Jump to content

Tapporo-Android Para Kazanma Yöntemi Geniş Anlatım


katil006
 Share

Recommended Posts

Merhabalar anlatıma geçmeden önce ilk olarak google play linkini vereyim.

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tapporo&hl=tr

 

Verdiğim programının amacı android işletim sistemli telefonunuza video reklam v.s göndererek para kazanmanızı sağlıyor. Ücretsiz uygulamalar indirip ORO( puanın ismi) kazanıyorsunuz. 5000 ORO'Ya geldiğinizde 5$ paypal ödemesi veriyor. Bu 5$ ilede TncSever olabilirsiniz. Programı ilk yüklediğinizde sizden bir kod isteyecek. TAPMK155210 bu kodu girdiğinizde 250 ORO kazanıyorsunuz. Daha sonra uygulama indirerek v.s puanlarınız artıyor. 2-3 güne 5000 ORO yaparsınız. 

 

[spoiler]

[slide_2.png         slide_1.png         slide_3.png            slide_4.png[/spoiler]

 

 

 

Tapporo'da 5000 ORO kazanmanın sırları alıntıdır.

 

[spoiler]

1. İlk olarak programa girdiğinizde sizden kod yazmanızı isteyen bir ekran karşınıza çıkacak. Bu ekrana TAPMK155210 kodunu yazıyorsunuz ve 250 ORO puanınız cepte oluyor.

 

2. Uygulamada ödeme şeklini seçmek için STORE menüsüne giriyoruz ve paypal 5000 puan olanı seçiyoruz. Bu işlemde size 50 ORO puan kazandırıyor.

3. Uygulamanın OFFERS menüsüne girin karşınıza Like Tapporo Facebook diye bir menü çıkacak. Oradan uygumayı beğenin. Bu size +50 ORO puan kazandırıyor. Eğer ORO puanınız gelmez ise [email protected] email adresine aşağıdaki koyu yazan maili içine üyelik kodunuzu da ekleyerek gönderin. O gün içerisinde 50 oro gelecektir.

 

I liked tapporo facebook pages but apps did not give 50 oro's
invite code : "ÜYELİK KODUNUZ"

4.Ardından tapporo offers menüsüne girin. ilk önce Rewiew Tapporo seçeneğine girin sağdaki complete offer sekmesine tıklayın ve aşağıdakine benzer bir yorumu uygulamanın google play sayfasına bırakın. Buradan size 40 oro puan gelecek. Hemen gelmeyebilir 24 saat içinde mutlaka gelecektir gelmez ise [email protected] adresine bildirebilirsiniz.

5. Twitter hesabınızda aşağıdakine benzer bir bir tweet atarak +20 oro kazanacaksınız.
#Tapporo Earn $ by watching videos, downloading apps and more! - http://bit.ly/tapporo Earn $0.25 by entering Invite code: Sizin davet kodunuz

 

6. Uygulamanın içindeki menülerin ekran görüntüsünü alın. Daha sonra ister bir ses kaydı ile istersenizde müzik ile beraber windows movie maker ile bir video klip hazırlayın. Video'ya uygulama ile ilgili bilgi veren yazılar ekleyin. Bunu google hesabınız ile youtube'a yükleyin. Videonun açıklamalar kısmına aşağıdaki linkteki video gibi bir açıkmala yazın. Açıklamanın içine mutlaka davet kodunuzu ekleyin. Daha sonra bu videoyu https://www.facebook.com/tapporoapp buraya açıklamalar kısmına aşağıdakine benzer bir şeyler yazın. Bu video size tam 1000 ORO kazandıracak.
My Tapporo Review . My invite code: "sizin davet kodunuzu ekleyin"

7. Uygulamanın teklifler bölümündeki "Sponsor Pay" kısmındaki 11899 Bilinmeyen numaralar dışındaki tüm görevleri yerine getirin. Buradan yaklaşık olarak 750-1000 oro puan kazanacaksınız.

 

8. W3İ bölümünde yer alan teklifleri yerine getirin. Buradan 500-750 oro civarında bir puan kazanacaksınız. Movies yazan teklif ücretli üyelik ile ilgilidir hiç bulaşmayın.

 

9.Flurry kısmında yer alan teklifleri yerine getirin. Bu kısımdan yaklaşık olarak 250 ORO puan kazancaksınız. Burada dikkat etmeniz nokta yanında free yazan şeyleri yapmanız. Get it yazanlara hiç bulaşmayın ücretlidirler.

 

10.Aarki kısmında +100 oro puanlık bir teklif bulunuyor bunu da yerine getirin.

 

10. Programda yer alan videos kısmındaki videoları izleyin yaklaşık 5 günde falan 50-100 Oro arası bir puan kazanacaksınız.

[/spoiler]

 

Buda alıntı yaptığım kişinin ödeme kanıtı
 

[spoiler]TAPPORO.png[/spoiler]

 

Evet sizde yukarıda anlatılanları yaparsanız 5$ kazanırsınız. Hem TNCTR ye destek olursunuz hemde TncSeverin avantajlarından faydalanırsınız.

Edited by katil006
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...