Jump to content

Gilisoft Full Disk Encryption v4.1.0


semsibey
 Share

Recommended Posts

  • Editor
[center][size=4][b][font=Comic Sans MS][color=#ff0000]GiliSoft Full Disk Encryption[/color][/font][font=Times New Roman] [color=#0000ff]v2.7 Cracked [/color]| 1 MB[/font][/b][/size][/center]

[center][img]http://i.imgur.com/wux6G.jpg[/img][/center]

[center]Anasayfa: [color=#0000ff][url]http://www.gilisoft.com/product-full-disk-encryption.htm[/url][/color][/center]
[b]GiliSoft Full Disk Encryption[/b] Kullanıcı, disk bölümü veya işletim sistemi piyasaya bir disk koruma sistemi partition. Disk koruma parolaları dahil, tüm disk bölümleri, şifreleme sunuyor, programın herhangi bir yetkisiz okuma devre dışı bırakır / diskinizde veya PC aktivite yazma, erişim ve özel lansmanı kısıtlar diskler ve dosyalar.
Bu kullanıcı verileri, işletim sistemi dosyalarını ve geçici ve silinmiş dosyaları da dahil olmak üzere son nokta sabit diskler, tüm bilgiler için otomatik güvenlik sağlar.
Şifreleme hırsızlık veri kaybını engellerken, maksimum veri koruması için, çok faktörlü pre-boot doğrulaması, kullanıcı kimliği sağlar.

[b]GiliSoft Full Disk Encryption (FDE)[/b] teknolojisi değer bir kayıp ya da çalıntı dizüstü bilgisayar veya hassas veri kaydı her raporu ile büyümektedir.
Hassas iş veya kişisel verileri ifşa maliyeti yıkıcı. Son yıllarda veri kaybı o kadar çok olay ile, hem federal ve eyalet hükümetleri başa hassas bilgileri korumak için şirketlerin sorumlu tutmak için müdahalede bulunmuş.
Veri ihlalleri ifşa edilmesini gerektirecek ve bazı durumlarda sorumluluk atamak Kanunlar verilerin mümkün olan en yüksek korumayı sağlamak için yaygın ilgiyi yansıtmaktadır.

Bilgisayar önyükleme yetki ile güçlü yeni nesil şifreleme yazılımı tamamen işletim sistemi de dahil olmak üzere, sabit diskler ve flash diskler koruyacaktır.
Bu fiziksel sektör düzeyinde şifreleme için son güvenlik standardı sunar.
En güvenli teknoloji, AES256 dayanarak, bu ürün seçkin bir veri güvenlik aracıdır.
Başka büyük özelliği hiç kimse seni kaybetmek için veri erişim mümkün olacak, böylece flaş medya ve USB sabit disk sürücü desteği.

[b][font=Century Gothic][size=3][color=#0000ff]Özellikler ve Yararları:[/color][/size][/font][/b]

[b]• Tam Disk Şifreleme[/b]
Maksimum veri koruma için kullanıcı verileri, işletim sistemi, geçici dosyalar ve silinmiş dosyaları da dahil olmak üzere - Otomatik olarak sabit sürücüdeki tüm bilgilerin şifreler.

[b]• Pre-Boot Authentication[/b]
Yalnızca yetkili kullanıcıların uç nokta erişimine izin verilir sağlar. Işletim sisteminin boot edecektir önce tüm geçerli kimlik bilgileri sağlanmalıdır.

[b]• USB Disk Şifreleme [/b][b]Desteği[/b]
GiliSoft Tam Disk Şifreleme birincil işlevi, sabit disk ve flash bellek şifreleme olduğunu. Sistem dosyaları dahil tüm sürücü önyükleme öncesi kimlik doğrulama ve şifreleme, benzer ürünler bu yazılım üzerinden bir üstünlük verir.

[b]• Kullanıcı dostu arayüzü[/b]
Uygulama kullanıcı dostu bir arayüze sahip ve sürekli dikkat gerektirmez. Hiçbir ek beceriler bu yazılımı kullanmak için gereklidir. GiliSoft Tam Disk Şifreleme bilgisayarınızın güvenlik, gizlilik ve istenmeyen erişime karşı tam veri koruma garanti edemez.

[b]• Üstün veri güvenliği[/b]
FDE istirahat saklandığı veri veya veri korumak için sürücü dahil bir donanım özelliğidir.
Sürücünün içinde veri şifreleme ve şifre çözme için kullanılan bir işlemci de dahil olmak üzere komple bir bilgisayar sistemidir. FDE kendi CPU kullandığından, kullanıcı yazılım şifreleme gibi performans sorunları zarar vermez.
FDE kullanıcıya şeffaf ve işletim sisteminden bağımsız olduğu; kullanıcılara şifreleme özelliği açmak ve kapatmak olamaz gerekmez. FDE her zaman şifreleme ve veri her zaman korunur.
FDE disk arabirimi yakından kaynakları sürücü erişimi denetler. Doğrudan bellek erişimi ve program belleği herhangi bir arka kapı veri ihlali riskini en aza indirerek, veri depolama ayrıdır yoktur.
FDE kendi hafızası, bir çok görevli işletim sistemi ve tüm sabit sürücünün kapalı bilgisayar ortamında depolama alanı bir zenginliği, ile birlikte geliyor.

[b][color=#006400]Program [/color][color=#0000ff]v2.7[/color][/b]
[code]http://www.gilisoft.com/download/full-disk-encryption27.exe[/code]

[b][color=#ee82ee]Keygen[/color] v2.7[/b]
[code]http://tr.rghost.net/40407115[/code]

[b][color=#006400]Program[/color] + [color=#ee82ee]Keygen[/color][/b]

[CODE]http://extabit.com/file/2a0pxafhfh3ce/GiliSoft.Full.Disk.Encryption.v2.7.Keymaker-LnDL.rar
http://extabit.com/file/2crkabhxj1t7m/GiliSoft.Full.Disk.Encryption.v2.7.Keymaker-LnDL.rar
http://extabit.com/file/28dquuy8zy7eh
http://extabit.com/file/28dqut7q183g9
http://rapidgator.net/file/12905023/GiliSoft.Full.Disk.Encryption.v2.7.Keymaker-LnDL.rar.html[/CODE] Edited by semsibey
Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...
  • 3 ay sonra...
  • Moderator
vXrCv.jpg
Gilisoft Full Disk Encryption 3.0
GiliSoft Full Disk Encryption's offers encryption of all disk partitions, including the system partition.Through password protecting a disk, disk partition or operating system launch, the program disables any unauthorized reading/writing activity on your disk or PC, restricts access and launch of specific disks and files. It provides automatic security for all information on endpoint hard drives, including user data, operating system files and temporary and erased files. For maximum data protection, multi-factor pre-boot authentication ensures user identity, while encryption prevents data loss from theft.
 
Features and Benefits: 
 
•Full Disk Encryption
Automatically encrypts all information on the hard drive - including user data, the operating system, temporary files and erased files, for maximum data protection.
 
• Pre-Boot Authentication
Ensures that only authorized users are allowed to access the endpoint. All valid credentials must be provided before the operating system will boot. 
 
• Support USB Disk Encryption 
The primary function of GiliSoft Full Disk Encryption is hard drive and flash memory encryption. Pre-boot authentication and encryption of the whole drive, including the system files, gives this software superiority over similar products.
 
• User-friendly interface
The application has a user-friendly interface and doesn't require constant attention. No additional skills are required to use this software. GiliSoft Full Disk Encryption can guarantee your computer security, privacy and complete data protection from undesirable access.
 
• Superior data security
FDE is a hardware feature incorporated into the drive to protect data where it is stored or data at rest. 
Inside the drive is a complete computing system, including a CPU used for data encryption and decryption. Since FDE uses its own CPU, the user does not suffer performance issues as with software encryption. 
FDE is transparent to the user and independent of the operating system; users don’t need to turn the encryption feature on and cannot turn it off. FDE is always encrypting and the data is always protected. 
The FDE drive interface closely controls access to drive resources. There is no direct memory access and program memory is separate from data storage, minimizing the risk of any backdoor data breach. 
FDE comes complete with its own memory, a multitasking operating system and an abundance of storage space, all in the hard drive’s closed computing environment.
 
Home Page
http://www.gilisoft.com/product-full-disk-encryption.htm
http://ul.to/u54ttgz7
http://rapidgator.net/file/64564885
http://extabit.com/file/29g223kc6v6v2

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...
  • 3 years yıl...
  • semsibey changed the title to Gilisoft Full Disk Encryption v4.1.0

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...