Jump to content

7 Türk Fotoğrafçıya 9 Ödül


mavikiz

Recommended Posts

Avusturya'nın başkenti Viyana'da düzenlenen Trierenberg Super Circuit Fotoğraf yarışmasında, Türk fotoğrafçılarının eserleri büyük ilgi gördü.

Uluslararası katılımlı "Trierenberg Avusturya Super Circuit" fotoğraf yarışması sonuçları açıklandı. Dünyanın birçok ülkesinden yüz bine yakın fotoğrafın katıldığı yarışmada Anadolu Ajansı yurt muhabiri ve fotoğraf sanatçısı Özgür Donmaz, "Spor, dinamizm ve hareket" dalında "Atlar" ve "Manzara" dalında "Anatolia" adlı çalışmalarıyla iki altın madalya kazandı.

Yarışmada fotoğraf sanatçısı İhsan Yıldızlı bir altın, bir gümüş madalya alırken, Turgut Tarhan, Hüsna Altın, Selda Salman Acar, Fikret Özkaplan ve Fevzi Ajlan Dürüs birer altın madalya kazandılar.

Ankara'da faaliyet gösteren ve yarışmaya 12 üyesinin 500 fotoğrafıyla katılan Fotoğraf Sanatı Kurumu ise yarışmada fotoğrafları en çok değerlendirmeye seçilen kulüp ödülünü aldı.

Kurum olarak üç yıldır aynı kategoride altın madalya kazandıklarını belirten Fotoğraf Sanatı Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Sami Türkay, "Türk fotoğraf sanatçıları yarışmada büyük başarı elde etti. Biz de kurum olarak bu yıl üçüncü kez, fotoğrafları en çok değerlendirmeye seçilen kulüp olduk. Bu bizi üçüncü kez onurlandırdı" diye konuştu.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...