Jump to content

Office2003 Nlite sorun


Recommended Posts

Office2003ü katılımsız yapıp nlite addon ile hazırlayıp nlite ile sp2den sona bütün güncellemeleri eklenmiş xpye entegre ediorum, kurulurken regedite kayıt girilemedi die bi sorunla karşılaşıorum bunu bikaç programda daha yaşadım bu nedr bilen warmı??? Ancak sp2li xpye monte ettimmi böle bi sorun olmuor :)

Link to comment
Share on other sites

Ne Yazık ki Bahsettiğiniz Sorun Bilgiyle Değil Deneyerek Çözülebilcek Nitelikte sk8er_boi Gerekli Açıklamayı Yapmış Bakın.

Benim de yaptığım ayarlardan kaynaklandığını düşündüğüm bazı problemlerim oluyor. Mesela Normal Bir Sisteme ZoneAlarm Kurmak İle Nlite İle Özelleştirdiğim Sisteme ZoneAlarm Kurmak Arasında Farklılıklar Mevcut. Ancak 100lerce ayar arasından bunun tesbiti de çok zor oluyor hak verirseniz.

Link to comment
Share on other sites

Office2003ü katılımsız yapıp nlite addon ile hazırlayıp nlite ile sp2den sona bütün güncellemeleri eklenmiş xpye entegre ediorum, kurulurken regedite kayıt girilemedi die bi sorunla karşılaşıorum bunu bikaç programda daha yaşadım bu nedr bilen warmı??? Ancak sp2li xpye monte ettimmi böle bi sorun olmuor :wacko:

arkadaşım nlite ile katılımsız officeyi nasıl ekliyorsun, ben ekleyemedim, katılımsız officeyi yaptım ancak xp nin içine nasıl entegre edeceğiz, kendi yaptığım cd tüm güncelleştirmeler eklenmiş, açıklayabilirmisin

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...