Jump to content

Ps 3 Mü? Ps 4 Mü?


 Share

Recommended Posts

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere ps3 mü alım yoksa ps4 mü alım karar veremedim niye derseniz şurda topu topu 2-3 sene oynayacağım yaşım 24 oyun delisiyim arada bir cafeye gidip oynamaktansa eve alıp rahat rahat online oyun oynamak istiyorum alacam oyunlarda klasik fifa,pes olacak tabi bide sırf gta 5 oynamak içinde almayı planlıyorum...şu anda ps3 600 civarı ve bütçem almaya yeterli lakin ps4 1.400 civarında olacak yani onuda alabilirim ama 2-3 ay dişimi sıkmak zorundayım ve şu an galiba oyun desteğide fazla yokmuş türkiyedede henüz yoktur galiba dediğim gibi arkadaşlar beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim..şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim :)

Link to comment
Share on other sites

geçen gün birine 600 tl den sattım PS3. içerisinde GTA5 de dahil 21 adet oyunlu. bence senin için en iyisi o olacaktır. PS4 oyunları pahalı + oyunlar daha yeni pek bişe beklememek lazım. ben o kadar ağım şahım bir fark göremedim. 

Link to comment
Share on other sites

banada öyle geliyor çünkü hani grafik içeriği olarak ps4 ün görselliği daha fazla ama oynanış olarak ps3 dede aynısı olacak ps4 dede aynısı olacak yani şurda oynasam oynasam 3 sene daha oynacağım ondan sonra zaten evlenme yaşına gelicem heralde ondan sonrada sıkılır satarım diye düşünüyorum :D çünkü sırf online oynamak için alacam oyunu pekte kafamı görselliğe takmıyorum beni aydınlattığın için sağol arkadaşım :)

Link to comment
Share on other sites

valla arkadaşım yüreğime su serptin kafam çok karışıktı :) bide 2-3 ay bekleyeceğim ps4 daha üstüne dediğin gibi oyunlarıda pahalı olur bugün gittim ilk defa ps4 oynadım cafe fifa 14 oynadım ve dediğin gibi pek bi fark yok yani sadece çim farkı var inanki ps3 de detay olarak çim yok ps4 çim detaylı olarak gözüküyor başkada pek bir şey göremedim açıkçası inş. haftaya gidip almayı düşünüyorum beni tekrardan aydınlattığın için sağol arkadaşım :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...