Jump to content

Satılık Hp Elitebook 2530P / 8Gb Ram / 3G Modül


aligulhan
 Share

Recommended Posts

Merhaba Arkadaşlar,

 

Yaklaşık 1,5 yıldır sorunsuz kullandığım HP Elitbook 2530p model Notebook cihazmı satıyorum.

 

Cihazın genel özellikler ve sahibinden linkini de aşağıda paylaşıyorum, yeni bir notebook satın aldım, boşta duruyor.

 

Satış fiyatı 400,- TL 

 

Bu fiyata almıştım ve üzerinde olan 2 Gb ram'i 8 Gb'a yükselttim. Bu fyata oldukça iyi bir cihaz diye düşünüyorum.

 

Windows 8.1 ve Office 2010 kurulu olup sorunsuz çalışmaktadır.

 

İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

 

 

Ürün Özellikleri:

 

HP Elitebook 2530p

 

Intel Core 2 Duo L 9400 (LV) İşlemci

12.1 Inch ekran

Dahili 3G Modülü (vınn benzeri cihaza ihtiyaç olmadan Sim kart ile direkt İnternet Bağlantısı),

8 GB Ram (800 Mhz, DDR2 Dual Channel SD Ram )

Parmak İzi Okuyucu

Monitör Üzerinde yerleşik Aydınlatma

CD ROM Sürücü

Yaklaşık 3 saat Pil Ömrü (Halihazırda geçerli olan pil ömrüdür.)

Windows 8.1 (64 Bit) ve Office 2013 Kurulu ve sorunsuz çalışmaktadır.

Orijinal Pili ve Adaptörüyle birlikte gönderilecektir.

 

---------------------------------------------

 

Sahibinden linki:

 

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-hp-elitebook-2530p-3g-modul-8-gb-ram-12.1-inch-210003184/detay/

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By mogokce
      Merhabar arkadaşlar. Telefonumda Wi-Fi ile Google Play Store'u kullanırken sorunsuz bir şekilde uygulama güncelleme veya yeni uygulama indirme yapabiliyorken 3G veya EDGE ile yani mobil internet kullanarak bunları yapamıyorum. Problem nerede anlamadım. İnternet erişimim var. Zira play store'da surf yapıyorum hatta hangi uygulamaların güncel sürümleri çıkmış sorgulayabiliyorum ama indir dediğimde indirme başlıyormuş gibi yapıyor ama yüklemiyor.
       
      Bazı uygulamarların arka plan veri kullanımını kısıtlamıştım. Bununla alakalı olabilir mi bilmiyorum? Yardımcı olabilecek var mı?

      Şimdi farkettim aynı problem konuşmayı metinleştirme motorunda da var. 3G ile "kalvyeden ses girişi" butonuna bastığımda bağlantı sorunu diyor ama wifi ile bağlanıp söylediklerimi metne dökebiliyor.
    • By Thund3R
      İyi akşamlar arkadaşlar. Yeni sistem toplamış olmam sebebiyle 6 senedir kullandığım masaüstü bilgisayarımı satıyorum. Şu an aktif kullanmaktayım.
       
      Ekran Kartı Fotoğraflarını Akşam Eve Gittiğimde Atacağım.
       
       
      Parçalar aşşağıdadır ;
      Kasa : Wincase ATX bi kasa Anakart : Gigabyte GA-M720-US3 Rev 1.0 PSU     : RAIDMAX::Hybrid RX-530SS MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI (135 MM MAVİ FANLI)  ( 6x ATX MOLEX(PATA) 4 PIN CONNECTOR - 4x SATA Connector  - 4+4 CPU Connector  - 6+6+2 PCI EXPRESS CONNECTOR ) Ekran Kartı : ASUS EAH6850 GDDR5 1 GB 256 Bit Directx 11 Ekran Kartı. CPU     : AMD PHENOM II X4 940 BLACK EDITION 3,0 GHZ @ 3,6 GHZ 8MB CACHE CPU CPU SOĞUTUCU : Cooler Master Gemin II LGA/AM2/939 İşlemci Soğutucu (RR-CCH-ANU2-GP) ****   2 ADET 12 CM XILENCE FAN ****   1 ADET 12 CM IXMATEK FAN RAM :  4 GB Kingston Zhidian           DDR2 800 MHZ RAM        2 GB A-Data MIQVF1B16           DDR2 800 MHZ RAM        2 GB HI-LEVEL(Elpida SyncMAX)   DDR2 800 MHZ RAM   EKRAN : PHILIPS 19" 190VW9FB/62 LCD EKRAN Kasa : Wincase ATX Kasa : 
       
      [spoiler]
       

       
       

       
       

       

       

       
       
      [/spoiler]
       
      AMD PHENOM II x4 940 8 MB CACHE İŞLEMCİ ( Macun Olduğu İin Fotoğraf Almadım Resimlerde Sıcaklık Değerleri ve Özellikleri Yazmaktadır) : İşlemci 6 seneliktir arkadaşlar. Overclock yapılmıştır lakin overlock halde kullandığım 1 haftayı geçmemiştir. Resimlerde 3.6 hızında yukarıdaki soğutucu ile çalışmaktadır ve testleri mevcuttur.. İmkanınız varsa soğutucu üzerindeki fanları değiştirerek ve kasa içerisindeki sirkülasyonu iyi ayarlayarak daha soğuk kullanabilirsiniz. Ben 3.0 Ghz hızında  tüm işimi gördüm ki rahat 2-3 sene daha götürecek bir işlemci.
       
      [spoiler]
       

       


       
       

       
      [/spoiler]
       
      Anakart : Gigabyte GA-M720-US3 Rev 1.0 : Anakartı 2009 yılından beri kullanmaktayım.. Cpu Girişinde yanık izi vardır lakin PSU 'nun işlemci soketinin 4+4 olduğunu söylemiştim. 4 Pinlik olan kablonun birinin plastiğinde yanık olduğu için anakartta sadece siyah izi vardır. Lakin sorun teşkil etmiyor şu an o takılı.. Elektrikler bi ara çok gidip gelmişti o ara kablo ucunun yanmış olması muhtemel. 3. ram soketi arızalıdır. 1,2 ve 4. soketlerde ramler faal çalışmaktadır. Şu an soğutuuc takılıdır. Soğutucu kullanmam stok fan kullanacağım derseniz anakartın kendi aparatı durmaktadır.
       
      [spoiler]
       

       
       

       
       

       

      [/spoiler]
       
      Ramlar : 4 GB Kingston Zhidian , 2 GB A-Data MIQVF1B16 , 2 GB HI-LEVEL(Elpida SyncMAX). Hepsi 800 MHZ'dir. Sağlam çalışmaktadır.
       
      [spoiler]
       

      [/spoiler]
       
      Ekran Kartı : ASUS EAH6850 GDDR5 1 GB 256 Bit Directx 11 Ekran Kartı   (4000 MHz ( 1000 MHz GDDR5 )
       
      [spoiler]
       

       

       

       
       
       
      [/spoiler]
       
       
       
      PSU : RAIDMAX::Hybrid RX-530SS MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI (135 MM MAVİ FANLI)  ( 6x ATX MOLEX 4 PIN CONNECTOR - 4x SATA Connector  - 4+4 CPU Connector
       - 6+6+2 PCI EXPRESS CONNECTOR ) : 4 pinlik CPU Girişinin birinin plastiği yanıktır ama şu an takılı çalışmaktadır sadece plastikte yanma olmuştur.Resimler PSU Sökültükten sonra eklenecektir.   [spoiler]    
       

       

       

       
       
      [/spoiler]
       
      CPU Soğutucu : Cooler Master Gemin II . Yaklaşık 5 senedir kullanmaktayım. Soğutucu hem işlemciyi hem anakartı soğutmaktadır. Üzerinde 2 adet XILENCE fan ile birlikte almıştım. XILENCE Fanların biri hafif ses yapmaktadır. Yerine XIGMATEK fan aldım. Resimlerde hepsi mevcut.
       
      [spoiler]
       

       

       

       

       
      [/spoiler]
       
      EKRAN : PHILIPS 19" 190VW9FB/62 LCD EKRAN . Yaklaşık 4 senedir kullanmaktayım. Resimde görüldüğü gibi çok küçük ölü pixel vardır 2 adet. Lakin iyice incelenmesi gerekiyor kullanımda görmek için.. Aldıktan 1 yıl sonra öldü pixeller. Hiç rahatsızlık vermedi gerek oyun gerek film izlerken onun için servise göndermemiştim.
       
      [spoiler]
       

       
       

       
       

       
      [/spoiler]
       
      HDD : Western Digital 80 GB IDE : Hard Diski asıl hdd arızalıyken 1 ay felan sorunsuz kullandım. Sıkıntısı yoktur.
       
      [spoiler]
       

       
      [/spoiler]
       
      Pc de ASUS EAH6850 Ekran kartı ile sorunsuz halde. GTA V i oynamaktayım. Anakartın 3. ram slotu ile PSU nun CPU güç girişinin bir tanesi hariç sıkıntısı yoktur lakin güç kaynağının plastiğinde ufak yanık dediğim kablo takılıdır sadece plastiği yanmış olup kablo çalışmaktadır. 4+4 Pinin öbürü sağlam kullanılabilir durumdadır.
       
      İstediğim fiyat 700 TL'dir.
      Önceliğim komple satılmasıdır. Pazarlık vardır. Ölücüler gelmesin kimseye zorla satma amacında değilim. Saygı çerçevesi içinde her türlü yorumu yapabilirsiniz.
    • By eer
      Arkadaşlar bana gelen mesajda Türkcell mobil internet sınırsız (söylediklerine göre göre kota aşımı diye bir şey yok) ilk 3 ay 9,90 sonrasında 19,90-TL. Telefonum hotspot özellikli, yani bildiğiniz gibi kablosuz interneti dağıtabiliyor. Bu internet paketini alsam ve laptopta kullanabilirmiyim diye sorduğumda o zaman faturan fazla gelir dedi yetkili kişi. Acaba bu doğrumu, yoksa ben bu şekilde ucuz internet kullanmayayım diyemi söyledi bilemiyorum. Sadece telefonda kullanırsanız sınırsız ama laptopta kullanırsanız fatura yüksek gelir dedi.  Sizce doğrumu ve mantıklı mı? Bu konudaki yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
    • By ulutek
      Tüm forum üyelerine Merhaba.. 2 hafta önce Turkcell 3G Slim VINN aldım, ve DNS ayarlarını değiştirmeye çalışıyorum  rasphonepbk dosyasından değişebiliyordu ama 'Belgelerim' klasöründe VINN klasörü yok.. Programın içerisinden > Seçenekler > Profil Yönetimi > Seçili Profil > Gelişmiş' e bastığımda DNS ayarlarını Statik yapıp değiştirmem gerekirdi ama kilityliydi ve değiştiremedim.. Bilgisi olan var mı?
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...