Jump to content

LG G3 / G2 Karşılaştırma ve Alımı Konusunda Tavsiyeler


TornadoEffect
 Share

Recommended Posts

  • Moderator

Merhaba Sevgili Forum Üyeleri,

Şu aralar LG'nin akıllı telefonları ile ilgili bilgi toplamaktayım. İşim dolayısıyla ve yeni bir telefon ihtiyacı doğduğundan telefon almayı düşünüyorum. Çeşitli araştırmalar ve tavsiyeler üzerine LG markasına yöneldim.Bu konuda bazı yardımlarınıza, yorumlarınıza ihtiyaç duymaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim.

 

Bir yakınım telefon işleri ile uğraşmakta LG G3 almayı düşünüyordum yalnız bazı tavsiyeleri bende karasızlığa yol açtı. Şöyle ki,

  1. LG G3 modeli kendi kendi kendine kapanma, aşırı ısınma, kamera sorunları sıklıkla görülen bir model olduğunu söyledi gerçektende internette bakınca sayfalarca bu sorunu yaşayan insan gördüm.
  2. Şarj konusunda G2'nin daha iyi olduğu söyleyerek ekran ve bazı özelliklerinden G3'ün şarjı daha fazla etkilediği ekledi,
  3. G3'ün 1700 lira civarı G2'in 1100 lira civarı olduğunu aradaki 600 lira gibi bir farka G3 almayı bana önermedi; G2'yi bana tavsiye etti. Sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir.

Özellikle her iki modeli birden ve G3'ü kullanan arkadaşlar bu konuda yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi beklemekteyim. Aşağıda teknik özelliklerini karşılaştıran bir videoda veriyorum. İnternette bu konuyla ilgili bilgi arayan arkadaşlara da yardımcı olsun. Gerçekten çokça araştırılan bir konu.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=-rQIKcOfXas[/media]

Link to comment
Share on other sites

G3 için yazılan sorunların çözülmesi güncellemeye ve yazılımsal desteğe bakar. donanımsal olmaması önemli daha çok. öte yandan 600 lira daha fazla verip g3 almaya pek gerek görmüyorum şahsen. G3 ün o farkı yaratacak özelliklerini kullanırmısın veya ihtiyacın olurmu bilemem.

 

Öte yandan asus un 2gb ram li intel işlemcili telefonun piyasada olduğunu ve sadece 700 tl gibi mükemmel bir fiyata satıldığını hatırlatmak isterim. zenfone 5. :) 

Link to comment
Share on other sites

G2 Kullanıyordum Taki G3 Çıkana kadar Bana Sorucak Olursan G3 Al derım ufak tefek yazılımsal hatalar olabılıyor iyileştirme yazılımları Gönderiliyor Zaten hataları gidermek için bu zaman kadarda ne kapanma nede ısınma oldu cihazımda uygulama olarak düşünürsek pek cok oyun ve uygulama yüklü graffik özellikli oyunlarda biraz ısınma yapıyor bütün cihazlar yapar zaten ama Tavsiyem G3

Link to comment
Share on other sites

donanımhaber.com da G3 kullanıcı topiğini takip ediyorum, telefon çıktığından beri özelliklede yakın zamanda 3-4 güncelleme geldi ve sorunların çoğu düzeldi. Bende almaya karar verdim ama maddi durumdan dolayı 1-2 ay daha bekleyeceğim sanırım.

Link to comment
Share on other sites

  • Moderator

Arkadaşlar şahsen telefonun çok büyük olmasını hoş karşılayan biri değilim. Bazı modeller var aynı tablet bilgisayar gibi. Yanımda rahatça taşıyabileceğim, kamerasından özellikle çokça faydalanacağım iyi bir model olması dolayısıyla LG'ye yöneldim. İnsan alınca kalite ve işini gören bir şey almak istiyor bunu da kaale alalım. Eklemek gerekirse LG'nin servisi de çok iyiymiş.

 

Tabii ki G3 yeni model olmasıyla artıları var ama icraatte gerçekten bunu yansıtan ve aradaki farka değecek bir model mi asıl soru bu. Özellikle kullanan arkadaşlar bu fiyat ve model arasındaki farkı düşündüğünde buna değdiğini düşünüyor musunuz?

 

Yorumlarınız için teşekkürler bu arada.

Link to comment
Share on other sites

Ben de sizin gibi çok araştırma yaptım yaklaşık 4-5 ay içerisinde tam 5 telefon değiştirdim. Ama G2'ye karar verdikten sonra işte bu dedim. Yazılım donanım estetik tasarım olarak kusursuz diyebileceğim bir telefon. Önemli olan tabi sizin beklentilerinize karşılık verebilmesi ama benim için telefon konusunda zirve bu. Mükemmel ötesi bir telefon. Ben de bu telefonu alırken tavsiye üzerine aldım ve tavsiye eden arkadaşıma dua ediyorum.

[spoiler]http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-G2-vs-LG-G3[/spoiler]

Edited by Smartsis
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...