Jump to content

'Yüzüklerin Efendisi'ne yeni bilgisayar oyunu


toxic

Recommended Posts

'Yüzüklerin Efendisi'ne yeni bilgisayar oyunu

Sinema filmleri büyük ses getiren J.R.R. Tolkien'in roman üçlemesi 'Yüzüklerin Efendisi'nin bilgisayar oyunu 24 Nisan'da piyasaya çıkacak

8898-the-lord-of-the-rings-the-one-ring-3d-screensaver.jpg

Bilgisayar oyunu şirketleri Turbine ve Midway Games'in piyasaya süreceği oyun, 'Yüzüklerin Efendisi Online: Angmar'ın Gölgeleri' (The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar) adını taşıyor.

Oyunun yaratıcıları, Yüzüklerin Efendisi'nin ilk online bilgisayar oyununun 'Orta Dünya'yı kitaba bağlı olarak 'yeniden yarattığını' ve oyuncuların binlerce sanal karakter yaratabileceklerini açıkladı.

Tolkien'in 1954 ve 1955 yıllarında yayımlanan üçlemesinin bütün ayrıntılarını bilen Yüzüklerin Efendisi hayranları, oyunun Tolkien'in 'gerçek dünyasını' yansıtabileceğinden kuşkulu.

Bilgisayar oyunlarının incelenip değerlendirildiği sitelerden 'GameSpot.com'a yazan bir yorumcu, "Bir oyunu oynamadan önce değerlendirmek zor, ama bu oyunun gerçek Yüzüklerin Efendisi gibi olmayacağını hissediyorum" ifadesini kullandı.

Oyuncular, şeytanın güçleri ile savaşmak için Yüzüklerin Efendisi anlatısındaki dört iyi ırkı, insanlar, elfler, hobitler ve cücelerin özelliklerini kullanarak kendi karakterlerini yaratabilecekler, ancak ana rollerden birini üstlenemeyecekler.

Seyahat etmek için at kiralayabilecek olan oyuncular 'düşmanın orduları' ile savaşta ana karakterlere yardımcı olmak için kendi yarattıkları karakterleri kullanacak.

Oyunun ilk versiyonlarınagöz atma imkanı verilen değerlendirmeciler, sayısal Orta Dünya'nın zengin ayrıntılara sahip manzaraları ve mimarisi ile grafik olarak güzel bir dünya olduğunu belirtti.

cnntürk

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...