Jump to content

Iphone 5C Aldım Hata Mı Ettim


kerim mert
 Share

Recommended Posts

Hic telefon yoksa --- git iphone 5c al. Iphone 4-4s varsa 6 yi beklemek mantikli

Tabii ki zevk ve istek meselesi ancak teknik açıdan iPhone 5S çok daha iyidir. Fiyat farkı iPhone 5C ile yaklaşık 100 dolar (200-220TL),(16 gb).

Link to comment
Share on other sites

ALINTI

 

 

iPhone 5C’yi üretimden kalkan iPhone 5’ten farklı kılan şeylerin ne olduğunu merak ediyorsanız basitçe: yeni renkler ve verdiği his, daha iyi FaceTime HD ön kamera ve biraz daha büyük batarya. Bir de 5C’nin 64GB modeli yok, bu model için iPhone 5S’yi almanız gerekiyor.

Apple’ın vurguladığı özellikler arasında A6 işlemci, 3x zoom uygulamasıyla 8 megapikselli bir kamera, gelişmiş HD ön kamera ve 802.11 a/b/g/n dual band Wi-Fi ile birlikte daha fazla LTE frekansı bulunuyor.

Teknik özellikleri açısından iPhone 5C, iPhone 5’e oranla biraz daha gelişmiş. Ama iPhone 5C 132 gram ağırlığıyla 112 gram ağırlığında olan iPhone 5’ten daha ağır.

Apple, 5C’nin etkileyici batarya ömrüne sahip olduğunu belirtiyor ve rakamlara bakıldığında özellikle LTE bağlantısında internette dolaşma için iPhone 5’ten daha uzun batarya ömrü sağlıyor gibi görünüyor (10 saat, iPhone 5’te bu 8 saatti). 5C’nin bekleme süresi ise 250 saat, iPhone 5’in bekleme süresi 225 saatti.

Sonuç olarak bunları zaten iPhone 5C’den bekliyorduk, daha parlak ve renkli görünümüyle iPhone 5’ten daha ucuz bir versiyon.

Edited by casper0007
Link to comment
Share on other sites

apple ürünü ise bir mal kesinlikle dandik yada kötü olamaz androidtten samsungtan uzak dur  işletim sistemi hepsine yeter ios canavar gibi 5c süper bir telefon kesinlike parasını sonuna kadar hakeden bir marka sattıgı malın hep arkasında iphone4 garantiye yolladım adamlar tamir bile etmemiş direk yenisi yolladı telin siz düşünün. samsungta yine batarya patlama olayı yaşandı şarj olurken ütü gibi oluyor iphonede öle bişi yok çok memnunum adam acemi kullanıcı bişiden haberi yok iphoneye bişi atılmıyor bişi yapılmıyor diyor hepsi rahatça yapılıyor çelik kasa estetik görünüm havası yeter zil sesi yeter iphonenin iphone 4 çıkalı 5 sene oldu hala 1 milyar 2 senelik bile olmayan samsung s3 le aynı fiyatta gerisini siz düşünün alıncada satıncada her türlü applede karlısınız. bir sürü model kullandım iphoneden vazgeçmem artık daha o kadar diyim size. samsung senede 10 tane telefon üretiyor acele acele önemsemeden sallamadan dandik telefonlar çıkarıyor 3 gbramlı bir samsung tel 1 gb ramlı iphone 5 edemiyor test ettim gördüm samsung s4 ile iphone5 kıyasladık yanyana herşey işte ekran vesaire s4 uygulama açtık 10 uygulamadan sonra tırtladı iphone5 ise 100 yakın uygulama açtım tık bile demedi arka planda çok seri idi. adam senede bir tane yapıyor az öz yapıyor en çok satılan telefon iphone pahalı oldugu halde kötü olsa insanlar o kadar para bayılırmı telefona

 

ve hatırlatmak isterimki akıllı telefonun mucidi apple computerin  yani applenin ortagı olan steve jobs tur icadını gerçekleştirdigi bir telefonun asla kötü ürününü satmaz bu zamana kadar apple ürünlerinden hiçbir kötü olumsuz sonuç ve şikayette alınmamıştır 32 yıllık bir şirket samsung daha yaşlı ama daha alt seviyede appleden kopyala yapıştır demeye devam ettikçe daha apple samsungtan çok para alır mahkemelerde. neden apple pahalı çünkü kalite ben kaliteli yapıyorum sende ona göre al bütçeni koy diyor dandik istersen seçim senin diyor açık açık

Edited by MaDTuRk
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...