Jump to content

DOOMDAY=Mutlak Son


harktu

Recommended Posts

Evren SONSUZ SICAKLIKLARDAN patlayarak açılmıştır. Zaten termodinamik doğa sistemleri de "Sıcaktan Soğuğa" dengelemek için ısıyı akıtmıyor mu? Demek ki NEDEN ve SONUÇ arasındaki bilinmezi Parametre olarak çözebiliriz. Hareketin donduğu 0 Kelvin ve Hareketin en hızlı olduğu BİGBANG patlaması (ışık hızıyla kısıtlıyoruz) Demek ki sıcak başlangıçtan soğuk bitişe doğru evren genişliyor ve bunun adı Termodinamik yasası. Termodinamik şudur -273.16 Santigrad derecede son sıcaklıktır (mutlak soğuk) ama bunun bir derece altında, evreni Bing Bang olarak patlatan muazzam AKDELİK sonsuz derece sıcaklığı vardır.

Evren yaratıldığından beri 1-2-3-4-5-6 ve 7 sıra sayılarının karesi kadar ve kendi üzerine salyangoz kabuğu gibi dolanarak genişlemektedir. Salyangoz kabuğundaki Matematike dikkat ediniz: 1-4-16-25-36-49 olarak dolanmaktadır. Evren balon gibi çap boyunca genişlemiyor. Evren, kendi üzerine dolanıyor. Dolanmayı da zaman impulsları nabız gibi atarak ve itici bir güç olarak sağlıyorlar. Evren kendi üzerine kurulduğundan bu yana 7 kez dolanmıştır. Dolanması mutlak soğuk derecede geçersiz kalır. Yani ENERJİ yoksa hareket durur.

Evrenin şimdiki sıcaklığı ise -271.4 santigrad derecedir. Mutlak soğuğa (-273,16 C) sadece iki derece kaldı. -273.16 C O derecede elektron dönemez, protona düşer ve ikisi nötron olurlar. Nötronlar da birbirini itmediğinden KARADELİK olarak bir merkeze çökerler. Ve kaçınılmaz son: Yaratıldığımız gibi aynen geriye iade edileceğiz.

insanlığın üçüncü bir milenyumu gorebileceğinden şupheliyim

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...