Jump to content

Sorenson Squeeze Premium 9.0.3


Xtraxk
 Share

Recommended Posts

Sorenson Squeeze Suite 4.5 is the industry-leading video encoding tool, enabling users to efficiently re-purpose video content for web, CD or DVD applications.

Includes Sorenson Video 3 Pro, Sorenson Spark Pro, Sorenson MPEG-4 Pro and Sorenson AVC Pro video codecs.

Key New Features in Squeeze Compression Suite 4.5

• Up to 3x speed boost while encoding and preprocessing

• Improved H.264

• 3GPP and PSP output support

• Meta data input and output for Flash, QuickTime, Windows Media, MPEG-4, and MP3

• Universal Binaries for Mac OS X on Intel

• DVD disc burning

• New and improved encoding presets

• Enhanced preferences

• - Set default output location

• - Set the encoding thread priority

Simplicity

Video compression is as easy as 1, 2, 3:

1. Open an uncompressed video file

2. Select an intelligent preset

3. Press "Squeeze It"

Download

Or

Sorenson Squeeze Enterprise Edition v4.5.304.23

Pass: www.2baksa.net
Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

Sorenson Squeeze 5.0.2.8

AÇIKLAMA:

Apple QuickTime formatlı video dosyaları oluşturmak için günümüzde en çok kullanılan ve en verimli kabul edilen Codec’lerin başında Sorenson serisi gelmektedir. Gerek Internet ortamında paylaşılmak üzere, gerekse CD-ROM gibi medyalar üzerinde barınmak için hazırlanan QuickTime videoları uzun süredir neredeyse standart olarak Sorenson Codec’lerle kodlanıyor.

Sorenson Media tarafından geliştirilen bu Codec bir çok hatrı sayılır video yazılımını desteklese de Codec’in “Sorenson Squeeze” adında kendine has bir de dönüştürücü / sıkıştırıcı yazılımı bulunuyor. Yaklaşık bir sene önce 3. versiyonu tanıtılan Sorenson Squeeze şu günlerde 4. sürümüyle adından yeniden söz ettiriyor.

Yenilenen Arayüz

Sonuca değer veren kullanıcılar için arayüz çok da önemli bir detay olmasa da, işlevsellik, kullanım kolaylığı ve sıkıcı çalışma şartlarından uzaklaşmak için arayüz oldukça önemlidir. Sorenson Squeeze yeni sürümüyle arayüzünü de oldukça yenilemiş durumda. Basit yerleşim ve ufaltılmış butonlar çekici bir arayüz sunarken, yazılımı ilk kez kullanmak üzere olanlar biraz zorlanabilirler. Zira butonların ne işe yaradığını kavramak biraz vakit alabiliyor.

Her ne kadar butonlar üzerinde farenizle kısa bir süre durduğunuzda işlevleri yazılı olarak görebiliyor olsanız da bu bazı kullanıcılar için zaman kaybı anlamına gelebilir.

Her şeye rağmen yeni Squeeze’in yönetimi oldukça kolay. Basit dosya çağırma ve video dosya dosyası üzerinde yapılacak işlemleri sıralama mantığı oldukça kullanışlı durumda. Squeeze’in ana ekranında sol bölümde dosyanızı çağırmak, çıkış formatını belirlemek ve gerekli filtreleri uygulamak gibi seçimleri yaparken, ekranın sağ tarafından monitör penceresini takip edebilir ve aynı zamanda yapılacak işlemleri sıralı olarak görebilirsiniz. Bu arada yazılımın sürükle-bırak mantığıyla da işleyebildiğini hatırlatalım.

Çok Yönlü Çıkış Seçenekleri

Sorenson Squeeze tabii ki video dosyalarını sadece QuickTime formatına dönüştürmek için kullanılmıyor. Eğer sisteminizde gerekli sürücüler mevcutsa bir çok güncel video formatına dönüştürme / sıkıştırma işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.

Bir çok ön tanımlı (preset) çıkış formatı arasında, MPEG 4, Macromedia Flash (video-SWFve film-FLV), QuickTime, MPEG 1-2 (VCD ve SVCD oluşturmak için), MP3, Windows Media ve Real’ı bulabilirsiniz. Tabii ki Squeeze’ın bunca güncel ve sık kullanılan medya formatının bir arada sunması oldukça ilgi çekiyor.

Sorenson Squeeze’in bir diğer göze çarpan özelliği de HD kavramıyla ortaya çıkıyor. Artık bundan böyle Squeeze üzerinde QuickTime, Windows Media, Real ve MPEG2-4 formatları için ön tanımlı HD çıkışları kullanabilecekseniz. Bir başka değişle yazılıma çağırdığınız bir videoyu tek bir tıklamayla yukarıda saydığımız video formatlarından her hangi birine HD standartlarında dönüştürmeniz mümkün.

Sorenson Squeeze 4’ün göze çarpan harika bir yeniliği de, HD’nin önceden QuickTime, Windows Media, Real, and MPEG 2 ve 4 formatları için ayarlanmış olmasıdır. Bu formatlarda, bir kaç yılı aşkın sürede HD nin dağıtımı ile bir atış olacaktır. HD örnekleri kodladığı zaman Sorenson aynı düzeyi yakalayamayacak.

Multi BitRate Kodlama

Multi BitRate Encoding’in QuickTime ve Real formatları için geliştirilmiş olması, Sorenson Squeeze 4’ün yeni özelliklerinden biri. MBR olarak tanımlanan bu sistemden de hemen kısaca bahsedelim. Media sunucuları üzerinde Internet ortamında bulunan video dosyaları farklı bağlantı hızlarına sahip kullanıcılar için farklı indirme ve izlenme hızlarına sahip olmalıdır. Yani 56Kbit/s hızında bağlı bir kullanıcının indirme hızı daha düşük olduğu için izleyeceği video, 128Kbit/s hızında bağlı kullanıcıdan çok daha düşük kalitede olacaktır.

En kaba haliyle her tür bağlantı için ayrı bir video dosyası oluşturulmalı ve sunucuda saklanmalıdır. İşte MBR mantığı bu noktada devreye giriyor. MBR, yani Multi BitRate sistemiyle kodlanmış bir video dosyası, sadece tek bir video dosyası içerisinden birden fazla türde bağlantı hızını destekleyen video bilgisi barındırmakta, dolayısıyla tüm kullanıcılar aynı dosya üzerine bağlanarak kendi hızlarına uygun olan kalitede izleme yapabilmektedir.

Filtre Seçenekleri

Squeeze yine bir çok öntanımlı filtreyle birlikte geliyor. Hemen ekranın sol tarafındaki filtrelere çift tıklayarak gerekli detay ayarlarına ulaşabilir ve onaylayarak doğrudan videonuza uygulanacak işlemler sırasına ekleyebilirsiniz. Bu noktadaki en güzel özellik ise, ön izleme sistemidir. Bu sayede ön izleme penceresinden uyguladığınız filtrenin sonucunu anında görebilirsiniz. Bu arada Squeeze sadece seçtiğiniz kare üzerinde ön izleme yapabildiğinizi de belirtelim.

Muhteşem Hız

Sorenson Squeeze, genelde dönüştürme işlemlerini oldukça hızlı ve en iyi şekliyle yapabilmektedir. Squeeze sadece hızıyla değil bu hızıyla birlikte ortaya çıkarttığı sonuçlarla da ilgi çekiyor. Tabii ki görüntünün karmaşıklığı ve renk düzeniyle orantılı olarak dönüştürme hızında değişimler olması muhtemel olsa da, ortaya çıkan sonuçlara göre hız oldukça tatmin edici boyutlarda. Örneğin; alev gibi çok hızlı değişen ve çok fazla kıvrıma sahip olan görsellerde bile sonuçların kalitesi açıkça görülüyor.

Video Capture Sistemi

Sadece dönüştürme amacıyla değil, doğrudan video yakalama ihtiyaçlarınızı da karşılayabilecek şekilde donatılmış olan Squeeze 4, bu özelliği ile de oldukça tatmin edici sonuçlar doğuruyor. Basit ve kullanışlı olan görüntü yakalama arabirimini başlı başına bağımsız bir video yakalayıcı olarak da kullanabilmeniz mümkün.

Temel Kullanım Alanları

Sorenson Squeeze her ne kadar bir video dönüştürücü olsa da, aslında QuickTime videoları için geliştirilen Sorenson Video Codec’lerinin başarılı bir platformu olduğu da bilinmekte. Dolayısıyla Sorenson Squeeze ile daha çok QuickTime video formatlarına dönüşüm yapmak en verimli sonuçları doğuracaktır. Bunun yanı sıra Windows Media, Real ve Macromedia Flash gibi formatlar için de tatmin edici çözümler sunan Squeeze hem Web ortamında yayınlacak videolar için hem de yüksek kaliteli izleme formatında (HD) gibi videolar yaratabilmek için oldukça gelişmiş bir video aracı olarak karşımıza çıkıyor.

Sorenson Squeeze Suite 4.5 is the industry-leading video encoding tool, enabling users to efficiently re-purpose video content for web, CD or DVD applications.Includes Sorenson Video 3 Pro, Sorenson Spark Pro, Sorenson MPEG-4 Pro and Sorenson AVC Pro video codecs.

• Up to 3x speed boost while encoding and preprocessing

• Improved H.264

• 3GPP and PSP output support

• Meta data input and output for Flash, QuickTime, Windows Media, MPEG-4, and MP3

• Universal Binaries for Mac OS X on Intel

• DVD disc burning

• New and improved encoding presets

• Enhanced preferences

• Set default output location

• Set the encoding thread priority

http://rapidshare.com/files/124318526/sorwsoezo.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...
  • 2 years yıl...
  • Editor

[center][b][size="3"][font="Comic Sans MS"][size="5"][color="#FF0000"]Sorenson Squeeze Pro[/color][/size][/font] [color="#0000FF"]8.0.0.48[/color] 116.63 MB[/size][/b]

:download1:
[quote][color="#0000FF"]http://www.fileserve.com/file/T3C5bRe[/color]
[color="#0000FF"]http://www.filesonic.com/file/Vq00fOD[/color]
[color="#0000FF"]http://www.wupload.com/file/2636776032[/color][/quote] [/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...

[center][img]http://i2.lulzimg.com/2c16af6c61.jpg[/img]

[b]Sorenson Squeeze Pro v8.5.0.41 | 119 MB[/b]

:download1:

[code]http://filepost.com/files/1dfac3ab/Sorenson.Squeeze.Pro.v8.5.0.41.Incl.Keymaker.And.Patch-CORE.rar/
http://extabit.com/file/27b0ob2jlfysg
http://shareflare.net/download/31065.3dbf97aa721cbe9f55b22b77c2df/Sorenson.Squeeze.Pro.v8.5.0.41.Incl.Keymaker.And.Patch-CORE.rar.html
http://freakshare.com/files/3jg6hq98/Sorenson-Squeeze-Pro-v8.5.0.41-incl-Keygen.rar.html
http://bitshare.com/files/85unstm7/Sorenson-Squeeze-Pro-v8.5.0.41-incl-Keygen.rar.html[/code][/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 7 ay sonra...
  • Moderator

Sorenson Squeeze Premium 8.5.1.14

http://rapidgator.net/file/74599722

[spoiler]squeeze903dwkh9.jpg[/spoiler]
Sorenson Squeeze Premium 9.0.3 
Microsoft® Windows® XP or greater ( recommended Windows 7 or Windows 8 )

Sorenson Squeeze Premium 9.0.3 (crack-serial) [ChingLiu] | 234.18 MB | Torrent
magnet:?xt=urn:btih:17CBC7522B4944AD940D13971B8CDB1AD12B1B44
or
https://torcache.net/torrent/17CBC7522B4944AD940D13971B8CDB1AD12B1B44.torrent
Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...
  • Editor

Sorenson Squeeze Desktop Pro v10.0.0

 

JueDwQv.jpg

 

Home: http://www.sorensonmedia.com/squeeze/squeeze-desktop/squeeze-pro/

 

New Features :

  • HEVC/x265 video encoding and decoding
  • VP9 encoding and decoding
  • Closed caption insertion
  • HLS encryption support
  • HLS audio only stream
  • Multi-Rate Bundle Encoding (Apple HLS, Adobe Dynamic Streaming, Microsoft Smooth Streaming, MPEG DASH, and MP4)
  • Simple format conversion easily converts a video to MP4, MOV, and/or MKV
  • 4K presets included
http://turbobit.net/jatq20df0hof.html
http://www.chayfile.com/aifpw0w3fza8.html
http://files2share.ch/fc5sdwd068gx/Sorenson.Squeeze.Desktop.Pro.v10.0.0.Incl.Keymaker-CORE.rar
http://www.anafile.com/c7sejm1k7ceg.html
http://uptobox.com/n0gbo7d1v1dp
http://www.kingfiles.net/o093y3870uab/Sorenson_Squeeze_Desktop_Pro_v10_0_0_Incl_Keymaker-CORE.rar
http://uploadrocket.net/19ddahqwhff3/Sorenson.Squeeze.Desktop.Pro.v10.0.0.Incl.Keymaker-CORE.rar.html
https://www.oboom.com/O78UFX3R/Sorenson.Squeeze.Desktop.Pro.v10.0.0.Incl.Keymaker-CORE.rar
https://www.oboom.com/CYLAZ1WV/Sorenson_Squeeze_Desktop_Pro_v10_0_0_Incl_Keymaker-CORE.rar
https://www.oboom.com/M7Z9ML04/Sorenson.Squeeze.Desktop.Pro.v10.0.0.Incl.Keymaker-CORE.rar
http://www.uploadable.ch/file/QrTgPGuM3sws/Sorenson.Squeeze.Desktop.Pro.v10.0.0.Incl.Keymaker-CORE.rar
http://www.filefactory.com/file/4gzdvj5bbyh5/Sorenson.Squeeze.Desktop.Pro.v10.0.0.Incl.Keymaker-CORE.rar
http://bitshare.com/files/ffj3u3wa/Sorenson_Squeeze_Desktop_Pro_v10_0_0_Incl_Keymaker-CORE.rar.html
http://freakshare.com/files/9ooary7u/Sorenson.Squeeze.Desktop.Pro.v10.0.0.Incl.Keymaker-CORE.rar.html
http://freakshare.com/files/iiwqklbv/Sorenson_Squeeze_Desktop_Pro_v10_0_0_Incl_Keymaker-CORE.rar.html
http://rapidgator.net/file/d4025d9fadb529ea3ad48bf58b1250d1/Sorenson.Squeeze.Desktop.Pro.v10.0.0.Incl.Keymaker-CORE.rar.html
http://rapidgator.net/file/67e9a1f641eacfbf5fcf423867dd212b/Sorenson_Squeeze_Desktop_Pro_v10_0_0_Incl_Keymaker-CORE.rar.html
http://ul.to/cte63laq/Sorenson_Squeeze_Desktop_Pro_v10_0_0_Incl_Keymaker-CORE.rar
http://ul.to/zaydutn0
http://ul.to/xfbucyy7

Torrent

https://thepiratebay.se/torrent/11232518/Sorenson_Squeeze_Desktop_Pro_v10_0_0_Incl_Keymaker-CORE

magnet

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...