Jump to content

Xperia Sony Z2 Satışa Çıktı!


dilokullari
 Share

Recommended Posts

2jg2hb4.jpg
 
İlerleyen teknolojiyi göz önüne alırsak Sony adından Xperia ürünleriyle fazlasıyla piyasada yer almaya başladı. Yeni çıkardığı Z2 Sony Xperia ürününde yeni görselliğe ve özelliklere çok önem gösterdiğini bu ürünüyle belli etmiş oldu. Cep telefonu piyasasında oldukça inişli çıkışları yakalasada bu ürünün özellikleriyle isminden oldukça söz ettireceğe benziyor. 
 
[url=http://avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/SonyXperiaZ2]Xperia Z2 Sony[/url] özelliklerinde çok iddialı olduğunu gösteren Sony cep telefonu piyasasındaki düşen yerini geri kazanabilecek gibi gözüküyor. İleri teknolojide çıkan parçalarda özellikle birisi var ki oldukça fazlasıyla dikkat çekiyor. Kamerası 20.7 Mega pixel kamerasıyla müşterilerini oldukça şaşırtan Sony bu klassmanda oldukça iddialı olacağınıda gösteriyor. Fotoğraf çekmeyi seviyorsnız ve çokça fotoğrafınız olsun istiyorsanız bu cihazın kamerasıyla güzel anılarınızı yakalayabilirsiniz. Z2 Sony Xperia kameranın kalitesi bir yana ekran boyutuylada müşterilerine fazlasıyla seyir hali verecek nitelikte. 5.2" inç ebatındaki HD TRILUMINOS görüntüsüyle müşterilerine fazlasıyla görüntüler sağlıyor. Kayıtlarında 4K çözünürlüğüde sağlayan cihazda hemen hemen son teknoloji olarak yok yok gibi gözüküyor. Bu ürünün hedefi Sony Xperia ismini müşterilerinde kalıcı olarak isminin kalmasını sağlamak olsa gerek. Cihazın satışında Avea liderlik etmekte olup, paketlerinde, tarifelerinde ve kampanyalarında kararlı şekilde satmakta görünüyor. Cİhazın ne kadar kaliteli olduğuna dair bir önceki ürününü kullananlardan tecrübeye dair bilgilerini sorgulamalarını ve sağlamlığının ne kadar belirgin olduğunuda öğrenebilirler.[url=http://www.avea.com.tr/web/Cihazlar/Katalog]Cihaz[/url] arasında uzun bir zaman yer sağlayacak gibi duran bu model için Sony fazla bir çaba sarfetmiş ve ürünün kullanımı hakkında bir çok deneyim sağlamışlar.
 
Ürüne sahip olanlar dilediği gibi 20.7Mega Pixel kamerasıyla canlı fotoğraflar çeker, 4K teknoloji ile oluşan video desteği kaliteli videolar çekebilir ve ekran kalitesi büyüklüğüyle seyrine doyamadığınız filmlerinizi dizilerinizi izleyebilirsiniz. Adından uzunca zaman söz ettirecek olan Z2 Sony Xperia için yaşacağınız tecrübeleri göz önünde bulundurursak kullanım keyfi oldukça fazla olacaktır.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...