Jump to content

Toshiba AMD İşlemcilerini Kullanmaya Başlıyor


alperen_69

Recommended Posts

toshibasatellitel10102lgf7.jpg

Dünyanın en büyük dördüncü dizüstü bilgisayar üreticisi olan ve ülkemizde de ciddi bir pazar payını kontrol eden Toshiba, Intel ile yaklaşık 6 yıl süren özel anlaşmanın sonucunda tercihini AMD'den yana kullandı. Toshiba'nın ilk etapta hazırladığı dizüstü bilgisayarların yaklaşık %20'lik kısmını AMD işlemcilere geçirmeyi planlıyor.

Dell, Hp ve Acer'dan sonra Toshiba'da dizüstü bilgisayarlarında AMD işlemci kullanmaya başlıyor. Firmanın AMD'ye geçmesi ile birlikte maliyetleri de yaklaşık %10 düşürmesi bekleniyor. Gelen bilgilere göre, Toshiba'nın AMD işlemci kullanan ilk dizüstü bilgisayalarının Aralık ayında piyasaya girmesi bekleniyor.

kaynak : donanımhaber

Link to comment
Share on other sites

amd maddi sıkıntılar çekiyordu zaten atiyi aldıktan sonra arge de büyük bi yawaşlama başlamıştı toshiba cok büyük bi şirket ve amd yi ihyac edecektir bizde eski intel amd cekişmesine yeniden tanık olacağızdır inşallah ( acık anti intelciyimde c2d yi zoraki kullaniom ;) )

Link to comment
Share on other sites

Aksine amd argeye döndü. Maddi sıkıntı çektiği konusu hassas yaz sonuna kadar çok sağlam atakları olacak AMDnin adamlar İnteli öldüreceğiz diye açıklama yaptılar artık gerisini siz düşünün!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...