Jump to content

Bayramda Kim Nerede Olacak?


mucit41
 Share

Recommended Posts

[color="#0000FF"][b]Konu Başlığı :[/b][/color] [b] [color="#FF0000"] Bayramda kim nerede olacak? [/color] [/b]

[quote] [b] 23.08.2011

[color="#FF0000"]Üç günlük Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte ünlüler de programlarını belirledi. Kimi bayramı konser vererek geçirecek; kimi de albüm hazırlıklarına devam edecek. İşte ünlülerin programları...[/color]



Süperstar Ajda Pekkan'dan, Türk pop müziğinin Minik Serçe'si Sezen Aksu'ya birbirinden ünlü isimler, üç günlük Ramazan Bayramı'nı nasıl geçireceklerini planladı. İşte bayram programları...

SİBEL CAN
Bayram süresince en yoğun olacak sanatçıların başında Sibel Can geliyor. Bayramın birinci günü Antalya Sueno Otel'de sahneye çıkacak olan Can, bayramın ikinci günü Kıbrıs Merit Otel'de, üçüncü günü de Bodrum Amfi Tiyatro'da gelenlere müzik dolu bir gece yaşatacak. Ünlü sanatçı, bayramdan sonraki gün de Bodrum'dan Çeşme'ye geçerek, Çeşme Aqua Park'ta konser verdikten sonra İstanbul'a dönecek.
HÜLYA AVŞAR
Yeni single'ı 'Geçmiş Olsun' ile müzik dünyasına geri dönen Hülya Avşar, bayramı çalışarak geçirecek. Bayramın ikinci günü Kıbrıs'taki Kaya Artemis Resort&Casino'da sahneye çıkacak olan Avşar, sahne şovları ve dopdolu repertuvarıyla gelenleri coşturacak.

SEZEN AKSU
Yaz boyunca birbirinden güzel konserlere imza atan Sezen Aksu, bayramda da Kıbrıs Savoy Ottoman Palace'da sahneye çıkacak.

KENAN DOĞULU
Son zamanlarda Amerika ve Türkiye arasında mekik dokuyan Kenan Doğulu, bayramın üçüncü günü Kıbrıs Cratos Otel'de olacak.

FERHAT GÖÇER
Yeni albümünün hazırlıklarına devam eden Ferhat Göçer, bayramın birinci günü Kıbrıs Mercure Otel'de gelenlere romantik bir gece yaşatacak.

ENBE ORKESTRASI
Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası, bayramın ikinci günü Antalya'daki Mardan Palace'ta sahne alıyor.

PETEK DİNÇÖZ
Petek Dinçöz, bayramın ilk iki günü tatil yapacak, üçüncü günü ise İzmir Ali Ağa Festivali'nde sevenleriyle buluşmak için sahnede olacak.

AYNA
Hafta başında yeni albümüyle dinleyicilerinin karşısına çıkacak olan Ayna grubu, bayramın ikinci günü Ordu'da vereceği açık hava konseriyle dinleyicilerini coşturacak.

SÜPERSTAR COŞTURACAK

Hem konserlerindeki performansı hem de sahne kıyafetleriyle bu yaza damgasını vuran Ajda Pekkan, bayramda tatil yapmak yerine çalışmayı tercih ediyor. Bayramın ikinci günü Kıbrıs Cratos Otel'de sahneye çıkacak olan Süperstar, yine adından çokça söz ettirecek.

[quote]http://www.sabah.com.tr/kultur_sanat/muzik/2011/08/23/bayramda-kim-nerede-olacak[/quote]
[/b] [/quote]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...