olarak izlememiştim. Burada izledim. Ancak başka bir forumda birinin 'O sarışın hatun neydi, yaktı ortalığı!!! v.s (Daha ağır bir ifadeydi, ben yumuşattım) dediğini okudum. İşte yarışmaya katılmakla, birinci olmakla insanların zihninde oluşturduğunuz görüntü.. 'sarışın hatun yaktı bizi..' O forumda ne demek istediğini anlamamıştım. Ama burada izleyince giydikleri kıyafetin böylesine dekolte olabileceğini düşünmemiştim. Yarışmaya Türkiye adına katılan, haklı şekilde elenen ve bir yazarın 'Amerikan filmlerindeki gangester kılıklı' adamlar diye nitelendirdiği kültürümüzden bir karte bile barındırmayan kıyafet ve böğürtü ile dünyaya seslenip güya bizi temsil!!! eden şarkıcı müsveddesi gruba ne demeli??? Biz kendi sahip olduğumuz güzellikleri, atalarımızdan aldığımız mirası aktarabildiğimiz ölçüde kazançlı oluruz. Meselenin özü, özeti budur. Gayrısı yalandır. Düzeltme: Yazım yanlışı. Edited May 15, 2011 by MuhabbetFedaisi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taytanix Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 [b][font="Georgia"][quote name='EKE58' date='15 May 2011 - 10:22 ' timestamp='1305447750' post='1010930'] Şarkı beş para etmez kanımca. [/quote] aynen.ama türkiyenin şarkısınıda ben pek beyenmemiştim.[/font][/b] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdullahTR Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 [quote name='EKE58' date='15 May 2011 - 11:22 ' timestamp='1305447750' post='1010930'] Şarkı beş para etmez kanımca. [/quote] bana göre bizim sarkıdan daha güzeldi kızlar ayrı bi güzeldi ama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EKE58 Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 [quote name='MuhabbetFedaisi' date='15 May 2011 - 10:26 ' timestamp='1305447989' post='1010932'] Kültürümüzden zerre yok. Yarı çıplak İngilizce ile kazansan ne olur kazanmasan ne olur? Rezillik.. Varsa kazanan, kendi güzelliklerini her vesile ile başkalarına anlatabilen, aktarabilendir.Ben yarışmayı canlı olarak izlememiştim. Burada izledim. Ancak başka bir forumda birinin 'O sarışın hatun neydi, yaktı ortalığı!!! v.s (Daha ağır bir ifadeydi, ben yumuşattım) dediğini okudum. İşte yarışmaya katılmakla, birinci olmakla insanların zihninde oluşturduğunuz görüntü.. 'sarışın hatun yaktı bizi..' O forumda ne demek istediğini anlamamıştım. Ama burada izleyince giydikleri kıyafetin böylesine dekolte olabileceğini düşünmemiştim.Yarışmaya Türkiye adına katılan, haklı şekilde elenen ve bir yazarın 'Amerikan filmlerindeki gangester kılıklı' adamlar diye nitelendirdiği kültürümüzden bir karte bile barındırmayan kıyafet ve böğürtü ile dünyaya seslenip güya bizi temsil!!! eden şarkıcı müsveddesi gruba ne demeli???Biz kendi sahip olduğumuz güzellikleri, atalarımızdan aldığımız birası aktarabildiğimiz ölçüde kazançlı oluruz. Meselenin özü, özeti budur. Gayrısı yalandır. [/quote] İşte tam da bu mesele.Ben yazacaktım, gerici diyeceklerdi [quote name='Taytanix' date='15 May 2011 - 10:35 ' timestamp='1305448552' post='1010938'] [b][font="Georgia"]aynen.ama türkiyenin şarkısınıda ben pek beyenmemiştim.[/font][/b] [/quote] O zaten berbattı. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts