Jump to content

Toshiba Flashair 8Gb Sd Wireless


ozgurece
 Share

Recommended Posts

41u3IfqGwL._SY300_.jpg
Arkadaşlar Forumda bu kartı kullanan Arkadaşlar varmı ?
Ben geçen hafta satın aldım , Ama fotomakinede çekilen resimleri wireless üzerinden almak için önce laptopun mevcut wireles inernet bağlantısını kapatmak ve bu karta bağlanmak zorundayım (aynı anda iki bağlantı omuyor) Bu karta http://192.168.0.1yolu ile bağlanıyor ve resimleri yavaş da olsa laptopa indiriyorum. 
1b83ca.jpg
2.jpg
Yukarıda resmi görülen ağ ayarlarında internet düz geçiş modu nedir ? İlk bölüümde SSID ve şifre verdik , aynı şekilde internet geçiş modunada mı erişim SSID ve şifre tanımlamak zorundayız ? 
Bu forumda çok tecrübeli ve ileri düzeyde bilgili Arkadaşlarımız var. Sizlerden yardım bekliyorum. 
Saygılar
Edited by ozgurece
Link to comment
Share on other sites

Değerli Forum Arkadaşım bu SD kart bildiğimiz Standart SD Hafıza kartı ,ama bu karta ilave Wireless (Ey-fi) wifi Teknolojisi eklenmiş, ben alıntı yaparak bu kartın özelliğin aktarıyorum.

Standart SD kart görünümünde

Toshiba'nın bu ürünü dışardan bakıldığında standart bir SD bellek kartından farklı görünmüyor. SDHC türündeki bellek kartı Class 6 desteği sunuyor. Yani saniyede en az 6 MByte yazma hızı garantisi veriyor.

Üzerinde Wireless LAN yazısı ile kablosuz ağ özelliği bulunduğunu ifade eden cihazı kullanmak çok kolay: Bir fotoğraf makinesine takıp bir iki dakika bekliyorsunuz. Ardından kablosuz ağlara bağlanma özelliği olanakıllı telefontablet ya da bilgisayarın ağ özelliklerinden bu kablosuz ağın ismini buluyor ve bağlan diyorsunuz. Ardından bağlantıyı yaptığınız cihazda tarayıcı üzerinden 192.168.0.1 adresine girerek bellek kartına bağlanıyor ve içindeki fotoğrafları indirebiliyorsunuz.

Bellek kartının yaptığı temelde bir kablosuz erişim noktası oluşturmak. Bu noktaya bağlanan cihazlar tarayıcı üzerinden bellek kartının içindeki dökümanları görebiliyor. Öte yandan bellek kartının bir başka ağa bağlanma özelliği bulunmuyor.

Özel bir yazılım da var

Bellek kartının kablosuz ağ ayarlarını değiştirmek için özel bir yazılım da bulunuyor. FlashAir isimli bu yazılımı bilgisayar üzerinden kullanıyorsunuz. Bellek kartını bilgisaya taktıktan sonra bu yazılımı açarak ayarları değiştirmek mümkün.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...