Jump to content

Katılımsız Kurulum Sağ Kulakçık Silici


pairs
 Share

Recommended Posts

  • Editor
[center][b]S.a arkadaşlar bugün sizlere SE TIM için yaptığım Context Menu Remover progrmını sunacağım.
Bu program sayesinde winrar olsun 7zip olsun yaptıgınız tüm katılımsız programlarda sağ tıkladıgınızda winrarın çıkan context menüsü var.
Bu program onları temizliyor.Ve yaptıgınız katılımsız progrmaın başkalarının eline geçmesini önlüyor kısacası emeğinizi koruyor arkadaşlar.
Katılımsız program ile alakalı hiç bir dosyaya eriştirmez.[/b][/center]
[center][img]http://imagesturk.net/images/2012/11/17/90uJ5.png[/img][/center]
[center][b][color=red]Kullanımı :[/color][/b][/center]
[center][b][color=blue]Kaynak kısmından katılımsız yaptıgınız dosyayı seçiyorsunuz.Hedef kısmına ise nereye kaydetmek istiyorsanız onu seçiyorsunuz arkadaşlar sonrada uygula dedinizmi tamamdır.[/color][/b][/center]
[center][b][color=red]Not:[/color][/b][/center]
[center][b][color=blue]Katılımsız yaptıgınız programın herzaman yedeğini alın.[/color][/b][/center]
[center][b][color=red]Download[/color][/b][/center]
[CODE]
https://www.dropbox.com/s/k3osrzw330nmkku/context.msi
[/CODE] Edited by pairs
Link to comment
Share on other sites

bende bunu anlamıyorum. neyin emeği bu. ben bi çok katılımsızı ve yapma tekniğini, kodunu başkalarının kullandığı kodlara bakarak öğrendim. herkes bunu kullansa ben büyük ihtimalle şu an öğrendiklerimi öğrenemeyecektim. .net framework 3,5, 4, 4.5 katılımsızlarını yapamayacaktım ve reklamsız olarak herkesle paylaşamayacaktım. kendim kullandığım ve ihtiyaç durumunda paylaşacağım addonlarda var ancak forumda gayet yeterli paylaşım var diye ve net hızımdan dolayı paylaşmıyorum. reklamsız olarak kendim kullanıyorum. ihtiyaç görürsem paylaşırım yine. reklamlı addonlarla uğraşacaktım. yazılımı yazan katılımsıza çeviren kadar reklam yapmıyor. pek çoğu crackli yazılımı katılımsıza çvirip her yerini reklamla donatmak kadart saçma şey yok bence. özgür yazılımı savunuruz, adamların paralı sattığı yazılımın katılımsızını yaparken adamlardan çok reklam koyulur. garip.

Link to comment
Share on other sites

  • Editor

Yanlış düşünüyorsun hemde çok yanlış kardeşim.Zaten forumda katılımsız kurulumlarla alakalı o kadar materyal varki hepside profesyonelce. Başkalarının yaptıgı programları kurcalayıp öğrenme diye birşey olmaz , bilmediğin kodu nasıl öğreneceksin. Bu sadece isim değiştirip ben yaptım demektir.Oysaki kendi yaptıgın katılımsız programı engellersen emeğin çalınmaz.Bizim milletimiz eğitimler den çok başkalarının projelerini piyasaya sundugu için ilerleyemiyor.Katılımsız konusunda bilgin ne kadar bilmiyorum ama.Oysaki aşağıdaki linkte ihtiyacından fazlası anlatılmış , gerek varmı başkasının projesindeki kodları görmene.Kendin emek etmedikten sonra hiç bir anlamı yok , maksat başkasını kandırmak değil kendini bu işi bildiğine inandırmaktır.Yukarıdaki programıda ben yazdım kullanmak zorunda değilsin kardeşim.

[CODE]
http://www.tnctr.com/topic/47812-katylymsyz-kurulum-hakkynda-bilgi-ve-anlatymlar/
[/CODE]

Edited by pairs
Link to comment
Share on other sites

ben programına bi şey demiyorum şahsına da. yanlış anlaşılma varsa kusura bakma. genele konuştum ben anlayışla ilgili.

programı yazan zaten katılımsızını destekliyor zaten hangi setup programıyla yaptıysa. desteklemiyosa repackler genelde uğraştırır ona bi şey demiyorum. ben @Alen, @c-ronaldo, @osman fatih, @nous gibi üyelerin yaptıkları katılımsızların içini açıp kodlarına bakardım. mesela gom player, winamp programlarında. sonra o kodların ne olduğunu araştırdım, nerde kullanıldığı, neden kullanıldığı, kendim denemeler yaptım. artık onların güncellemesine ihtiyaç duymuyorum kendim paketliyorum güncellendikçe.

sonra msfnde .net 3,5 addon yapımını destekleyen script ile addon yapıp paylaştım, yakın zamanda kendisinden(@ricktendo64) özel izin istediğim için burda paylaşmadığım, wincertte .net 4 ve .4,5 addonlarını paylaştım. WPI 8 için bi kaç tane de tema yaptım. @Kel kendi ekledi, WPI changelogda ZEUS__ nickim ve adım geçer, wincerte de moderatör olarak önerdi. ben de onun bu iyi niyetine karşılık WPI 8 ve üst sürümleri için güncelliğini yitirmiş Türkçe dil dosyasını güncelledim, bin küsür satırı elden geçirip düzene koydum tekrar. forumda bolca paylaşılan format sonrası kurulan katılımsızları kendim yapıyorum ben genelde. @java için x-force'u beklerdim, o da yoğunluk sebebiyle bazen güncelleme de geç kalıyordu. artık onu da kendim katılımsız yapıyorum. mesela @noustan shockwave'i nerden indirdiğini dahi sordum. verdi sağolsun. kodlarına da bakıp kendim güncellemek istediğimi kendisine de belirttim. yani sonuçta o da yazmıyor programı yazanlar hangi switchleri destekleyeceğini kendileri belirliyor. araştırıp bulduğunu benimle paylaştı sağolsun. anlattığımı anlattım çünkü ben bu şekilde ilerledim ve öğrendiklerimden fazlasını vermeye çalıştım. Türk insanındaki bilgiyi saklama çabası ve kafasına göre bilinçli yanlış yorumlaması yüzünden kilit yerlerde çoğunlukla yurt dışı forumlardan faydalanmak zorunda kaldım.

yurtdışı forumlarında böyle bi sıkıntıya rastlamadım. sonuçta amaç iş görmek. hatta yurtdışında aksine daha çok bu işlere merak salanları da addon yapımına yönlendiriyorlar. mesela WPI yapımcısı @Kel artık java addonunu güncellemiyorum dedi, ilk sayfada kodları verdi böyle yapın diye nasıl yaptığını anlattı. kendi yapmaya devam etse de kullandıkları kodları söylemelerinde bi sakınca görmüyorlar ya. @ricktendo64 mesela .Net 4, 4,5 addonları için dil entegre edip paket yapmayı anlatıyor gibi gibi. bizde katılımsızı yapan programı yazandan daha çok sahipleniyor programı.:) bizde bu bilgiler paylaşılmadığı için daha çok bence ilerleme kaydedilmiyor. armut piş ağzıma düş diyenleri işin içine katmıyorum tabi.

Link to comment
Share on other sites

@ZEUS_ sendeki bu bilgi bende olsa TNC'de şimdi süper ötesi VIP olurdum. Eleştiriyi kabul et, bence sende Türk forumlarına gereken alakayı göstermiyorsun :closedeyes: yoksa bizi beğenmiyor musun? :D Özel hayatını dikkate almadan yorum yapıyorum yanlış anlaşılmasın...

Link to comment
Share on other sites

@TugruL yok estağfurullah. elimden geldiğince ve vakit buldukça yardımcı olmaya çalışıyorum. :) pek çok şey zaten var, ancak ihtiyaç duyulan yerlerde bazı eksikliklerde yardımcı olmaya gayret ediyorum.

Edited by ZEUS__
Link to comment
Share on other sites

  • Editor

@[url="http://www.tnctr.com/user/4258-zeus/"][color=green]ZEUS__ sana birşey dediğim yok dostum ortalıkta birileri birşeyler yapsada editleyip paylaşsak diye dolanan o kadar insan varki.CRonaldo nun o kadar çalışmasını biliyorumki farklı forumlarda hep ben yaptım denilip paylaşılıyordu ben bunun önüne geçilsin istedim.Tabiki nasıl yaptıgının mantıgı önemlidir.Derslerde tam detaya inilmeye biliyor ama en azından faydalı oluyor.Velhasılı Kelam.Emek hırsızlığına engel olsun diye kodladım programı.[/color][/url]

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...
  • Editor

Dostum programın mantıgı portable yapıp istediğin dizine kopyalıyor.Forumda vardı bu çalışma ben sadece grafiksel arayüz hazırladım arayüzü c# ile kodladım.Advanced installer ise setup haline getirirken kullandım.Aldıgın hata muhtemelen programı kurduktan sonra pc yi yeniden başlatmadın.

Link to comment
Share on other sites

  • Editor

Ayıplamak değil bu yaptıgın kardeş eksik varsa herkez söyler geliştirilip daha kaliteli bir paylaşım haline gelir.Teşekkürler ilgin için o durumla ilgileneceğim.

Link to comment
Share on other sites

  • Editor

Form üzerinde çalışmalara geçtiğiniz zaman tabikide her istediğiniz yapabilirsiniz.C#ams den daha geniş bazı şeyleri plugin ihtiyacınız olmadan giderirsiniz

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...