Jump to content

Cep için Türkçe MSN


BrightBlade

Recommended Posts

269.jpg

Ciner Medya, CepteMSN adını verdiği

çok işlevli bir platformu kullanıcıların

hizmetine sundu.

300 binin üzerinde abonesi bulunan CepteMSN, cep telefonlarında MSN chat programının kullanımını sağlayan, Ciner Medya'nın zengin içeriği ile birleştirilmiş yepyeni bir program. CepteMSN, menüsünün Türkçe olması ve yazılımının Türk mühendisler tarafından geliştirilmesi açısından da bir ilk niteliği taşıyor.

Cep telefonu kullanıcıları CepteMSN.com sayesinde MSN programını artık ceplerinde taşıyabilecekler. Bunun yanısıra, Ciner Medya'nın sağladığı haber paketlerini, çeşit çeşit telefon melodilerini, duvar kâğıtlarını, oyunları ve video kliplerini de telefonlarına indirebilecekler. CepteMSN, mobil içeriği sağlayıcıları ile operatörlere portal teknoloji sunan Mobinex isminde, mobil içeriği sağlayıcıları ile operatörlere portal teknoloji sunan bir şirket tarafından, hem Symbian hem de Java platformunda geliştirildi.

İnternethaber

Link to comment
Share on other sites

ben kullanıyorum çok güzel bir program ve bu kadar ucuz ve kullanılabilir olması beni şaşırtmıştı doğrusu.program kurulumunda şu kadar merhaba yazarsanız şu kadar lira harcamış olursunuz diye.yok canım daha neler demiştim ama hakkaten öyleymiş:)otobüsde,işde,sokakta her yerde msn :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...