Jump to content

Aytac08

Üye
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Aytac08

  1. @Emre028 eline sağlık , windows defenderi aktif hale nasıl getirebilirim. Ayrı bir anti virüs kurmak istemiyorum.
  2. Eskiden bende kullanuyordum.Sistem eski oldugu için güncellemeleri yüklemek uzun sürüyor.Bunu elden geçirmesi lazım son güncellemeleri yüklerse iyi olurdu.Gereksiz güncellemeleri filan yüklemicek.Stabil ve performans olarakda iyi olursa windows 7 nin son sistemi olarak kalır .Windows 7 kullanıcılar içinde bir rahatlama olur uzun güncellemeler filan beklemez kimse.
  3. Eline sağlık güzel olmuş.En son güncellemeler ile windows 7 daha hızlı kuruluyor. Önceden güncellemeler için 1-2 saat bekliyorduk pc başında.Şu an sorun yok kullanuyoz.
  4. Millete eziyet olmuş link, 4 GB dosyayı indirdik yorumlarda baktım kaç kişi bu hatayı dile getirmiş yardımcı olunmamış.Bu sorunu nasıl çözecez yada senin yaptıgın sıkıştırmada bir problem var. Mega downlander indirilmiyor hata veriyor.
  5. Default simgelere alıştık farklı ikonlar tuhaf geliyor bana. Windows 7 performance - Windos 7 Pure edition hangisi daha iyi . Aklımdaki soruları sorayım; Windows 7 gece modu eklenir mi . Güç senecekleri yüksek performansta iyi olur diyorlar.Windows 10 da gizli güc seneceklerinde nihai performans daha iyi mi acaba onun gibi güç senecegi olabilir mi.
  6. Default simgeleri nasıl kullanabiliriz @ONBUKA
  7. linkler ölmüş elinde olan varsa paylaşabilir mi ?
  8. Arkadaşlar şu anda kullanmakta olduğum işletim sistemi Windows 7 Home Premium'un ISO dosyasını oluşturup tekrar format atmak istiyorum. Güncellemelerin hepsini yükledim, bilgisayar bayağı yavaşladı ve bugün sebebini bilmediğim bilmediğim bir mavi ekran hatası aldım. Bende herşeye kaldığım yerden devam edecek bir ISO dosyası oluşturmak istiyorum. İnternetten araştırdım ama istediğim gibi bir sonuç bulamadım. Kimse doğru dürüst anlatmamış çalışan sistemin ISO dosyasını oluşturmayı. Yedeğini al geri yükle diye anlatmışlar. Benim istediğim ISO dosyasını oluşturup USB flaş bellekle format atmak. Bilen birisi bana bunu anlatabilir mi?
  9. mega ya ekleme gibi şansın var mı linkleri 1 haftada zor indirirz bunu yardımcı olrusan sevinirim.
×
×
  • Create New...