Jump to content

English Fast Dictionary 1.02


teleset

Recommended Posts

English Fast Dictionary 2005

3,11 Mb

396.000 kelime ve deyim içeren kullanımı kolay çok başarılı bir Türkçe İngilizce sözlük. Dictionary 2005 396 bin ingilizce türkçe kelime ve deyimi çevirir, kelime ezberletir, Pro Çeviri programı gibi toplu kelime çevirebilirsiniz. Program bazı benzer alternatifleri gibi web banner, spy ve buna benzer zararlı casus yazılımlar içermemektedir, tamamen ücretsiz olarak dağıtılır, ENGLISH FAST dersanelerinin bilgisayar kullanıcılarına hediyesidir. Bu yeni versiyonda yükleyenlere zorluk çıkardığı fark edilen kurulum serial numarası kaldırılmıştır. Yardım bölümü yeniden hazırlanmış ve çok kullanışlı bir hale getirilmiştir, sözlük ile ilgili her bölüm için detaylı görsel ayrıntılı bilgi eklenmiştir. Register ve About bölümleri yeniden hazırlanmıştır.

http://www.eso-es.net/download/?id=h0J0m3BSCtueIp7q[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

English Fast Dictionary 2005

Kurulumdan sildigim halde Dictionary dosyasi silinemiyor. Bir font dosyasi da silinemiyor. Virus olmasa da sayilir. Eski model ama malesef var iste. Bu arada bilmediginiz bir seyi test etmediginiz bir seyi koymayin mumkunse.

Nasil duzeltirsiniz: asagiyi okuyun

English Fast isimli dizini EnglishFast olarak rename edip c:\ ye aktarin. baska diske izin vermez.

Su adrese gidip 2 programi yukleyin. Biri mikrosoft un subinacl () digeri de (

Please register to see this content.
) adresindeki DirectoryFixer.exe ki bu bir DOS programi. Oburunu kurduktan sonra bunu c:\ uzerine atin. oradan DirectoryFixer.exe c:\EnglishFast yaz+ENTER. Sonra da explorer ile sil. Ben denedim oldu. Gecmis olsun.

Ben soylemiyorum forumuz.biz de de baskalari sikayetlenmis ayni olaydan ve diski formatlamislar neyse olur boyle seyler.


Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...
  • 1 yıl yıl...

Sozluk1.jpg

396.000 kelime ve deyim içeren kullanımı kolay çok başarılı bir Türkçe İngilizce sözlük. Sözlük 396 bin İngilizce Türkçe kelime ve deyimi çevirir, kelime ezberletir, pro çeviri programı gibi toplu kelime çevirebilir. Program bazı benzer alternatifleri gibi web banner, spy ve buna benzer zararlı casus yazılımlar içermemektedir, tamamen ücretsiz olarak dağıtılır, English Fast dershanelerinin bilgisayar kullanıcılarına hediyesidir. Bu yeni versiyonda yükleyenlere zorluk çıkardığı fark edilen kurulum serial numarası kaldırılmıştır. Yardım bölümü yeniden hazırlanmış ve çok kullanışlı bir hale getirilmiştir, sözlük ile ilgili her bölüm için detaylı görsel ayrıntılı bilgi eklenmiştir. Register ve about bölümleri yeniden hazırlanmıştır. Bu yeni versiyonu bilgisayar kullanıcılarının daha çok beğeneceğini düşünmekteyiz.

Download:

http://rapidshare.com/files/40242881/English_Fast_Dictionary_1.02.zip[/CODE]

[/center]

[color=#FF0000]

[center][b]Size:3 MB[/b][/center]

[/color]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...