Jump to content

Coolutils Total Image Converter 5.1.43 Portable


Smartsis
 Share

Recommended Posts

CoolUtils Total Image Converter 5.1.43 Portable

 

eTet8vf.jpg

 

Total Image Converter bir görüntü almak ve farklı bir boyut veya biçim ile yeni bir tane oluşturun veya tek bir tıklama ile grafik dosyalarını büyük partiler için görevi gerçekleştirmek için izin verir.
Bu web tasarımcıları ve diğer BT profesyonelleri için paha biçilmezdir. Total Image Yakınsama
Burada "Total Image Converter" bazı temel özellikleri şunlardır:
· Tüm resim formatları · Total Image Converter hemen hemen tüm resim formatlarını destekler (listeye bakın ->). Bu, zaman ve farklı formatları ile başa çıkmak için 10 farklı dönüştürücüler için arama çaba harcamak istemeyen kişiler için all-in-one bir çözüm.
· Toplu dönüştürme · Eğer görüntüler yüzlerce dönüştürülecek varsa, onun toplu dosya dönüştürme seçeneğini kullanabilirsiniz. Sadece işlemek istediğiniz ya da sadece zaman kazanmak için tüm düğmesini seçin basın dosyaları kontrol. Tek bir tıklamayla dönüştürülür veya yeniden boyutlandırılmış görüntü dosyaları herhangi bir miktar alın!
· Elleçleme 3 yolu · Öncelikle, kullanıcı arayüzü var iyi düşünülmüş. İkincisi, Total Image Converter sorunsuz Windows içine entegre. İşte size masaüstü dosyayı seçin ve sağ düğme klikliyoruz anlamına gelir. Sen standart Windows açılır menü ConvertTo öğe göreceksiniz. Ve ayrıca Komut satırı desteği vardır. Diğer programlar içinde komut satırından Total Image Converter çalıştırın.
· Dahili görüntüleyici ve küçük resimler · Total Image Converter dahili görüntüleyici. Kolayca önce veya sonra dönüşüm programı içinde resimlerinizi görüntüleyebilirsiniz. Detaylı dosyaların listesi ile çalışabilir ya (isim, boyut, tür değiştirme, nitelikler) ya da küçük ile.
· Yeniden boyutlandırma, döndürme, kırpma, ayna · Total Image da yeniden boyutlandırmak Converter, kırpma ile, döndürmek veya ayna görüntüleri ve renk çözünürlüğü değiştirmek için grafik (siyah ve beyaz renk dönüştürmek dahil). Ayrıca, Beyaz Dengesini ayarlamak ve gama düzeltmesi yapabilir. Ayarlayın veya Parlaklık ayarlamak, Kontrast veya Doygunluk, gölge uygulamak veya bazı filtre kullanın. Total Image Converter ile görüntü dönüştürme Tüm bu yapılır!
· filigran Total Image Converter sağlar · Eğer resimlere filigran uygulamak! Tek bir fotoğraf veya bunların bir demet yorumunuz, logo veya tarih ekleyebilirsiniz.

http://turbobit.net/n4utfl4grv1d.html
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...