Jump to content

Ashampoo Photo Commander 16.1.0


YAGMURADAM
 Share

Recommended Posts

Ashampoo Photo Commander 8.3.0 Türkçe(Multilang)

grnt000.png

Program hakkında bilgiler:

Nasıl Tam Sürüm Yaparım?

1.Programı kurun ama açmayın.Görev yöneticinizi açın.Ve orada apc.exe nin çalışmadığından emin olun.Çalışıyorsa işlemi sonlandırın.

2.Patch dosyasını C:\Program Files\Ashampoo\Ashampoo Photo Commander 8 içine atıp çalıştırın.Ve patching done yazısı gelince kapatınız.

ash_inet2.dll.BAK dosyasını silin.

3.Keygeni açın ve Generate butonuna basın.Oluşan keyi panoya kopyalayın.

4.Şimdi programı açın ve lisans istediğinde panodan yapıştır butonuna basıp işlemi tamamlayın.Bu kadar.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı Dosya boyutu: 96 mb tır.

2wpiipt.jpg

http://rapidshare.com/files/412796174/tnctr-apc-830.rar

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

serci53 hata sizde.Tam sürüm yapma aşamalarına dikkat etmedin sanırım.

Şimdi

ash_inet2.dll.BAK dosyası oluştu mu?Ve patch çalıştığında size bir uyarı verdi mi?Eğer verdiyse görev yöneticisinizden apc.exe yi kapatın.

Şimdi ash_inet2.dll dosyasını sil.Ve ash_inet2.dll.BAK dosyasının sonundaki .BAK uzantısını sil.Bu programın orjinal ash_inet2.dll dosyanın elde etmeni sağlayacak.

Sonra patch dosyasını yeniden çalıştır.Ve patching done yazısının gelmesini bekle.

Hala olmuyorsa programı kaldır ve tekrar kur.Ve tam sürüm yapma aşamalarını yeniden yap.

Ve ardından programı aç.Lisans isteyince keygeni aç.Ve oluşan keyi programa yapıştır.Bizzat kendim yaptığım yöntemdir.Saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...
  • 6 ay sonra...

Ashampoo Photo Commander v9.3.0 Final

[img]http://i1.ambrybox.com/240211/1298554786194.jpg[/img]


Ürün Ashampoo Photo Commander 9, dijital fotoğraf, video ve ses dosyalarını koleksiyonları ile çalışmak için kapsamlı bir aracın yeni sürümü. Paket depolama, işleme, görüntüleme ve multimedya veri sunumu için araçlar içerir ve internet üzerinden paylaşım. Sürüm Ashampoo Photo Commander 9 sunulan sayısız yenilikler arasında, ayrı bir söz sıralama ve kategorilere ortam dosyaları için mekanizma geliştirilmelidir. Geniş fotoğraf arşivinin içeriğini şimdi görsel minatyur şeklinde yazılabilir. Yer ve tarih bu görüntünün alındığı, fotoğraf makinesi modeli ve diğer yararlı bilgiler hakkında bilgi özel etiket IPTC Yardımcısı fotoğraf sağlamaya yardımcı bir araçtır. Bu etiketler metadata ve IPTC daha çok kişisel koleksiyonlarda resimleri bulmak ve sıralamak daha kolay olarak depolanır. Ek olarak dahili fotoğraf arşiv yönetimi Ashampoo Photo Commander 9 dijital fotoğraf düzenleme için yeni ve gelişmiş araçlar sunar. Düğmesine tıklama bir çift, kullanıcı, kırmızı göz kurtulmak, en iyi görüntü kalitesini elde etmek, çeşitli özel efektler uygulamak, etkileyici fotoğraf kolajları, ya da slayt gösterileri içine farklı resimleri birleştirmek için resim ve metin yorumlarınızı, HTML tebrik kartı ya da yüksek kaliteli albüm kapağı oluşturmak mümkün olacak. Yeni iki bölmeli görünümü hızla ve kolayca orijinal ile düzenlenen resim karşılaştırmanızı sağlar. Ashampoo Photo Commander 9 işletim sistemi Windows XP, Vista ve Windows 7 ile çalışır. Bu arada, dokunmatik ekran tabanlı işletim sistemi ile taşınabilir cihazların sahipleri, Windows 7 basit ve doğal jestleri ile multimedya materyalleri ile etkileşim olacak teknolojilerin TouchScreen destek, takdir edeceksini
Fotoğraf koleksiyonu için all-in-one yazılımı
Ashampoo Photo Commander 9, yönetme, düzenleme mevcut ve dijital resimlerinizi optimize özellikleri mükemmel bir karışımını sunuyor.
Program grupları, etiket resimler oluşturmak ve birlikte sanal fotoğraf albümlerini koymak seçenekleri de dahil, fotoğraf koleksiyonunuzu hızlı ve kolay yönetim sağlar. Örneğin tatil fotoğraflarınızı için son yolculuk hedefi (etiketleme) adını atayın. Bu şekilde daha sonra çok hızlı bir hedefe aldı tüm resimleri bulabilirsiniz.
Yaratıcı olun ve sizin isteklerinize göre dijital resimlerinizi düzenleyebilirsiniz. Tek bir tıklama ile fotoğraf optimize, resim düzenleme, renk değişiklikleri gibi, kırmızı gözleri gidermek veya farklı efektleri kullanabilirsiniz. Yağlıboya tablolar halinde en güzel görüntüleri açın, kendi resimlerinizi ya da son partinin komik bir resim ile kişisel bir davet ile bir takvim oluşturun.
Tabii ki, Ashampoo Photo Commander sürümü 9 yeni özellikler ve geliştirmeler çok sunuyor. Diğer özellikleri arasında yeni çift görünüm modefor orijinal resmin karşılaştırma ve resim düzenlerken vardır. Ayrıca, optimizasyon araçları ve video fonksiyonları geliştirildi, yeni efektler eklendi ve daha fazlası idi.
Dijital resim işleme zaman tekrar Ashampoo Photo Commander 9 olmadan yapmak istiyorsanız asla.

Seçenekler Ashampoo Photo Commander:
Birkaç tıklamayla görüntülerin işlenmesi için "Hızlı araçları
"Düzenleme için nesne ve katman kullanımı Düzenleme
"Sonsuz geri alma ve yineleme
"Detaylı EXIF ​​/ IPTC Fotoğraf Bilgi Ekranı
"Beş puanlık bir ölçekte puan üst fotoğrafları ayarlama
"Reytinge göre fotoğraflar sıralama desteği
Kalite kaybı olmaksızın sıkıştırılmış "Gelişmiş küçük resim
Alt klasörlerde »Gelişmiş Arama görüntü ve EXIF ​​/ IPTC bilgilere göre
"Sesli bir slayt gösterisi oluşturma
"Araçlar kayıt sürücüler CD / DVD
"Toplu olarak çalışma yeteneği
"İnternette yayınlanmak üzere Web Albümleri oluşturma
"PDF dosyası görüntüleri kaydedin
Benzersiz araçlarını kullanarak "fotoğraf düzenleme
"Alışılmamış bir etki yaratmak için birden fazla fotoğraf Birleştirme
"Oluşturma kolajlar, takvim, kartvizit ve fotoğraf çerçeveleri
"60'ın üzerinde multimedya formatlarını resim, ses ve video dosyaları Destek

Burada "Ashampoo Photo Commander" bazı temel özellikleri şunlardır:

3D donanım ivmesi:
· Program artık otomatik olarak bir performans artışı elde etmek için bilgisayarınızın ekran kartı ile 3D işlemci kullanır. Eğer bir 3D ekran kartı varsa, bu önemli yumuşak yeniden boyutlandırma ve yüksek büyütme az "jaggy" görüntüler için ek yumuşatma ile yakınlaştırma için fotoğraf görüntüleme ve geçiş efektleri hızlandırır.

Yeni, daha verimli medya veritabanı:
· Lütfen medya dosyalarını yönetir yeni otomatik veritabanı, şimdi hem daha hızlı ve daha verimli otomatik olarak bilgisayarınızdaki medya dosyalarını karşıya olduğunuzda güncelleme. Bu, onların etiketleri (yıldızları) ve diğer veri kaybı olmadan etrafında dosya taşımak anlamına gelir. Yeni veritabanı da çok daha hızlı EXIF ​​fotoğraf etiketleri ve MP3 ses etiketleri tarama yapar.

Sürükle & Bırak sanal albümler:
· Yeni Sürükle & Bırak sanal albümü (Favoriler) aslında taşımadan klasörlerde medya dosyalarınızı düzenleyebilirsiniz - aynı dosyaları dosyaların birden çok kopyasını oluşturmadan birden fazla klasör dahil edilebilir. Sadece dosyaları başka bir grup gibi sanal albümler dosyalarını işleyebilirsiniz: etiketler ve yıldız derecelendirme ekleme, toplu kesme ve kırpma işlemleri slayt gösterileri ve web albümleri oluşturmak vb.

Panorama resimler oluşturun:
· Bu birçok kullanıcı için talep olduğu bir özelliktir. Versiyon 7'de artık tek bir büyük panorama görüntüsü oluşturmak için birden fazla fotoğraf birlikte dikiş için bir araç var.

Slayt "Ken Burns" etkisi ile gösterir:
· Yeni hızlı slayt gösterisi her bir fotoğraf, yakınlaştırır ve tavalar da görüntülenmekte iken o popüler "Ken Burns" etkisi vardır. Sadece yer ve başlatmak için Ctrl + Space istediğiniz fotoğrafları seçin.

Dijital kamera ve tarayıcı ithalatçı:
· Yeni dijital fotoğraf makinesi ve tarayıcı ithalatçı doğrudan dijital fotoğraf makinesi veya görüntü tarayıcı görüntüleri almak için hızlı ve kolay hale getirir.

Geliştirilmiş araç Çağrı:
· Kullanıcı önerileri bir dizi şimdi de önceki fonksiyonları içeren Photo Commander 5 araç çizgisi Çağrı (metin kabarcık) aracı, performansını artırmak için uygulanmaktadır.

Medya tarayıcı gelişmeleri:
° 'ortam tarayıcı bir kesim tarihi ile metin, dosya türü, dosya değerlendirme ve yaşa göre gelişmiş arama dahil olmak üzere birçok iyileştirmeler ile birlikte geliyor. Şimdi de toplu iş modunda birden fazla dosya tarih ve saatini değiştirmek ve Quick Fix modu çıkmadan görüntüleri tarayabilirsiniz - bu daha kolay birden fazla resim için hızlı düzeltmeleri uygulamak için yapar. Bir kaydırıcı denetimi ile anında medya tarayıcıda küçük önizleme resimleri yeniden boyutlandırabilirsiniz.

Farklı isimler ile görüntü yinelenen bul:
· Çiftleri bulmak için güçlü bir yeni bir fonksiyonu da benzer ama aynı değildir, farklı isimler ve resimler ile yinelenen görüntüler bulacaksınız. Bu yüzde benzerlik düzeyi girebilirsiniz.

Toplu İşlem:
° 'Toplu İşlem aracı farklı formatlara dönüştürme ve tek bir işlemle birden fazla dosya efektler uygulayarak, sıkıcı çalışma saatlerce kaydedebilirsiniz. Etkileri yeniden boyutlandırma, parlaklık, gama, kontrast, renk derinliği, döndürme, ters, gri tonlama, gölge, sınırlar, keskinleştirme, filigran, 1 tıklatın optimize etmek ve daha içerir. Bütün bu etkiler seçilen parti tüm dosyalara uygulanır.

Quick-Fix Araçları:
° 'Quick-Fix Araçları sonuçları hızlı şekilde alır ve muhtemelen hemen hemen tüm fotoğraf düzenleme ihtiyaçlarını ele almak mümkün olacak. Bir çift tıklama ile tüm - Özellikler tek tıklamayla renk ve kontrast optimizasyonu, fotoğraf düzeltme (kamera düz değilse), kırmızı göz düzeltme, kırpma, döndürme ve daha içerir. Tüm araçlar sorunsuz anlık sonuçlar için kendiliğinden gelir.

Yaratıcılık ve Verimlilik Araçları:
· Görüş ve Medya dosyalarınızı organize sadece bir başlangıç. Photo Commander paylaşımı ve yaratıcı fotoğraflar kullanmak için bir araç bütün paketi ile geliyor - web üzerinde ve evde hem de. PDF dosyalarını dışa ve CD ve DVD onları yakmak, fotoğraflarınızı e-posta gönderebilirsiniz. Ayrıca müzik, fotoğraf kolaj, fotoğraf takvimleri, çerçeveler, bağlantı sayfalarını "fotoğraf karışımı" kombinasyonları ve çoklu görüntü TIFF (tek dosya slayt gösterileri) ile fotoğraf kartı ile web albümleri, slayt gösterileri oluşturabilirsiniz. Bütün bu özellikleri kullanmak çok kolay - bu temelde bir nokta ve süreç tıklayın, program her adımda size yol gösterir.

Ses ve Video:
· Ashampoo Photo Commander video görüntüler ve fotoğraflarınızı yönetebilirsiniz kadar kolay ses parçaları çalar - Eğer oyuncu programların ayrı geçmek gerekmez. Tam ekran modunda onları oyun, video zum yapabiliyor, ekran özü video çalma ve daha oluşturun. İyi bir müzik çalar tüm fonksiyon eklenmiştir. Ses dosyalarını çalabilir ve düzenleyebilir, çalma listeleri ve çok daha fazlası saklayın. Ayrıca, ses ve video dosyaları ile fotoğrafları birleştirerek, multimedya çalma listeleri oluşturabilirsiniz.

Kaplamalar ve Eklentiler:
· Bir programın kullanıcı arayüzü kendiniz programı farklı bir görünüm vermek ve hatta yeniden farklı 'deri' yükleyebilirsiniz. Photo Commander ek dosya biçimleri işlemek için eklentileri destekler. Eklentileri bir dizi Canon RAW, Kodak Flashpix, HDR. DDS, Industrial Light & Magic HDR için eklentileri dahil olmak üzere, zaten mevcuttur. EXR ve Ortak BiLevel. JBG biçimleri.

Yeni Özellikler:

Geliştirilmiş Sanal Albümler:
· Kolayca ithalat veya seçilen albüm ihracat
· M3U ve MFAList dosya automaticlly albüm olarak içe aktarılır
· Çalma listeleri ve dosya sepeti içerik artık kullanıcı filtre sağlayan albüm olarak gösterilen
Bu dosyaları gibi aynı seçenekleri grubu · dosyalar aynı dizinde olacak
Tüm Yeni Groupview:
° 'Tarayıcı yeni bir grup görünüm modunu getirerek büyük bir görsel asansör yukarı aldı
· Tüm minyatür yaratma ay gibi farklı önceden tanımlanmış kategorilere göre gruplandırılmıştır olabilir
· Dosya türü, fotoğraf makinesi modeli, etiketler, yaratıcısı, A.. Z, vb
° 'minyatür fotoğrafın sadece biraz yakınlaştırılmış parça gösteren yeni bir görsel stil pay
· Sipariş herhangi bir bilgi olmadan kullanıcı rahatsız değil. Ya da seçme arasında
· Dosya veya oluşturma tarihi gibi bir fotoğraf ek bilgi Havada Asılı gösterilir
° 'klasik görünüm stilleri hala tam olarak erişilebilir ve ayarlanabilir

: Gerçek Zamanlı Fotoğraf Modu (Dual-View-Modu) karşılaştır
· Aynı fotoğrafı aynı anda yan iki farklı sürümlerini görüntüleme ...

Resmi Web Sitesi | Ana Sayfa www.ashampoo.com
Boyut / Size: 133,72 MB
not ilk konum umarim begenirsiniz icinde crack ve keygen oldugundan antiviruslerinizi indirmeden once mutlaka kapali konuma getiriniz
[img]http://i.imgur.com/qGdo8.png[/img]
http://www.megaupload.com/?d=UH2DGYCA

Edited by serhat1975
Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...

[img]http://nsa26.casimages.com/img/2011/02/24/110224014112459553.jpg[/img]

[b]Ashampoo Photo Commander 9.v9.4.0 | 128 MB[/b]

[b]Ashampoo Photo Commander 9[/b], yönetmek, düzenlemek, mevcut ve dijital resimlerinizi
optimize özellikleri mükemmel bir karışımını sunmaktadır . Program grupları, etiket resimler
oluşturmak ve sanal fotoğraf albümlerini bir araya koymak için seçenekler dahil olmak
üzere fotoğraf koleksiyonunuzu hızlı ve basit bir yönetim sağlar. Örneğin tatil fotoğraflarınızı
için son seyahat hedef (etiketleme) adını atayın. Bu yolla, daha sonra bu hedefe çok hızlı
alan tüm fotoğrafları bulabilirsiniz.

[img]http://img856.imageshack.us/img856/4725/fileservemy.gif[/img]
[code]http://www.fileserve.com/file/FQA7HZU[/code]

Link to comment
Share on other sites

  • 5 ay sonra...

[center][img]http://img14.imageshack.us/img14/7205/11325389ashampoophotoco.jpg[/img]

[b]Ashampoo Photo Commander 9.v9.4.2 (Resim Düzenleme Programı)[/b]

Ashampoo Photo Commander, bir resim işleme ve düzenleme yazılımıdır. Resim dosyaları üzerinde döndürme, çevirme, grileştirme, yeniden boyutlandırma, kırmızı göz giderme, metin ekleme, dikdörtgensel alan seçme, ok çizme, işaretleme ve daha bir çok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca yazılım yalnızca resim dosyalarını değil, ses, video, kısaca tüm çokluortam dosyalarını açmakta ve oynatabilmektedir.

Resimlerden sunumlar oluşturabilme özelliği ile rakiplerinin bir adım önüne geçen yazılım, resimlere mükemmmel efektler verebilmekte, ışıklandırma yapıp, renk derinliğini ayarlayabilmektedir. Resimleri e-posta ile gönderebilmekte, baskı alınmasına destek olmakta, bir resme eş veya benzer olan resimlerin bulunmasını sağlamakta, CD'ye yazdırma desteği vermektedir.

Yazılımda dahili bir ekran yakalama aracı da mavcuttur. Yazılımın tema desteği de bulunmaktadır. Tüm Ashampoo yazılımlarında olduğu gibi kullanımı çok kolaydır. Kurulum sırasında yazılımı hangi dosya türleri ile ilişkilendireceğiniz sorulmaktadır, burada sadece resim dosyalarıyla ilişkilendirme yapabileceğiniz gibi, ses ve video dosyalarıyla da ilişkilendirme yaparak tüm çoklu ortam dosyalarınızı Ashampoo Photo Commander ile açabilirsiniz.

Yazılımla animasyonlar, TIF ve DCX biçimlerinde çoklu sayfalar, sunumlar ve çalma listeleri de oluşturabilirsiniz. Resim gösterim özellikleri oldukça çeşitli olduğundan ne tarz görüntülemeye alıştıysanız o türü seçebilirsiniz.

[img]http://img196.imageshack.us/img196/6189/downloaddv.png[/img]

[b]TURBOBİT[/b]
[code]http://turbobit.net/nbemy15xg32j/Ashmp.Pht.Cndr.rar.html
[/code]


[b]LETİTBİT[/b]
[code]http://letitbit.net/download/80761.838e74bd529cc61d0a8a90faa22c/Ashmp.Pht.Cndr.rar.html[/code]


[b]LETİTBİT.NET'Den HIZLI DOSYA İNDİRMEK İÇİN[/b]

Skymonk ile kesintisiz indirme Link : [code]http://letitbit.net/skymonk_8352743_67.exe[/code]

Line tıkladığınızda inen küçük yazılımla birlikte indirme işleminiz otomatik başlayacaktır. Bu yazılım ile Letitbit Premium ayrıcalıkları ile download edebilirsiniz.
NOT:Sitenin Yoğunluğuna göre indirme hızı değişir .

-Programla beraber durdur-devam et özelliği Free kullanıcalarda etkin oluyor.
[/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • Editor

[center][size="4"][b][font="Comic Sans MS"][color="#ff0000"]Ashampoo Photo Commander[/color][/font][font="Times New Roman"] [color="#8b0000"][u]10[/u][/color][color="#0000ff"] v10.0.2[/color] 140 MB + [color="#ff0000"]TR [/color][color="#4b0082"]language file[/color][/font][/b][/size][/center][center]
[/center][center][img]http://i28.lulzimg.com/81590a4d6c.jpg[/img][/center][center]
[/center][center]Anasayfa: [color="#0000ff"]http://www.ashampoo.com/en/usd/pin/1418/Multimedia%20Software/Ashampoo-Photo-Commander-10[/color][/center]
[b][font="Century Gothic"][size="3"][color="#ff0000"]TR[/color] dil dosyası[/size][/font][/b]
[code]https://img.ashampoo.com/ashampoo.com_images/img/1/langfiles/1418/331/TR.rar[/code]
[b][font="Times New Roman"][size="3"][color="#006400"]Program[/color][/size][/font][/b]
[code]http://rapidgator.net/file/11292393/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.0.2-TE.rar.html
http://rapidgator.net/file/11303271/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.0.2-TE.rar
http://freakshare.com/files/ttw6uyai/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.0.2-TE.rar
http://www.xfileshare.eu/fqr838l1vgfj
https://sharefiles.co/4dcsbylhcg0v/ASH.rar.html
http://depositfiles.com/files/p876xuu2i
http://netload.in/dateiACjJwDRxvz/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.0.2-TE.rar.htm
http://turbobit.net/wvxpn3o6kmwf/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.0.2-TE.rar.html
http://freakshare.com/files/1hne9pyq/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.0.2-TE.rar.html
http://www.filefactory.com/file/46aiyr6vy94d/n/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.0.2-TE.rar
http://www.jumbofiles.com/thbhu91qf16i/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.0.2-TE.rar.html
http://www.restfile.com/xugn9lnblsoi/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.0.2-TE.rar.html
http://ul.to/kdiueh9m/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.0.2-TE.rar
http://letitbit.net/download/50054.5282963278e08761cf3ddf35e49d/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.0.2-TE.rar.html
http://www.shafiles.me/ih5u2xbg9qmt/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.0.2-TE.rar.html
http://www.migahost.com/97pqn7rcicro/Ashampoo.P_o.Commander.10.v10.0.2-TE.rar.html
http://www.restfile.com/ox8p8teeg2l6/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.0.2-TE.rar.html
http://file4sharing.com/thrgzxjc6ygs/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.0.2-TE.rar.html
http://filemac.com/ve8vps6eiwgp.html
http://fiberupload.com/2zanz8gqhvl1/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.0.2-TE.rar
http://www.filefactory.com/file/38ywdz21761j/n/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.0.2-TE.rar
http://www.easybytez.com/8oe3kjrx0i14
http://ul.to/p8r1mqbp
http://199.91.152.242/c53deq3r7pbg/u6g5fb5jbnbseuj/1171.rar[/code]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

[center][img]http://img.ashampoo.com/ashampoo.com_images/img/1/products/1418/en/ppage_phead_box_photo_commander_10.png[/img]
[b]Ashampoo Photo Commander 10.1.1 | 148.5 MB[/b]

:download1:
[code]http://filepost.com/files/1e1f38ba
http://turbobit.net/1mtx9f573y2u.html
http://vip-file.com/download/62773.63e5a03e6e2474f2249a6069e66d/Ashampoo.Photo.Commander.10.1.1.copy.rar.html[/code][/center]

Link to comment
Share on other sites

  • Editor

[center][size="4"][b][font="Comic Sans MS"][color="#ff0000"]Ashampoo Photo Commander[/color][/font][font="Times New Roman"] [color="#0000ff"]v10.1.1[/color] | 18.47 MB[/font][/b][/size][/center][center]
[/center][center][img]http://i.imgur.com/JWnAj.jpg[/img][/center][center]
[/center][center]Anasayfa: [color="#0000ff"]http://www.ashampoo.com/en/usd/pin/1418/Multimedia%20Software/Ashampoo-Photo-Commander-10[/color][/center]
[b]Programın boyutu:[/b] [b][font="Garamond"][size="3"][color="#ff0000"]18.5 MB[/color][/size][/font][/b] (Yazılımında yanlışlık yoktur..) :)
[b]Programı Türkçe kullanmak için[/b]: indirdiğiniz TR dil dosyasındakileri [u]C:\Program Files\Ashampoo\Ashampoo Photo Commander 10\lang[/u] dizinine kopyalayın.
[b]Full yapımı[/b]: [u]Yardım[/u] menüsünden [u]satın al ve etkinleştir[/u]'e tıklamanız yeterli...

[img]http://img17.imageshack.us/img17/1110/downloadbuttono.gif[/img]
[code]http://rapidshare.com/files/1624255297/apc10.rar
http://letitbit.net/download/70889.74fa0ef99743721d11fa9855ae76/apc10.rar.html
http://vip-file.com/downloadlib/035920036533638-70889.74fa0ef99743721d11fa9855ae76/apc10.rar.html[/code]

[b][font="Garamond"][size="3"][color="#ff0000"]TR[/color] [/size][/font][color="#8b0000"]dil dosyası[/color][/b]
[code]https://img.ashampoo.com/ashampoo.com_images/img/1/langfiles/1418/331/TR.rar[/code]

Edited by semsibey
Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • Moderator

[center][color="#000000"][b][font="Times New Roman"][size="3"]Ashampoo Photo Commander 10.1.2 Final[/size][/font][/b][/color]
regfile/keygen

[code]http://turbobit.net/jb0qkjooxosc/ashampoo_photo_commander_10_e10.1.2_sm.rar.html
or
http://uploaded.to/file/n5wdsudf/ashampoo_photo_commander_10_e10.1.2_sm.rar
or
http://letitbit.net/download/35548.36ba1aaf1699fc10ef0bbcfbebb6/ashampoo_photo_commander_10_e10.1.2_sm.rar.html[/code]
Alıntı.Denenmedi.
[/center]

Link to comment
Share on other sites

  • Editor

[center][size="4"][b][font="Comic Sans MS"][color="#ff0000"]Ashampoo Photo Commander[/color][/font][font="Times New Roman"] [color="#0000ff"]v10.1.2[/color] | 149 MB[/font][/b][/size][/center][center]
[/center][center]Anasayfa: [color="#0000ff"]http://www.ashampoo.com/en/usd/pin/1418/Multimedia%20Software/Ashampoo-Photo-Commander-10[/color][/center]
[codebox]http://www.directmirror.com/files/SEP4TUWE
http://rapidshare.com/files/2311000546/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar
http://hitfile.net/9DNr
http://ul.to/jc3cqtlu
http://turbobit.net/6h3glow3u02v.html
http://turbobit.net/7j9sjm9zipgt.html
http://turbobit.net/25vtcq1h41r9.html
http://turbobit.net/hkbi1acmv5lr.html
http://turbobit.net/kooxli1izdy1/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.html
http://turbobit.net/180bcmlzd9ea/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.rar.html
http://turbobit.net/pgifnkosv6ke/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.html
http://turbobit.net/45urni2izpmg/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.html
http://rapidgator.net/file/25509933/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.html
http://rapidgator.net/file/25510116/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.html
http://rapidgator.net/file/25515909/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.html
http://rapidgator.net/file/25535197/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.html
http://www.filefactory.com/file/grzd7pikmmv/n/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar
http://www.filefactory.com/file/5mam7kmi6wzh/n/Ashampoo_Photo_Commander_10_v10_1_2-TE_rar_rar
http://www.filefactory.com/file/4nmb01mhp9bl/n/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar
http://freakshare.com/files/ff7arjde/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.html
http://freakshare.com/files/sq5k5gws/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.html
http://freakshare.com/files/f7byp10r/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.html
http://freakshare.com/files/jppla7bc/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.html
http://depositfiles.com/files/3vvrknq3x/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar
http://depositfiles.com/files/ysoyc1s7c/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2TE.rar
http://depositfiles.com/files/x0dnqfjhs/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar
http://depositfiles.com/files/0gpbozwgi/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar
http://depositfiles.com/files/5702z924v/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar
http://depositfiles.com/files/ulets2u88/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar
http://depositfiles.com/files/bkh6r6u61/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar
http://bitshare.com/files/5ee5sw1z/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.html
http://bitshare.com/files/babtv9o4/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.htm
http://bitshare.com/files/oenkry55/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.html
http://bitshare.com/files/pa3sdmne/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.html
http://bitshare.com/files/gzu86jab/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.html
http://bitshare.com/files/2wt8cwky/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.html
http://bitshare.com/files/yr3p28c7/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.html
http://bitshare.com/files/5m8b34pv/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.rar.html
http://netload.in/dateiHVjLaiwcZJ/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.rar.htm
http://netload.in/dateiKf7MaD9Q7h/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.htm
http://fiberupload.com/rrjxezkej1nk/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar
http://fiberupload.com/qfp7s840ad0f/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar
http://www.eyesfile.com/oqpwlkrzk6p5/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.html
http://www.eyesfile.com/0yazbpnavlze/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.html
http://filegag.com/twsrlty5zflf
http://filevelocity.com/xeurtq9r3uid/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar
http://filedefend.com/93bdclwtlxg4/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar
http://sharpfile.com/9tx3t8ge64jd/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.html
http://nosupload.com/?d=yukxeov9w8drhttp://bitshare.com/files/vniphvog/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.html
http://speedy.sh/KYuRw/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar
http://shareflare.net/download/83768.85e3468703c0917c309e6c10c084/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.html
http://shareflare.net/download/71928.7e0364e1736ed24c2f72a2ceae88/Ashampoo.Photo.Commander.10.v10.1.2-TE.rar.html[/codebox]

Edited by semsibey
Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...
  • Editor

[center][size="4"][b][font="Comic Sans MS"][color="#ff0000"]Ashampoo Photo Commander[/color][/font][font="Times New Roman"] [color="#0000ff"]v10.1.3[/color][/font][/b][/size][/center][center]
[/center][center]Homepage: [color="#0000ff"]http://www.ashampoo.com[/color][/center]
[b]Download Trial 144 MB[/b]
[code]http://www.ashampoo.com/ashampoo_photo_commander_10_sm.exe[/code]

[color="#ff00ff"][b]License Key:[/b][/color]
[code]http://www.datafilehost.com/download-0e7bf987.html[/code]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...
  • Moderator
Ashampoo Photo Commander 10.2.0
http://ul.to/fn5h5lvw
http://rapidgator.net/file/61853476
http://extabit.com/file/29g21vmux8se6

 

Ashampoo Photo Commander 10.2.0 Portable 
http://ifile.ws/b61mw0w2pjkf/Ashampoo_Photo_Commander_10.2.0_Portable.rar.html
http://ul.to/jw48qj0c
http://extabit.com/file/28ck9jdjdwn1a
http://www.secureupload.eu/3jox4j1ebb9t/Ashampoo_Photo_Commander_10.2.0_Portable.rar

 

Link to comment
Share on other sites

  • Editor

Ashampoo Photo Commander 10 v10.2.0

 

 

Program

http://ashampoo.downloadcluster.com/ashampoo/1418/ashampoo_photo_commander_10_e10.2.0_sm.exe
 Updater

http://ashampoo.downloadcluster.com/updates/1418/10.2.0/update_1418_10.2.0.exe

 

Reg File TE
http://www.datafilehost.com/download-1aa02c75.html
License Key:
http://www.datafilehost.com/download-0e7bf987.html
Keygen & Patch
http://www.datafilehost.com/download-eb6bed48.html

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 3 ay sonra...
  • semsibey changed the title to Ashampoo Photo Commander 16.1.0

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...