Jump to content

Kulağıma Su Kaçtı Duymuyorum?


abdulhey_
 Share

Recommended Posts

arkadaşlar perşembe gecesi banyo yaptım kulağıma su kaçtı. sağ kulağım ve ilk anki gibi çok az duyuyor. solda bir şey yok. iki hafta öncede aynısı olmuştu ama 2 günde tamamen kendiliğinden açılmıştı. ama bu gün 2. gün sonu dediğim gibi ilk anki gibi tıkalı ve şöyle diyim normal konuşmayı nerdeyse fısıltıdan daha az duyuyor. oysa çocukluğum kurbağa gibi denizde geçti iki zıpladımmı açılırdı ilk defa böyle bir şey oluyor.

evet ne önerirsiniz? kolay ve kesin sağlıklı kendim yapabileceğim bir yöntem varmı açılması için. yoksa hiç kendim uğraşmadan kbb dr una mı gideyim? kbb ye zaten horlama ve hafif burun kemiği eğriliğinden sağ tarafın nefes alırken zorlanmasından gidip ameliyat olmayı düşünüyordum bu vesilemi olacak yoksa :)

Link to comment
Share on other sites

dostum aynı sıkıntı bende var kulağıma su kaçtımı 1 hafta sağ veya sol kulagğım diyerinden az duyar.tavsiyem tahriş etmeden kulak temizleyiicisiyle iyice kurut ve temizle olmadı doktora gir ve kulağını temizlet ben gitmiyorum bari sen git..

Link to comment
Share on other sites

ya şu sağlık sorunları ile ilgili konular açıp durmayın. Sonra biri yanlış tavsiye verecek, sorun çıkacak, birilerinin canı yanacak. Bir sorununuz varsa doktora gidin kardeşim DOKTORA! sağlık bu, ordan burdan kulaktan dolma bilgilerle olmaz bu iş. Doktora gidin, sonra bana dua edeceksiniz. Bir daha da böyle konu açmayın.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...