Jump to content

Jetico Bestcrypt 8.25.6


mr.JaKKaL
 Share

Recommended Posts

bcve_screen_web.gif

BestCrypt software keeps your confidential data in a strongly encrypted form on your disk and provides you with transparent access to it from any application. Keep your letters, databases, private information in an encrypted form on your hard disks, removable media, magneto-optical devices, CD ROMs, floppies or network disks - all within a standard operating environment.

Download:

Mirror:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Jetico BestCrypt v8.02.2

BestCrypt sistemi, şifrelenmiş olan hassas verileriniz için sürücülerinizde özel bir yer tahsis eder. DES, GOST, Blowfish gibi çok güçlü şifre algoritmaları kullanır. Bu program Windows 2000/XP ile pürüzsüz çalışır. Ayrıca "time out", "hot keys" ve kullanıcının kendi algoritmasını ekleyebilme imkanı sağlar.

Yenilikler :

# Windows 2003 Server işletim sisteminde sorunsuz olarak çalışabilme desteği eklenmiştir.

# Itanium 64-bit işlemci desteği eklenmiştir

Download

http://rapidshare.com/files/41688721/Jetico.BestCrypt.v8.02.2-YAG.rar[/CODE]

Password: www.ithotnews.com

Link to comment
Share on other sites

  • 11 ay sonra...
  • 1 yıl yıl...

Jetico BestCrypt 8.20.5 Multilanguage

BestCrypt sistemi, şifrelenmiş olan hassas verileriniz için sürücülerinizde özel bir yer tahsis eder. DES, GOST, Blowfish gibi çok güçlü şifre algoritmaları kullanır. Bu program Windows 2000/XP ile pürüzsüz çalışır. Ayrıca "time out", "hot keys" ve kullanıcının kendi algoritmasını ekleyebilme imkanı sağlar.

http://rapidshare.com/files/339591282/Jetico.BestCrypt.v8.20.5.rar
http://hotfile.com/dl/25369773/1c152bc/Jetico.BestCrypt.v8.20.5.rar.html
http://depositfiles.com/files/czgs918en[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

Jetico BestCrypt 8.20.9

[CENTER][B][img]http://img407.imageshack.us/img407/7779/bestcrypt.jpg[/img]


[img]http://img233.imageshack.us/img233/8277/2s1ow0p.jpg[/img]

BestCrypt sistemi, şifrelenmiş olan hassas verileriniz için sürücülerinizde özel bir yer tahsis eder. DES, GOST, Blowfish gibi çok güçlü şifre algoritmaları kullanır. Bu program Windows 2000/XP/Vista/7 tüm 32 ve 64 bit sürümler ile pürüzsüz çalışır. Ayrıca "time out", "hot keys" ve kullanıcının kendi algoritmasını ekleyebilme imkanı sağlar.

[img]http://img513.imageshack.us/img513/8381/ny9xxj.jpg[/img]
[img]http://img202.imageshack.us/img202/9328/359ygs3jpg.gif[/img]

http://hotfile.com/dl/105582588/87c5539/JeTBCR.KnowN.rar.html[/B][/CENTER]

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...

Jetico BestCrypt 8.22.2.0

[img]http://2baksa.net/download/images/~off/images2011/cec464faef75a5cbad3c778fe800497c274ab526.jpg[/img]

Gerçek zamanlı olarak tüm verileri otomatik olarak "şeffaf" şifreleme, sertifikalı bir şifreleme koruma tarafından otomatik olarak sabit ve taşınabilir cihazlarda saklanır. Şifreleme sistemi veya önyükleme bölümünün durumunda, BestCrypt Volume gereken şifre girmeden sistemi önyükleme olamaz. Programı CD ve XTS güncel ve maksimum tuşu ile kanıtlanmış şifreleme gelişmiş veya yüksek hızlı şifreleme algoritmaları için şifreleme modunu kullanır. Şifreye ek olarak, en hassas olduğu noktadan program olarak şifreleme anahtarları son derece gizli saklama gibi USB dongle kullanımı sunuyor. USB dongle kullanıcı ile bilgisayara küçük bir donanım boyutu şifreleme anahtarı depolar USB aygıtı bağlamak için gerekli şifre olduğu gibi, şifrelenmiş veri iki seviyesi vardır. Program Rusya da dahil olmak üzere bir çok dilli kullanıcı arayüzü vardır.
BestCrypt Volume Encryption yazılım ürünlerinin yeni bir sınıf açılır. Yazılım kullanıcılara örneğin Dağıtılmış, Çizgili, yansıtılmış veya RAID-5 birimleri, fiziksel disk cihazların bir dizi yaşayan eski MS-DOS tarzı disk bölümleri gibi modern hacimleri şifreleyebilirsiniz ile. BestCrypt Volume Encryption birimleri şifreleyebilirsiniz nerede Windows botları, hem de Windows sistem dosyaları (Kayıt, Sayfa dosya ve Hibernate dosya dahil) depolayan hacim olarak. İlk şifreleme çalışan uygulamaları ve Windows sistem modülleri için hem şeffaftır. Sistem veya önyükleme birimi / bölümü şifrelenmiş olması durumunda BestCrypt Volume Encryption Bilgisayar Pre-Boot Authentication gerçekleştirir. Bu işletim sistemi daha önce o BestCrypt Volume Encryption olurlar ve bilgisayar düzgün bir parola girdikten sonra sadece boot sağlar. BestCrypt Volume Encryption kullanıcı şifresi girmeniz gerektiğinde Pre-Boot Authentication metinler ortaya çıktı özelleştirmek için kolay bir yol sağlar. Bu özellik, kullanıcının bir parola girin ve hatta ön-boot doğrulaması çalıştığı gerçeğini gizlemek için istenir olan ek ipuçları görüntülenmesini sağlar.

Özellikler:
"Sabit ve taşınabilir sürücüler üzerinde bulunan birimlerin her türlü Şifreleme
"Eğer kalıcı algoritmalar olarak bilinen birçok şifreleme algoritmaları ile veri şifreleme sağlar
"Yukarıda belirtilen tüm şifreleme algoritmaları ile XTS Şifreleme Modunu Kullanma
Indirmeden önce bilgisayar kimlik doğrulaması "Uygulama, sistem veya önyükleme birimi veya bölümü şifrelenmiş olması durumunda
"Yükleme Windows önce görüntülenen herhangi kendi metin parola istemi kullanmak için kolay bir yol sağlanması
USB dongle Alaaddin eToken R2 ve PRO için "Destek, şifreleme anahtarlarının olarak son derece gizli saklama
Şifreli kış uykusu için "Destek (Kış uykusuna yatan)
"Işletim sistemi Windows (Crash Dump Files) başarısızlığı tarafından oluşturulan dosyaların Şifreleme
Ciddi hasar disk halinde, şifresini birime bir kullanıcı izin kurtuluş birden fazla işlev için "Destek

Yeni özellikler:
"Yeni şifreleme modu kullanarak, XTS
"Şifrelenmiş disk (önyükleme ve sistem dahil) kullanıcı ekleme becerisi, çoklu şifreleri
»Anti-keylogger eklendi
"Seyahat Çalışma
"2 TB hacmi, yani büyüklüğüne kısıtlamayı kaldırın Kullanıcılar fazla 2 TB tarafından birimleri şifreleyebilirsiniz
"Bu Aladdin PKI Client en son sürümünü destekler
"Yedekleme şifreleme anahtarları cihazların saklanan, Aladdin eToken, daha verimli hale
"Eğer şifrelediğinizde bir sistem / önyükleme diski kendi önyükleme kodunu depolamak için yedekleme sabit disk sektör kullanmaz

Program tarafından desteklenen şifreleme algoritmaları:
»AES 256-bit
»Blowfish 448-bit
»CAST 128-bit
»GOST 256-bit
»RC6 256-bit
»Serpent 256-bit
»Twofish 256-bit

Temel Özellikleri
Sabit ve taşınabilir disklerde bulunan birimlerin her türlü şifreler:
Basit birim, bir disk bölümü oluşan yani hacmi.
Bağlama noktası - hacim NTFS biçimli birimindeki bir alt klasör olarak monte edilebilir.
Multipartition hacmi, çeşitli disk bölümleri içeren yani hacmi:
Dağıtılmış birimler;
Yansıtma birimleri;
Şeritli birimler;
RAID-5 birimleri.

BestCrypt Volume Encryption çok güçlü şifreleme algoritmaları ile veri şifreleme sağlar. Her algoritma algoritmanın özellikleri tanımlanan en büyük olası anahtar boyutu ile uygulanır:

AES (Rijndael) - 256-bit anahtar.
RC6 - 256-bit anahtar.
Serpent - 256-bit anahtar.
Twofish - 256-bit anahtar.

BestCrypt Volume Encryption Yukarıda belirtilen tüm şifreleme algoritmaları ile XTS Şifreleme Modu kullanır. XTS Modu özel disk sektör düzeyinde ve LRW veya CBC modunda gibi daha önce kullanılan diğer popüler modları, daha güvenli çalışma uygulamaları için tasarlanmıştır.
BestCrypt Volume Encryption donanım şifreleme anahtarları için güvenli donanım depolama Aladdin eToken R2 ve PRO belirteçleri destekler. Şifre ek olarak bu şifreleme anahtarı depolanan küçük donanım belirteci bağlanmak için gerekli olduğundan donanım belirteci kullanıcılar şifrelenmiş veri koruma iki düzeyde olsun.
BestCrypt Volume Encryption Güvenli Kış uykusuna yatan sağlar. Kullanıcı hacmi şifreler ise nerede Windows saklar Hazırda Dosya, BestCrypt Volume Encryption Windows Uyku durumuna geçer, tüm yazma işlemleri şifreler ve bilgisayar Hazırda Bekleme durumundan uyandığı zaman okuma işlemleri şifresini çözer. Pre-Boot Authentication uyandırma zamanda gerekli olduğu için, uygun parola (ve eğer kullanılıyorsa, donanım belirteci vardır) bilir sadece kullanıcı Hazırda Bekleme modundan bilgisayarda çalıştırabilirsiniz. Güvenli Kış uykusuna yatan şifresi form açıldığında disk görünür aksi halde, hazırda zaman (birlikte şifreleme anahtarları ile) yazılmış tüm veri BestCrypt Volume Encryption gibi yazılım uygulanması gereken bir oluşumdur.

Yanı Hibernate File, BestCrypt Volume Encryption Windows Crash döküm dosyaları şifreler. Bir kaza meydana geldiğinde, normal disk yazma işlemleri kullanılamaz, Windows, çok özel bir şekilde dosyaları yazar. Dosyaları açılan şifresi şeklinde disk şifreleme anahtarları ile birlikte bellek anlık görüntüsünü saklayabilir çünkü Crash döküm dosyaları şifreleyerek olmadan yazılımın güvenlik düzeyini önemli ölçüde düşüktü.

BestCrypt Volume Encryption ciddi bir disk kaza oluşursa şifresini hacimleri kullanıcıların izin kurtarma işlevlerini destekler.

BartPE CD / DVD BestCrypt Volume Encryption Plugin mevcuttur. Kullanıcı, CD bootable / DVD kullanarak şifreli hacmi bilgisayar önyükleme ve CD / DVD doğrudan BestCrypt Volume Encryption komutları çalıştırabilirsiniz. Işlev, çeşitli kurtarma amaçlar için son derece yararlı olabilir.

Yazılım bu tür olmalıdır işlevselliği yanında, BestCrypt Volume Encryption yazılımı kullanılarak kolaylık umurunda:
Şifreli birimdeki bazı klasörleri ağ erişimi için paylaşılan, kullanıcı birim takar zaman, BestCrypt Volume Encryption otomatik olarak hisse geri yükler. Yazılım şifreli olarak paylaşılan klasörleri ilgili bilgileri depolar.
Bilgisayar İşletim sistemi yükleme (isteğe bağlı "Boot Time Mount") başlamadan önce BestCrypt Volume Encryption otomatik olarak isteğe bağlı montaj değil sistem birimlerini sağlar.
Kullanıcı (seçenek "Oturum açma Mount") oturum açtığında yazılım sistem birimlerini değil montaj için kullanıcı başına ayarı sağlar.
Yazılım takılı olmayan birimler için sürücü harflerini gizlemek için bir seçenek vardır. Seçenek şifreli miktarlar monte edilmemiş yanlışlıkla biçimlendirme kaçınarak sağlar.
BestCrypt Volume Encryption göreceli fiziksel disk veya mantıksal birime, fiziksel sektörlerin içeriğini görüntüleyebilirsiniz. Sektörler 'veri dosyasına kaydedilir veya dosyadan geri yüklenebilir.

Resmi Web Sitesi | Ana Sayfa: www.jetico.com
Arayüz: Ml (Ru)
Boyut: 14.56 MB

[img]http://www.katilimsiz.com/engine/data/emoticons/indir.gif[/img]

http://www.megaupload.com/?d=7UUWD0BD

Edited by serhat1975
Link to comment
Share on other sites

Jetico BestCrypt 8.23.0

[img]http://2baksa.net/download/images/~off/images2011/cec464faef75a5cbad3c778fe800497c274ab526.jpg[/img]

[code] http://www.megaupload.com/?d=O2J0ILLH [/code]
[code] http://www.wupload.com/file/37923184/BestCrypt.8.23.0_2b.rar [/code]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

[center][b][size="4"][color="#4169E1"]Jetico BestCrypt 8.23.2 + Keygen[/color][/size]
[quote][color="#8B0000"]Boyut:15.03 MB
Sıkıştırma: Rar/ Şifresiz
Tarama: Kaspersky Pure / Durum Temiz
Not: Keymaker Rar İçerisinde Mevcut'dur. [/color][/quote]
:download1:
[code]http://www.wupload.com/file/173868820[/code][/b][/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 7 ay sonra...

[b]Jetico BestCrypt v8.24 + Keyfilemaker.and.Patch-CRD[/b]
[b]
[/b]
[img]http://www.tnctr.com/public/style_emoticons/default/d6zwp.jpg.png[/img]

[code]
http://filerio.com/ffx0xr7j1w37
http://letitbit.net/download/98679.9e64706ac1d961f1ed8430cb1dbf/bestcrypt.8.24_2b.rar.html
http://turbobit.net/ph665vz9xjz8.html
http://vip-file.com/downloadlib/212332304206002086568278-98679.9e64706ac1d961f1ed8430cb1dbf/bestcrypt.8.24_2b.rar.html
[/code]


Rar Pass
[spoiler]www.2baksa.net[/spoiler]

Link to comment
Share on other sites

  • 5 ay sonra...

[b]Jetico BestCrypt 8.24.3[/b]

[b][img]http://pixhost.me/avaxhome/a6/2b/00232ba6_medium.jpeg[/img][/b]

[b]Jetico BestCrypt 8.24.3 | 17.4 MB[/b]

[color=#000000][font=Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][size=3]OS : Win XP/2000/Vista/Win 7[/size][/font][/color]
[color=#000000][font=Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][size=3]Language : Multilingual[/size][/font][/color]
[b]Home Page[/b]
[b][CODE]
http://www.jetico.com/
[/CODE][/b]
[b][img]http://b1209.hizliresim.com/11/t/dcq5p.jpg[/img][/b]
[b][CODE]
http://filepost.com/files/9f66m5e1/Jetico_BestCrypt_8.24.3.rar/
http://uploaded.net/file/x7ytwt1q
http://rapidgator.net/file/48240463/Jetico_BestCrypt_8.24.3.rar.html
[/CODE][/b]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra...
  • 3 hafta sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra...
  • 7 ay sonra...
  • 8 ay sonra...

Jetico BestCrypt 8.25.7.1 DC 09.10.2014

http://rapidgator.net/file/2830ffabaaa545e94d6d27f8640e5e9c/0glyb.Jetico.BestCrypt.8.25.7.1.DC.09.10.2014.rar.html
http://uploaded.net/file/hdlxqv8p/0glyb.Jetico.BestCrypt.8.25.7.1.DC.09.10.2014.rar
http://www.uploadable.ch/file/6c3Uc8AEsxKc/0glyb.Jetico.BestCrypt.8.25.7.1.DC.09.10.2014.rar
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...