Jump to content

Memur mesaiye 07.00'de baþlayacak


emily

Recommended Posts

Dünya ýsýndý, 2 milyon memura mesaiye erken baþlama göründü. Hükümet karar aþamasýnda.

Küresel ýsýnmaya karþý birçok dünya ülkesindeki geliþmeye koþut olarak, Türkiye’de de Hükümet’in almayý düþündüðü önlemler arasýnda yaklaþýk 2 milyon memurun mesaisini 08.30-09.00’dan 07.00-07.30’a çekmenin de bulunduðu öðrenildi.

Bakanlar Kurulu’nca Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakaný Hilmi Güler, Çevre ve Orman Bakaný Osman Pepe, Tarým ve Köyiþleri Bakaný Mehdi Eker’den oluþan Ýklim Deðiþikliði Koordinasyon Kurulu’nda, mesaiyi öne çekmenin ciddi bir seçenek olarak gündeme getirildiði belirtildi.

TRAFÝK RAHATLAYACAK

Mesainin öne çekilmesiyle güneþ enerjisinden daha fazla yararlanmanýn yanýnda, trafik sorununun da önemli ölçüde rahatlayacaðý öngörülüyor. Türkiye’de, Avrupa ve Rusya’da olduðu gibi kýþ aylarýnýn alýþýlmýþýn dýþýnda yumuþak geçmesi, kar ve yaðmur yaðýþ miktarlarýndaki azalmalar, özellikle içme suyu barajlarýndaki su düzeylerinin düþmesi alarm zillerinin çalmasýna neden oldu. Küresel ýsýnmanýn, enerji ve su tasarrufu ile yavaþlatýlabileceði öngörülüyor.

milliyet haber

Link to comment
Share on other sites

köyden gelen öðrencileri ya da ilçe dýþýndan gelen öðretmenleri de düþünmek gerekir sabahlarý okula yetiþmek için 05:45'te yollara düþüyorum inanýn o saatlerde ekip arabasý, çöp konteyneri ve de sokak köpekleri oluyor sadece :lol: karar alýnmadan önce iyi düþünülmeli bence...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...