Jump to content

‘Örümcek Adam 3’den rekor çıkış


tarihogretmeni

Recommended Posts

265713.jpg

Örümcek Adam serisinin üçünçü filmi gişede rekor kırdı. Haftasonunda Kuzey Amerika’da 148 milyon dolarlık hasılata ulaşan “Örümcek Adam 3” gişe tarihinde en iyi çıkış yapan film oldu.

Örümcek adam serisinin üçünçü filmi gişede büyük başarıya ulaştı. “Örümcek Adam 3” gişe tarihinde en iyi çıkış yapan film oldu. Film, Kuzey Amerika’da haftasonunda 148 milyon dolarlık hasılata ulaştı.

4 Mayıs’ta gösterime giren “Örümcek Adam” serisinin üçünçü filmi, haftasonunda elde ettiği hasılatla önemli bir ünvanın sahibi oldu.

Örümcek adam 3,, kuzey amerika’da gösterime girdiği 4200’den fazla sinema salonunda elde ettiği 148 milyon dolarlık hasılatla gişe tarihinde en iyi çıkış yapan film ünvanını aldı.

Film, bu başarıyla “Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı”nın 136 milyon dolarlık hasılat rekorunu da geçmiş oldu.

Serinin birinci filmi de 5 yıl önce gösterime girdiği hafta 115 milyon dolar hasılatla bu kategoride üçüncü sırada. Sinema tarihinde sadece 7 film bir haftasonunda 100 milyon dolar hasılata ulaşmış durumda.

Serinin üçüncü filminde Örümcek Adam, düşmanlarının yanısıra, içindeki kötü tarafla da mücadele ediyor.

NTVMSNBC

Link to comment
Share on other sites

Bencede bu film çok komik olmuş ama ciddi çekilen sahneler bile komik olmuş bence en kötü Spiderman olmuş hele spidermanın reddedilişindeki ağlama sahneleri tıklım tıklım dolu tüm salon hep beraber kahkahalarla güldük hele klişeleri saymıyorum.

Bu alışılagelmiş spidermanların aksine spiderman filmiyle dalga geçilen bir komedi filmi olmuş...

Ama dersiniz ki eğlenmedin mi ;

Ben çok eğlendim...

Link to comment
Share on other sites

Her şekliyle eğlenceli bir film serinin diğer filmlerini izlemeyen varssa ki sanmıyorum, gönül rahatlığıyla gidip izleyebilirler çünkü ilk filmlerden uzak bir film olmamış..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...