Jump to content

Fxhome Hitfilm Ultimate V1.1.3109.41259


77gün
 Share

Recommended Posts

[center][font="Arial Black"][size="4"][color="#FF0000"]FXhome HitFilm Ultimate v1.1.3109.41259 Portable [/color][/size][/font][/center][center][img]http://i.imgur.com/TOiED.jpg[/img][/center][center][img]http://i.imgur.com/FXUyB.png[/img][/center][center][size="2"][quote][font="Arial Black"]Platform : Windows XP / Vista / 7
Boyut :181 MB
Tarama : kaspersky internet security 2011 / Temiz[/font][center]


HitFilm Ultimateís çok kanallı video düzenleme, bir kesme kenarı 3D parçacık simülatörü, hareket izleme ve usul yangın, patlama, ateş, yıldırım ve kan sprey dahil olmak üzere 110 gelişmiş efektler üzerinde kusursuz bir şekilde bütünleşir. Yeşil ekran arka değiştirin ve normalde binlerce dolara mal 3D kompozisyon özellikleri kullanarak kendi sanal setler oluşturun. HitFilm yeni başlayanlar için kullanımı kolay ve uzman sinemacılar için tam özelleştirme ile derece güçlü sezgisel bir arayüz ile kontrol edilir.

Özelliği:
Kolay kullanım: HitFilm Ultimate inanılmaz güç verir ama kullanmak için kolaydır. Youíre tam bir acemi youíll hızlı bir şekilde almak ve yardımcı olsa bile hiçbir zaman uzak olduğunu.
ï Multi-track video düzenleme: HitFilm da bir sıkıca entegre, çok kanallı video editörü içerir sadece görsel efektleri ürünüdür.
ï 2D etkileri: HitFilm Ultimate videolarınızı düzeltme ve stilize bulanıklık, çözgü, renk için 110 üzerinden efektiyle birlikte gelmektedir. Tamamen benzersiz sonuçlar oluşturmak için etkileri herhangi bir sayıda birleştirin.
ï 3D efektler: 3D duman, yangın, patlama ve shockwave etkileri bir dizi HitFilm Ultimate dahil edilmiştir. Gitmek için hazır Theyíre, yapmanız gereken her yerde ve basın oyun içine bırakın bu yüzden.
ï Parçacık simülatörü: kenar parçacık simülatörü kesme HitFilm Ultimateís 3D sahnedeki diğer katmanları ile etkileşim tamamen özelleştirilebilir parçacıkları ile rakipsizdir. 1000 $ altında başka bir yazılım kutunun dışında benzer işlevler sunuyor.
ï Parçacık deflektörleri ve kuvvetler: 3D parçacıklar fizik tabanlı simülasyonları kullanarak yüzeyler ile gerçekçi çarpışan, deflektörleri ve kuvvetler ile etkileşim kurabilir. Görsel efektler ve hareketli grafikler için olanaklar sınırsız.
ï Hareket İzleme: HitFilm Ultimate ileri kompozisyon için son derece hassas optik akış ve şablon maç izleme içerir.
ï 3D kamera izleme verilerini İthalat: Böyle PFHoe, SynthEyes gibi yazılımlardan Kamera izleme verileri, Boujou ve Voodoo gelişmiş 3D kompozisyon sağlayarak HitFilm Ultimate için ithal edilebilir.
ï Usul yangın, yıldırım ve kan jeneratörler: HitFilm gerçek dünya davranışı dayalı gerçekçi ateş ve yıldırım oluşturur. Yıldırım tüm elektrik görsel efektler için özelleştirilmiş ve usul yangın sahnede katmanları dinamik tepki olabilir. Kan sprey gerçekçi squibs ve sıvı hamlelerle oluşturur.
ï Çoklu 3D izleme: 3D, aynı anda birden çok ortografik ve katmanları ve kamera konumlandırma yardımcı olmak için 3D görüşlerinden HitFilm Ultimate kullanıcıları yararına kompozisyon.
ï 3D Silah: HitFilmís Silah teknolojisi rakipsizdir. Her türlü silah uyacak tamamen 3D namlu yanıp sonsuz bir çeşitlilik oluşturun. Eğer aksiyon filmleri yaparsanız, bu etki sizin penaltılar devrim olacaktır.
ï 2D compositing: birlikte çok katmanlı birleştirin ve 40 dahili etkileri üzerinde kullanın. Yeni çekim oluşturmak için bir araya Kompozit yeşil ekran ve mix video ve görüntüler.
ï 3D kompozisyon: daha yaratıcı olanakları açmak için üç boyuta geçiş. Hatta benzersiz görseller yaratıyor HitFilmís 3D efektler ve çevresinde video katmanları taşıyabilirsiniz.
ï Işıklar: HitFilmís 3D aydınlatma tümüyle sanal sahneler oluşturmak veya birlikte farklı ışıkların karıştırılması ile çekilmiş bir live-action gelen aydınlatma maç, sadece gerçek bir sette olduğu gibi sağlar.
ï Işık fişekleri: Son derece özelleştirilebilir objektif merceği parlamaları ve animasyonlu ve hatta 3B noktaları eşleştirilir olabilir yanar.
ï Gölgeler: youíre 3D çalışan Eğer ekstra bir gerçeklik düzeyi için otomatik gölge döküm kullanabilirsiniz. HitFilmís gölgeler katmanları, 3D efektler ve ışıklarla doğal etkileşim.
alan ï Derinlik: HitFilmís 3D kameralar otomatik olarak objektif kendi izafi mesafe dayalı katmanları bulanıklık alan isteğe bağlı derinliğine sahip, gerçekçi bir çalışma.
ï Motion blur: 2B ve 3B katmanları daha gerçekçi hareket için otomatik hareket bulanıklığı açın.
ï eFilm Looki hafızası: eFilm Looki hazır youíre bir Hollywood filmini veya sessiz bir romcom için gidiş olmadığını, filmlerinizi profesyonel bir görünüm vermek için hızlı bir yol vardır. İthalat Konteyner ve Dosya Biçimleri M2TS ó ASF, AVI, DV, M2T, MOV, MP4, MPEG-1 ve MPEG-2 video (MPE, MPG, MPEG, M2V), MTS, MXF (DVCPRO HD), WMV ó AAC, MP3, M4A, MPA, WAV, WMA ó BMP, GIF, JPG, PNG, TIFF ó Görüntü Sırası İthalat Teknolojileri ve Codec ó DV, HDV, DSLR ó ó QuickTime, MPEG-1, MPEG-2 (TS, PS) ve MP4 ( AVC/H.264 ve AAC) ó Windows Media İhracat Dosya Biçimleri ó AVI (Sıkıştırılmamış, DV PAL, NTSC DV) ó MP4 (AVC/H.264 video ve / veya AAC ses) ó Görüntü Sırası (PNG, JPG, BMP)[/center][/quote][/size][/center][center][img]http://i.imgur.com/hKpxL.png[/img][/center][center][code]http://shareflare.net/download/48270.44a763ab080164fe0eca180267d0/HitUl9.rar.html[/code][/center][center][img]http://i.imgur.com/7lgNT.png[/img][/center][center][code] http://letitbit.net/download/89758.8ffad08990de61ead1b1c9c9f448/HitUl9.rar.html[/code][/center][center][img]http://i.imgur.com/q3qes.png[/img][/center]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...