Jump to content

Novicorp WinToFlash Pro 1.2.0003


forjest
 Share

Recommended Posts

Novicorp WinToFlash Professional 1.2.0003 Final
N4nGL5.png

İNDİRMELİNKİ
34MB / Zipnopass! / OS:Winall32.64Bit | Katılımsızkurulum
MD5:0EED8F88EE757E205484E8BC97E71DF0
HAKKINDA / GENEL ÖZELLİKLERİ
[spoiler]WinToFlash, Windows kurulum dosyalarını USB bellekler üzerine aktarabileceğiniz ve önyüklenebilir Windows kurulum bellekleri hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir yazılım çözümüdür. Özellikle Windows kurulum CD/DVD'lerinin belli bir zaman sonunda hasar görebileceğini veya sorun çıkartabileceğini düşündüğümüz zaman, böyle bir yöntemi tercih etmek oldukça mantıklı olacaktır. Sonuç olarak kurulum CD/DVD'leri üzerinden bir talihsizlik sonucu ortaya çıkabilecek küçücük bir çizik bile diski kullanılmaz hale getirebilir.

Hal böyle olunca Windows kurulum diskini bir USB bellek üzerine yedeklemek ve bu şekilde saklamak çok daha mantıklı olacaktır. Ayrıca CD/DVD sürücüler yardımıyla Windows kurulumu gerçekleştirmek yerine doğrudan USB bellek üzerinden yapacağınız Windows kurulumları çok daha hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleşecektir.

Tüm bunları göz önünde bulundurduğumuz zaman WinToFlash, Windows kurulum CD/DVD'lerini önyüklenebilir USB bellekler üzerine yedekleyebileceğiniz, piyasada yer alan en kullanışlı yazılımlardan bir tanesidir. Windows XP/2003/Vista/2008/7/8'in tüm sürümleri için destek sunan programın kullanımı da oldukça kolay ve basittir.

Sade, basit ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan programı, içerisinde yer alan kurulum sihirbazı sayesinde kolaylıkla kullanılabilmektedir. Ayrıca programı sahip olduğu çoklu dil desteği sayesinde tamamen Türkçe olarak kullanma şansına da sahipsiniz. Kurulum sihirbazı üzerinde yer alan basit adımları takip ederek kendi önyüklenebilir Windows kurulum USB'nizi oluşturabileceğiniz WinToFlash ile Windows kurulum dosyalarının yer aldığı klasörü, imaj dosyasını, CD/DVD sürücüyü seçmeniz ve ardından dosyaların kopyalanacağı USB belleği belirtmeniz yeterlidir.

Program içerisinde yer alan diğer araçlar yardımıyla; diskler üzerinde yer alan verileri silebilir, önyüklenebilir MS-DOS açılış diskleri oluşturabilir, önyüklenebilir kurtarma bellekleri hazırlayabilir ve çok daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz.

Bir ömür boyu sorunsuzca kullanabileceğiniz önyüklenebilir Windows kurulum USB bellekleri için ücretsiz bir program olan WinToFlash'ı mutlaka denemenizi öneririm.[/spoiler]
EKRANGÖRÜNTÜSÜ

[spoiler]
3agy9M.png
[/spoiler]
VİDEO'LU ANLATIM
[spoiler]
[media]https://www.youtube.com/watch?v=HNJrgJFXsOA[/media]
[/spoiler]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...