Jump to content

Softcolor Server Automata V1.2.0


77gün
 Share

Recommended Posts

[center][font=Arial Black][color=#FF0000][size=6]SoftColor Server Automata v1.2.0 [b]Portable[/b] [/size][/color][/font][/center]

[center][img]http://i.imgur.com/2Y00j.jpg[/img][/center]

[center][img]http://i.imgur.com/5VWU6.png[/img][/center]
[center][quote][font=Arial Black]Platform : Windows XP / Vista / 7
Boyut :[b]10.6 MB[/b]
Tarama : kaspersky internet security 2011 / Temiz[/font][/quote][/center]

[center][quote]Şirket SoftColor Oy güncellenmekte ve revize otomatik görüntü düzenleme için yazılım sürümü var - Program arka planda çalışır Sunucu Otomata 1.2.0 ve iş için klasörü belirtmek için gerekli olduğu işlenmiş fotoğraflar için orijinalleri ve klasör . Sunucu Otomata eşzamanlı orijinal görüntüler ile çoklu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz: Doğru renk dengesi, pozlama, keskinlik ve kontrast, gürültü çıkarmak biçimi, boyutu ve yönünü, kırpma, düzeltmek ve daha fazlasını değiştirebilirsiniz. vb

"Biz herhangi bir güçlük olmadan resim düzenleme temel ve karmaşık görevleri çözmek mümkün olacağını, küçük bir PC uygulaması oluşturmak için bir sunucu Otomata geliştirmeye başladı," Petri Piiraynen, kurucularından SoftColor Oy diyor. "Sunucu Otomata herhangi bir kullanıcı için bu sürecin basit ve kolay hale getirir."

Sunucu Otomata farklı süreçler sınırsız sayıda üretmek ve dosya lojistik operasyonları desteği vardır yapabilirsiniz. Işleme çıkış klasörü tutar sonra orijinal "bekaret" korurken otomatik olarak, girdi ve değiştirilen dosyaları yeni dosyaları yükler.

Sunucu Otomat Otomatik Renk kullanıcı bir seferde beyaz dengesi, pozlama ve kontrastı düzeltmek otomatik veya manuel sağlar kendi algoritması SoftColor spektral aydınlatma algılama esas alınmaktadır.

Yeniden boyutlandırma, kırpma, döndürme, düzeltmek, keskinleştirmek ve görüntü gürültü çıkarmadan ekleyerek, bulanıklık: Sunucu Otomata araçları ve resim düzenleme için filtreleri vardır.
Nesnenin hatlarını görüntüyü netleştirmek için Otomatik filtre algılandı.

Sunucu Otomata İngilizce dil derin bilgisi gerektirmeyen basit ve kolay bir grafik arayüzü var.

Sunucu Otomat Otomatik Renk kullanıcı otomatik veya manuel olarak ve tek seferde beyaz dengesi, pozlama ve kontrastı düzeltmek için tamamen özelleştirilebilir sağlar kendi algoritması SoftColor spektral aydınlatma algılama esas alınmaktadır.
Nesnenin hatlarını görüntüyü netleştirmek için Otomatik filtre algılandı.
Yeniden boyutlandırma, kırpma, döndürme, düzeltmek, keskinleştirmek ve orijinal görüntünün bulanıklığı, gürültü kaldırma ve sabitleme ekleyin: Sunucu Otomata araçları ve resim düzenleme için filtreleri vardır.
Sunucu Otomata olarak görüntü işleme iş akışları için üçüncü taraf uygulamaları veya komut dosyalarını kullanabilirsiniz. Sen INI dosyası ile yapılandırma akışı içe veya dışa aktarabilirsiniz.
Sunucu Otomata bir Windows hizmeti olarak çalışır ve aynı anda birden fazla kullanıcı işleyebilir. Otomatik olarak günlük dosyalarında görüntü işleme tüm olayları toplar.

Sunucu Otomata renk yönetimi için endüstri standardı ICC profillerini destekler.
Birden fazla dijital görüntü formatları ve Camera RAW-formatları okur. Sunucu Otomata JPEG, TIFF, PNG, BMP ve PSD formatlar için Düzenlenen görüntüyü kaydeder.
Girdi dosyası formatları: JPEG, JPEG2000, TIFF, PSD, PNG, BMP, PGM, PPM, JPEG XR
RAW biçimleri. DNG. CRW. CR2,. MRW. NEF,. RAF,. ORF. PEF. SRF. ARW
JPEG aşağıdaki destekler: RGB, YCbCr, CMYK, gri tonlama YCbCrK
RGB, CMYK, B / W, CIELab TIFF (rev.6.0 ve Tech.Note # 2, Packbits, JPEG, LZW, CCITT G.3 ve G.4, ZIP): TIFF aşağıdaki türleri için destek
Sunucu Otomata gömülü EXIF, IPTC ve XMP meta veri yönetir.
Çıkış formatları: JPEG, TIFF, PNG, PSD, BMP
PSD dosyalarını iki kat (Orijinal foto / Geliştirme) saklanır
RGB, CMYK, B / W, CIELab TIFF (6,0, Packbits, JPEG, LZW, CCITT G.3 ve G.4, ZIP): TIFF aşağıdaki türleri için destek
Gömülü EXIF, IPTC ve XMP meta veri çıkışı görüntü formatı gömülü meta veri destekliyorsa, giriş ve çıkış görüntüleri arasında transfer edilir.

Gelişmiş renk düzeltme, görüntü düzenleme ve renk yönetimi için bir iş akışı otomasyon yazılımı: SoftColor Oy bugün Sunucu Otomata 1.2.0 sunulduğunu duyurdu. Sunucu Otomata arka plan üzerinde bağımsız olarak çalışır ve birden fazla eş zamanlı iş akışları ile çalışabilirsiniz.

"Biz sorunsuz bir resim düzenleme iş akışı otomasyon yazılımı geliştirmek istedi," Petri Piirainen SoftColor Oy'un Kurucu dedi. "Bugün Sunucu Otomata yapar basit ve herkesin günlük resim düzenleme görevleri halletmek için kolay."

Sunucu Otomata farklı iş akışlarını sınırsız sayıda olabilir ve bu dosya lojistik operasyonları için desteği vardır. Bu giriş klasörü otomatik olarak yeni ve değiştirilmiş görüntü dosyaları yükler ve işleme sonra çıkış klasörüne kaydeder. Sunucu Otomata hafif bir tek pencere grafiksel kullanıcı arayüzü var. Sunucu Otomata renk ve görüntü ayarlamaları için tahribatsız katman tabanlı işlemeyi kullanır. Bu son kullanıcı için otomatik düzeltme ayarlamaları ayarlamak için tam bir kontrol sağlar.

Ayrıca zincir Sunucu Otomata en akışları birlikte çalışma olabilir. Sunucu Otomata Windows hizmeti olarak çalıştırmak ve aynı anda birden fazla kullanıcı ile çalışabilir. Bu dosyaları otomatik olarak oturum açmak için tüm görüntü işleme olayları toplar.

Sunucu Otomata iş akışı otomasyonu çekirdek mümkün bir insan gibi renkler düşünmek bilgisayar öğretmek için yapar spektral aydınlatma algılama algoritmaları in-house developed SoftColorOs olduğunu. Son kullanıcı için bu beyaz dengesi, pozlama ve kontrastı sorunları düzeltmek için otomatik ve tamamen özelleştirilebilir bir çözüm sunuyor.

Sunucu Otomata kendi iş akışları içindeki öncesi ve sonrası görüntülerin işlenmesi için üçüncü taraf uygulamaları veya kabuk komut dosyalarını kullanabilirsiniz.
Sunucu Otomata standart ICC profil tabanlı renk yönetimi desteği vardır. Sunucu Otomata RGB CMYK Örneğin dönüşüm için, farklı renk uzayları arasında dönüştürmek ve işleyebilir.

Sunucu Otomata çoklu dijital görüntü ve kamera RAW biçimleri okur. JPEG, TIFF, PNG, BMP ve PSD formatlar için Düzenlenen görüntüyü kaydeder. PSD formatı kullanılırsa orijinal ve düzenlenmiş görüntüler ayrı bir katman olarak aynı dosya içine kaydedilir.
[/quote][/center]

[center][img]http://i.imgur.com/4RLY4.png[/img][/center]

[center][CODE]
http://uploaded.net/file/mswogasz/SoftColor_Server_Automata.7z
http://letitbit.net/download/08869.01070c178601f0ee475419a60b5c/SoftColor_Server_Automata.7z.html
http://lumfile.com/gwcblezwkzos/SoftColor_Server_Automata.7z.html
[/CODE][/center]

[center][img]http://i.imgur.com/q3qes.png[/img][/center]
Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...
  • Editor
SoftColor Server Automata v1.3.0 Portable | 19.45 Mb
 
softcolor_server_automata_4.png
 
[spoiler]downloadScreenShot.png[/spoiler]
 
http://www.secureupload.eu/80r1d0x3lxxj/SoftColor_Server_Automata_1.3.0_Portable.rar

http://u10834512.letitbit.net/download/95997.91cf77bb86d8ede6053a3e53b3a7/SoftColor_Server_Automata_1.3.0_Portable.rar.html

http://u10834512.vip-file.com/downloadlib/84438896671219-95997.91cf77bb86d8ede6053a3e53b3a7/SoftColor_Server_Automata_1.3.0_Portable.rar.html
Edited by semsibey
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...