Jump to content

Kurulu, Çalışan Sistemin Iso Dosyası Nasıl Oluştur


Aytac08
 Share

Recommended Posts

Arkadaşlar şu anda kullanmakta olduğum işletim sistemi Windows 7 Home Premium'un ISO dosyasını oluşturup tekrar format atmak istiyorum. Güncellemelerin hepsini yükledim, bilgisayar bayağı yavaşladı ve bugün sebebini bilmediğim bilmediğim bir mavi ekran hatası aldım. Bende herşeye kaldığım yerden devam edecek bir ISO dosyası oluşturmak istiyorum. İnternetten araştırdım ama istediğim gibi bir sonuç bulamadım. Kimse doğru dürüst anlatmamış çalışan sistemin ISO dosyasını oluşturmayı. Yedeğini al geri yükle diye anlatmışlar. Benim istediğim ISO dosyasını oluşturup USB flaş bellekle format atmak. Bilen birisi bana bunu anlatabilir mi?

Link to comment
Share on other sites

Aynı sistemi geri yükledikten sonra format atmanın ne mantığı var, sistemle beraber sorunları da geri yüklmiş olacaksın.

 

Sistemi sıfırdan kuracaksın, sadece dosya ve ayarlarını geri yükleyeceksin. Sana tavsiyem kullanıcı klasörünü kopyala format at sonra kullanıcı klasörünü getir yapıştır. Yada Donatılar/sistem araçlarında bulunan ayar ve dosya aktarma sihirbazını kullan.

Link to comment
Share on other sites

erdal444 e katılıyorum acronis true image ile format atıp güncellemeleride yaptıktan sonra sistemin bir yedeğini alırsan daha sonra herhangi bir sıkıntı durumunda bu yedeğine dönebilirsin. ben hep bu şekilde yapıyorum. bu noktadan sonra(mavi ekran hatası) siteminin yedeğini alırsan alacağın yedeğinde sıkıntılı olabileceğini düşünüyorum ben şahsen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...